GoniaP Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Wodę pije wciąż hektolitrami... Tak jakby sie rozkoszowała nią. To jest niesamowite, nigdy nie widziałam psa, który by tyle pił... :crazyeye: A Tola, jak by kto pytał pije wodę źródlaną Eden, no i z szacunków mi wynika, że specjalnie dla Niej muszę domówić dodatkową butlę miesięcznie... Ziaja już znacznie mniej, tylko podczas zabawy (notorycznej) z Bobolem, więc uważam to za normalne. A kupy zżera równo... Lubi tylko te o twardej konsystencji :cool1: Niestety od wczoraj mamy lekką srakunię. Ale wiem dlaczego. Pan pojechał w delegację do Niemiec. Miał przywieźć puszki Hills'a(bo tam taniej) a przywiózł Grancarno, których ani ja (bo śmierdzą), ani moje zwierzaki nigdy nie trawiły... Dlaczego?? Bo mu sie pomyliło :roll: Z chęcią odsprzedam po cenie zakupu w Niemczech... Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A poza tym, TZ przywiózł dla Toni: - 2 obroże do wyboru w zależności od nastroju ;) jak na prawdziwa Damę przystało :cool3: - 5 zabawek, żeby nasze "dziecko" się nie nudziło z Bobolem... - jedzenie suche, takie, które kazałam - jedzenie mokre w ilości 40 puszek Grancarno...:shake: Suma smarum Obie obroże są super Zabawka 1 rozerwana i w śmieciach Zabawka 2 naderwana pod nadzorem Zabawka 3 olana Zabawka 4 w ruchu i na razie niezniszczona Zabawka 5 schowana :p Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 PaulinaT napisał(a):Chętnie odkupię :p Michu kupił za 89 centów za puchę... Nie wiem czy mogę Ci je oddać... Moje po tym żarciu maja biegunkę... Quote
PaulinaT Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 GoniaP napisał(a):Michu kupił za 89 centów za puchę... Nie wiem czy mogę Ci je oddać... Moje po tym żarciu maja biegunkę... Moje jedzą te puchy bez problemu! Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 PaulinaT napisał(a):Moje jedzą te puchy bez problemu! No to 89 centów za puchę masz !!! Plus 10% zniżki na wybrany cel :eviltong: Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tylko, że część jest typu "Junior"... Quote
PaulinaT Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 GoniaP napisał(a):Tylko, że część jest typu "Junior"... Hm... to ja na pewno tę część co nie jest junior raczej... Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 PaulinaT napisał(a):Hm... to ja na pewno tę część co nie jest junior raczej... Ale adulty zjedzą i juniora :eviltong: Quote
PaulinaT Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 GoniaP napisał(a):Ale adulty zjedzą i juniora :eviltong: Aha! Czyli albo pakiet albo nic?? :p Twardy z Ciebie negocjator... :eviltong: so be it! Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 PaulinaT napisał(a): so be it! :cool3::multi: To teraz sobie przelicz te centy na zł :lol: Ja jutro obliczę puszki, bo TZ porozrzucał :oops: I mamy deal.... A ja te 10% wpłacę na dowolny cel, ok? Quote
caroolcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 o rany ale handelki tu odchodzą :cool3: hi hi hi Quote
Donvitow Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Rany jak one lubią zakupy a fotek mimo,profesjonalnej cyfrowej lustrzanki jak na lekarstwo:angryy: Quote
PaulinaT Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Lubią nie lubią - ale sfora musi mieć co żreć :diabloti: Swoją drogą - fotek zdecydowanie za mało :mad: :lmaa: :mad: :lmaa: Quote
GoniaP Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 PaulinaT napisał(a): Swoją drogą - fotek zdecydowanie za mało :mad: :lmaa: :mad: :lmaa: Dzień dobry moim wielbicielom :loveu: Quote
bumerang Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 śliczności:loveu: jak tylko zdejmą mi gips z dolnej kończyny to jadę do ciebie Goniu wytarmosić małą:loveu::loveu::loveu: nawet mnie nie wystraszy starszy braciszek Tosi:evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ale szlaeństwa :multi: a mała rosnie jak na drożdżach - czy ona czasem Babla nie przerosnie :crazyeye: ???? Quote
Reno2001 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nie powiem, Tosia rośnie obłędnie :crazyeye:. Ślicznie wygladają w dwójkę. Zabawa na całego :loveu:. Quote
Recommended Posts