Jump to content
Dogomania

Pit bull red nose bez oka, zostaje u Darii i Jarka! Dziękujemy!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tatuaży to pitbulle nie mają ;)

Redika trzeba jakoś nazwać tak wogóle moi mili.

Myślę, że trzeba go wyciągnąć. Na pierwszy miesiąc będzie od Zgredzika.
Ja czekam na faktury od Basi od Laki, ale myślę, że i na AFN na skarpecie Laki coś zostanie to od razu przesuniemy dla niego.

Posted

doddy napisał(a):
Ja też założyłam ciut wcześniej niż Ty ciotka :lol:

:ices_bla: nie pozostaje mi nic innego nic w stawic w miejsce mojego tematu jakas inna bidulke :PROXY5:

Posted

Hopaj jedno okie slonce wysoko !!!!
w imionach nie jestem dobra (nasze psiury nazywal moj TZ :eviltong: ) ale moze Zeus, albo Red Beauty (bo przeciez on jest piekny :loveu: ) .... nie no nie mam zadnego sensownego pomyslu :splat:

Hopaj maly !!!

Posted

i co greven zabierasz redzika? widzialam go niedawno na kwarantannie bidula :(
a moze jakies imie ze wzgledu na oczko? nie wiem cyklon, dean (od tego nowego tornada ktore mi sie kojarza z wirujacym jednookiem)

Posted

ja dziś zrobię bazarek tylko kochani imie musi byc do tego czasu, tak jak i dla tamtego bidula co musi przejść operację !!!

kilka propozycji dla obu psiurów :
Asan
Barry
Denis
Ingo
Chester
Muniek
Rocco
Teo

no dobra chyba starczy !!

Posted

Nosek nazywa się Ivan, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by był to Ivan Red Beauty, jeśli sobie tego życzycie :razz:

Sytuacja wygląda tak:
- hotel zaklepany
- pies pod specjalną ochroną w schronisku (tzn. wiedzą, że go zabieram i nie uśpią, chyba żeby komuś odgryzł rękę, albo głowę)

Z tym, że "specjalna ochrona" tylko do końca weekendu, więc szybko trzeba zbierać pieniążki, a jeszcze szybciej naprawiać mój cholerny samochód :mad:

Uważam, że przed zawiezieniem do hoetlu trzeba psa pokazać psychologowi - szkoleniowcowi, a więc odhaczyć na ten cel trochę grosza. Wg mnie taka konsultacja jest niezbędna w przypadku psa, który wykazał agresję (choćby i uzasadnioną).

Posted

Tylko na jak długo starczy pieniążków, jak długo będzie miał Ivan (Red Beauty) sponsorów? Bo zabrać do schroniska i wstawić do hotelu to nie sztuka, ale utrzymać go, znaleźć dom...

Działamy dziewczyny, działamy. Red Beauty sam sobie nie poradzi!