Jump to content
Dogomania

Bo...Lu...To...Jo - Diabły Tasmańskie i Koty w Butach

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
Co prawda nie wyobrażam sobie podróży z nia jakichkolwiek, bo mam podejrzenia, że Mała ma chorobę lokomocyjną :roll: Za każdym razem wymiotuje w samochodzie... Czy to minie?

Masza na początku rzygała po przejechaniu kilku metrów. Jeździła zawsze przed przednim siedzeniem psażera na ręczniku. I ręcznik był zawsze do prania. Po jakimś miesiącu przyzwyczaiła się do samochodu. Teraz jedździ bez najmniejszych problemów.
PRZESZŁO SAMO!!!

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
Masza na początku rzygała po przejechaniu kilku metrów. Jeździła zawsze przed przednim siedzeniem psażera na ręczniku. I ręcznik był zawsze do prania. Po jakimś miesiącu przyzwyczaiła się do samochodu. Teraz jedździ bez najmniejszych problemów.
PRZESZŁO SAMO!!!
Mam nadzieję, że przejdzie :placz:

Posted

PaulinaT napisał(a):
AAaaa jaki brzuszek śliczny!!!
W dotyku jak chrapki konia :loveu: Oj..... żeby na taki komplement zasłużyć.... to trzeba sie mocno peelingować i kremować :roll: A ona nic.... już tak ma :evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
W dotyku jak chrapki konia :loveu: Oj..... żeby na taki komplement zasłużyć.... to trzeba sie mocno peelingować i kremować :roll: A ona nic.... już tak ma :evil_lol:

taka sprawiedliwość.... :shake:

Posted

[quote name='Marta i Wika']Kicia chciała po prostu podzielić się posiłkiem :oops:[/quote] Wczoraj dostałam myszkę :placz:
A co do Tośki... Rośnie jak na drożdżach... Jest teraz taka śmieszna :loveu: Szczeniorek na wysokich łapach :evil_lol: Zupełnie bez proporcji :evil_lol:
No i dziś miałam gościa na obiedzie... Gość nie dojadł kawałka schabu ze śliwką w sosie sojowo czosnkowym... Talerz został na stole może z 10 minut... A potem był już tylko wylizany ślad po schabie...:roll: I sprawcą na pewno nie był Bobo :shake:

Posted

[quote name='GoniaP']Wczoraj dostałam myszkę :placz:
A co do Tośki... Rośnie jak na drożdżach... Jest teraz taka śmieszna :loveu: Szczeniorek na wysokich łapach :evil_lol: Zupełnie bez proporcji :evil_lol:

Szczeniaczki mają to do siebie, że przez jakiś czas przypominają żyrafy :p

No i dziś miałam gościa na obiedzie... Gość nie dojadł kawałka schabu ze śliwką w sosie sojowo czosnkowym... Talerz został na stole może z 10 minut... A potem był już tylko wylizany ślad po schabie...:roll: I sprawcą na pewno nie był Bobo :shake:

No to mała miała pierwszą lekcję pt. "Warto wchodzić na stół, bo są tam dobre rzeczy" :evil_lol:
Schab ze śliwką - no, no ;) Na jej miejscu sprawdzałabym teraz co chwilę czy nic nie ma :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta i Wika']No to mała miała pierwszą lekcję pt. "Warto wchodzić na stół, bo są tam dobre rzeczy" :evil_lol:
Schab ze śliwką - no, no ;) Na jej miejscu sprawdzałabym teraz co chwilę czy nic nie ma :evil_lol:[/quote] Rozumiem, że jutro mam zrobić podobny numer z mięskiem posmarowanym chili lub pieprzem?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='GoniaP']Rozumiem, że jutro mam zrobić podobny numer z mięskiem posmarowanym chili lub pieprzem?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Niestety, badania wykazały że ta metoda nie działa :evil_lol: Nawet jeśli psu raz nie posmakuje, następnym razem też będzie próbował. Zresztą - Twoja mała nie lubi chilli i pieprzu? Bo sporo jest szczeniaków które lubią. A Czarek niby nie szczeniak, a palce po pieprzu wylizuje mi aż miło.
Chyba jedynym skutecznym sposobem jest chowanie żarcia ;)