dariaopole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 a co ja czytam !!! ?????:crazyeye: chyba wzrok mnie myli :diabloti: stanowczo za dużo dziś pracowałam !! Quote
dariaopole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Beata - nie dostaniesz ode mnie nawet suchej gałązki !!:eviltong: Quote
doddy Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 To ja chyba też się przepracowałam, bo mi na wzrok padło. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ja nawet suchej gałazki nie chciałam - ja chcialam zielenine i obiecalas przysłac z Jarkiem wiec trzymam Cie za słowo. Quote
doddy Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Uuuuu to siem narobiło... Daria jak będziesz wysyłać do niej Jarka to prykręć mu 2 lewe ręce to Beata Ci go szybko zwróci w nienaruszonym stanie ;) Quote
dariaopole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 chcesz zielininę to wyślę Ci natkę pietruszki pocztą :eviltong: Quote
andzia69 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 a tu jak zwykle wesolutkooooo, ze hej!!!!!:loveu: Quote
dariaopole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 zresztą nie wiem czy jarek o tym wie ,że Beatka to go do rozpalania w piecu potrzebuje więc z miziania i tak byłyby nici. a zresztą niech chłopak jedzie....zobaczysz Beatko ,że mizianie go to nie taka łatwa sprawa :evil_lol: on nie zasypia po 5 minutach jak większość facetów :diabloti: wychodzem z pracy.....musze ochłonąc............. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Kabel, zdrajca !!!!!!!!!!!! Daria , ale nie doklejaj różowego swińskiego ryjka bo sie wtedy Doddy zainteresuje. Piertuszke bardzo lubie wiec z przyjemnoscia. Po 5 minutach zasypia się po dobrym seksie , w przeciwnym wypadku nawet połgodzinne mizianie nie pomaga. Quote
doddy Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Teraz rozumiem po co Beacie była potrzebna książka... Hmm... Daria muszę Cię zmartwić... Z tej książki Beata się dużo nauczy :razz: Jeżeli jednak Jarek jest typowym facetem to i tak do Ciebie wróci, bo Beata go tylko "zaczaruje". Dobra ciotki, klotki - miłego gadania - ja spadam i będę pewnie jutro :eviltong: Quote
JarekOpole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 doddy napisał(a):Teraz rozumiem po co Beacie była potrzebna książka... Hmm... Daria muszę Cię zmartwić... Z tej książki Beata się dużo nauczy :razz: a co to za ciekawa książka ??? Quote
dariaopole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Po 5 minutach zasypia się po dobrym seksie , w przeciwnym wypadku nawet połgodzinne mizianie nie pomaga. to sie sprawdza lecz w moim przypadku, u jarka musi być kontynuacja w postaci conajmniej półgodzinnego mizianka . Choć z drugiej strony, tak się zastanawiam, może ja za młoda jestem i za mało doświadczona?? Ty jako starsza koleżanka może potrafiłabys go bardziej wymęczyć :evil_lol: :eviltong: doddy napisał(a): Jeżeli jednak Jarek jest typowym facetem to i tak do Ciebie wróci, bo Beata go tylko "zaczaruje". jarek z pewnością nie jest typowym facetem :evil_lol: JarekOpole napisał(a):a co to za ciekawa książka ??? a co ty taki ciekawski jesteś kochanie ???? jedną książkę już nam Twoja mama sprezentowała - " masaż erotyczny" :evil_lol: to za mało ??? Quote
JarekOpole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 dariaopole napisał(a): a co ty taki ciekawski jesteś kochanie ???? jedną książkę już nam Twoja mama sprezentowała - " masaż erotyczny" :evil_lol: to za mało ??? Tylko gdzie ona jest ? Quote
JarekOpole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 To kogo ty tam masujesz KUBĘ :):)!!!!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 doddy napisał(a):Teraz rozumiem po co Beacie była potrzebna książka... Hmm... Daria muszę Cię zmartwić... Z tej książki Beata się dużo nauczy :razz: Beata potraktowała tę ksiażke a własciwie jej treść jako studium przypadku a nie poradnik szkoleniowy. Beata 90% tresci zna . To tylko Doddy musiała ja wykuc czytajac dwa razy a i tak nie chce oddac co oznacza, ze jeszcze wszystkiego nie zapamietala. Daria, a Ty czytałas te ksiazke, która podarowała Tobie teściowa ? Quote
dariaopole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Daria, a Ty czytałas te ksiazke, która podarowała Tobie teściowa ? czytać jej się nie da tam same obrazki do tego takie ekstrawaganckie :oops: Quote
dariaopole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 JarekOpole napisał(a):Chyba nie czytała :diabloti: i Ty Brutusie przeciwko mnie ???? pamiętaj żebyś był grzeczny bo z dzisiejszego masażu nici !!!! Quote
JarekOpole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Tak wygląda nasz pokój komputerowy i siedzimy w nim razem ja i daria ,w sumie to na przeciwko siebie ale gadamy na forum hehehheheheh normalnie ta nowoczesność :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jak nie przeczytałas i nawet dokładnie obrazków nie obejrzałaś to i tak będą nici. Quote
dariaopole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 dlatego wysyłam go do Ciebie :evil_lol: może Ty dasz sobie z nim radę :p wsadzę mu Fikusa do bagażnika żeby mu smutno nie było w czasie podrózy :eviltong: zwroty przyjmuję tylko za okazaniem paragonu :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ja sobie dam radę ale Ty nadal nie bedziesz wiedziała jak to sie robi, wiec nie jest to rozwiazanie. Wyjmij te ksiażke spod biurka i zapoznaj sie z trescia. Zawsze dla rownosci biurka mozesz podlozyc ksiazke do matmy ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 dariaopole napisał(a):wsadzę mu Fikusa do bagażnika żeby mu smutno nie było w czasie podrózy :eviltong: Dobrze ze do bagaznika bo jakbym zobaczyła faceta z pioropuszem to moglabym pomylic go z kogutem a za drobiem nie przepadam. Quote
Recommended Posts