magda_f Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 W debickim schronisku przebywa rasowy ( ale mysle ze bez metryki) pies tej rasy. Zaniedbana siersc (skudlona) ale pies jest wesoly , zdrowy , lagodny. Wlasciciele mysleli ze uda sie im go sprzedac (przeliczyli sie) i oddali psa do schroniska. Jesli ktos bedzie zainteresowany podam namiary na schronisko magda_f@poczta.fm ps poczte z dogomanii przegladam rzadko. Quote
Ulka18 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Masz zdjecia tego psiaka? Czy on byl juz w Obserwatorze w kaciku adopcyjnym? Zaraz zapytam SIOSTRE o tego psiaka. Quote
magda_f Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 nie wiem mozliwe...zdjec nie posiadam...ale z wygladu jest rasowy jesli o to chodzi. Pijacy z os sloneczne sprzedali po wielkich trudach 2 pozostale ...a z tym nie mieli co zrobic wiec oddali go do schroniska Quote
Ulka18 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Pijacy z os sloneczne sprzedali po wielkich trudach 2 pozostale Oni maja jakas hodowle? Czy te pieski kradzione? Juz pisze do Siostry czyli Agnieszki z lokalnego Obserwatora, czy aby czasami nie ma zdjec tego psa. Magda, a kiedy widzialas tego terierka? Quote
magda_f Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 hodowla??:_)) pijusy psy rozmnazaly i tyle. Quote
rita60 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Cioteczki a jakies konkrety:roll:foty,gdzie przebywa,w jakim wieku,jakis kontakt tel. itp PILNE CZEKAM Quote
rita60 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ulka 18 prosze o jakies informacje:modla:jak bede miała,wrzuce go na terierkowe forum. Quote
Ulka18 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Rita, na razie nie mam zdjec. Poprosze 'Siostre', ktora co tydzien wystawia psiaki z debickiego azylu w kaciku adopcyjnym w lokalnej gazecie, ona zawsze jezdzi do tego azylu i robi zdjecia. Azyj jest czynny tylko 2 razy w tygodniu z tego co pamietam przez 2 godziny, nie jest tam tak prosto sie dostac. Quote
rita60 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ulka18 napisał(a):Rita, na razie nie mam zdjec. Poprosze 'Siostre', ktora co tydzien wystawia psiaki z debickiego azylu w kaciku adopcyjnym w lokalnej gazecie, ona zawsze jezdzi do tego azylu i robi zdjecia. Azyj jest czynny tylko 2 razy w tygodniu z tego co pamietam przez 2 godziny, nie jest tam tak prosto sie dostac. Ok Ulka poczekam...........dzieki:lol: Quote
Ulka18 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Siostra ma internet tylko w pracy. Wiec musimy poczekac do poniedzialku. Na pewno dopilnuje tego watku. Napisze od razu, gdy sie tylko czegos dowiem. Quote
rita60 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ulka18 napisał(a):Siostra ma internet tylko w pracy. Wiec musimy poczekac do poniedzialku. Na pewno dopilnuje tego watku. Napisze od razu, gdy sie tylko czegos dowiem. Dzieki,czekamy do poniedzialku,dobrej nocy. Quote
magda_f Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 piesek jest sliczny tylko ma siersc zaniedbana... ja nie mieszkam w Polsce a o psie wiem od rodzicow....mam nadzieje ze znajdzie sie nowy wlasciciel . Quote
magda_f Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 ktos pytal o wiek...pies ma okolo 1,5 roku. Quote
Ulka18 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Pisalam do Siostry, ale nie ma odpowiedzi :shake: Jak tylko Siostra odpisze zaraz wkleje wiadomosci i zdjecia. Quote
rita60 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Nadal cisza.............mozna zwariowac:cool3: Quote
BoWa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Hop, hop, dziewczyny, co z terierem? czekamy na wiadomość i zdjęcia! Quote
rita60 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Troche to wszystko niepowaznie wyglada:cool3: Quote
Ulka18 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Co wyglada niepowaznie??? Magda zalozyla watek psiakowi z debickiego azylu. Debicki azyl regularnie odwiedza SIOSTRA z dogomanii (ta od boksi podzganej nożem). Robi zdjecia i oglasza w kaciku adopcyjnym w lokalnym tygodniku. Napisalam maila do Siostry z prosba o info. Nie mam odpowiedzi, widocznie Siostra jest na urlopie. Azyl jest czynny chyba raz w tygodniu od godz. 13-14.30, ja wtedy jestem w pracy i nie mam mozliwosci wyjscia. Jak tylko zdobede zdjecia i informacje, zaraz wkleje na tym watku. Quote
Recommended Posts