Jump to content
Dogomania

Pit bull red nose bez oka, zostaje u Darii i Jarka! Dziękujemy!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zresztą nie wiem czy jarek o tym wie ,że Beatka to go do rozpalania w piecu potrzebuje więc z miziania i tak byłyby nici. a zresztą niech chłopak jedzie....zobaczysz Beatko ,że mizianie go to nie taka łatwa sprawa :evil_lol: on nie zasypia po 5 minutach jak większość facetów :diabloti:

wychodzem z pracy.....musze ochłonąc.............

Posted

Kabel, zdrajca !!!!!!!!!!!!
Daria , ale nie doklejaj różowego swińskiego ryjka bo sie wtedy Doddy zainteresuje.

Piertuszke bardzo lubie wiec z przyjemnoscia.

Po 5 minutach zasypia się po dobrym seksie , w przeciwnym wypadku nawet połgodzinne mizianie nie pomaga.

Posted

Teraz rozumiem po co Beacie była potrzebna książka... Hmm... Daria muszę Cię zmartwić... Z tej książki Beata się dużo nauczy :razz:
Jeżeli jednak Jarek jest typowym facetem to i tak do Ciebie wróci, bo Beata go tylko "zaczaruje".

Dobra ciotki, klotki - miłego gadania - ja spadam i będę pewnie jutro :eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
Teraz rozumiem po co Beacie była potrzebna książka... Hmm... Daria muszę Cię zmartwić... Z tej książki Beata się dużo nauczy :razz:

a co to za ciekawa książka ???

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):

Po 5 minutach zasypia się po dobrym seksie , w przeciwnym wypadku nawet połgodzinne mizianie nie pomaga.

to sie sprawdza lecz w moim przypadku, u jarka musi być kontynuacja w postaci conajmniej półgodzinnego mizianka . Choć z drugiej strony, tak się zastanawiam, może ja za młoda jestem i za mało doświadczona?? Ty jako starsza koleżanka może potrafiłabys go bardziej wymęczyć :evil_lol: :eviltong:

doddy napisał(a):

Jeżeli jednak Jarek jest typowym facetem to i tak do Ciebie wróci, bo Beata go tylko "zaczaruje".

jarek z pewnością nie jest typowym facetem :evil_lol:

JarekOpole napisał(a):
a co to za ciekawa książka ???

a co ty taki ciekawski jesteś kochanie ???? jedną książkę już nam Twoja mama sprezentowała - " masaż erotyczny" :evil_lol: to za mało ???

Posted

dariaopole napisał(a):

a co ty taki ciekawski jesteś kochanie ???? jedną książkę już nam Twoja mama sprezentowała - " masaż erotyczny" :evil_lol: to za mało ???

Tylko gdzie ona jest ?

Posted

doddy napisał(a):

Beata potraktowała tę ksiażke a własciwie jej treść jako studium przypadku a nie poradnik szkoleniowy. Beata 90% tresci zna . To tylko Doddy musiała ja wykuc czytajac dwa razy a i tak nie chce oddac co oznacza, ze jeszcze wszystkiego nie zapamietala.

Daria, a Ty czytałas te ksiazke, która podarowała Tobie teściowa ?

Posted

dlatego wysyłam go do Ciebie :evil_lol: może Ty dasz sobie z nim radę :p
wsadzę mu Fikusa do bagażnika żeby mu smutno nie było w czasie podrózy :eviltong:

zwroty przyjmuję tylko za okazaniem paragonu :diabloti: