caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 hi hihi. nową naklejke na kompa musisz wydrukować!!!! Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 czyli Tosia nie ma juz łepka :( http://img504.imageshack.us/img504/5500/p9070397tg5.jpg Boobo no wiesz, a taki był ten łepek sliczy.... Quote
Marta i Wika Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A niech to, gdybym nie wiedziała, dałabym sobie głowę uciąć, że to Czaruś... Nawet bawi się identycznie. Tylko chyba Czaruś jest mniejszy... Quote
GoniaP Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Marta i Wika napisał(a):A niech to, gdybym nie wiedziała, dałabym sobie głowę uciąć, że to Czaruś... Nawet bawi się identycznie. Tylko chyba Czaruś jest mniejszy... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest dużo mniejszy ;) Quote
bumerang Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ona sie nadaje na okładke 1 pisma - Pies:loveu: Quote
Marta i Wika Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 GoniaP napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest dużo mniejszy ;) Ale poza tym identyczny, i dokładnie tak samo odgryza szczeniakowi głowę (u nas szczeniak też mniejszy ;) ). A mała wygląda jak flat... Quote
GoniaP Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Marta i Wika']Ale poza tym identyczny, i dokładnie tak samo odgryza szczeniakowi głowę (u nas szczeniak też mniejszy ;) ). A mała wygląda jak flat... Fotka specjalnie dla Ciebie ;) Znam tylko jednego flata - Ciotki Bumerang :loveu: Nie miałabym nic przeciwko, gdyby Mała była taka jak on :lol: I ma bardzo grube i ciężkie łapy, podejrzewam, że może przerosnąć Bobola :eviltong: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 moj ikeowski szczur został osttani tak samo wyflaczony hi hi hi - tak się kończa zawbawy w dwójkę :evil_lol: http://img484.imageshack.us/img484/1820/p9070326ve6.jpg to ja rozumiem, że w przyszłym roku po raz trzeci zakładacie trawnik hi hi hi http://img522.imageshack.us/img522/2219/p9070394ul6.jpg Quote
GoniaP Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ciotki, przyjmiemy każdą ilość zabawek ;) Nie nadążam już kupować, bo wszystko idzie w strzępy :roll: Quote
gwen Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jak zawsze zdjęcia powalające... Mała cud, miód i maliny... Oczywiście Bobo róznież :) Quote
PaulinaT Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ło matko ale się porobiło! Gonia - gratulacje wielkie :multi: Masz przecudne 2 czarne diabełki :loveu: :loveu: Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia - jakie one razem szczęśliwe... Quote
GoniaP Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 PaulinaT napisał(a): Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia - jakie one razem szczęśliwe... Ja sie nie mogę napatrzeć na nich........... Oni są bardzo szczęśliwi :loveu: Quote
GoniaP Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 gwen napisał(a):Jak zawsze zdjęcia powalające... Mała cud, miód i maliny... Oczywiście Bobo róznież :) Dziękuję :loveu::eviltong::loveu: Quote
Recommended Posts