Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jak husky znoszą inne psy? Albo zostawanie bez ludzi, ale z innymi psami?
Sama się zastanawiam czy go nie wziąć do domu, ale byłby to czwarty pies i rozsądek cały czas mówi nie. Już z pozostałymi trzema czasam jest problem, bo to spore stadko.

Posted

Najbliższe 3 tygodnie nie będe miała dostępu do internetu. Bardzo proszę o podbijanie wątku. Piesek zasługuje na szanse!
Adres mailowy też się na nic nie przyda. Gdyby Ktoś był zainteresowany pieskiem proszę kontaktować się z szpitalem kmz sggw w warszawie.

Posted

Cześć
piszę już czwarty raz bo forum coś wywala mi posty. Piesek jest u mnie, mieszkam w Wawie na Ursynowie. Syn nazwał go Neo. Jeśli uda mi się wysłać ten post to obiecuję że napiszę coś więcej i dam zdjęcia.
Pozdrawiam
Mona Karol i Neo

Posted

Ha udało mi się mój post w końcu się pokazał. Tak jak obiecałam coś więcej o Neo. Pies jest śliczny i grzeczny i baaardzo mądry. W domu spokojny na spacerach roznosi go energia. Pierwszego wieczora oczywiście jak wszyscy szli spać do łóżek to Neo też tyle że na kołderkę a nie pod haha, ale stanowcze nie i teraz już Neo sypia na swoim posłanku lub przy moim łóżku. Jest strasznym łakomczuchem wczoraj porwał kotleta prosto z patelni mimo pilnowania jak on to zrobił nie wiem ale teraz dbam żeby żadne jedzonko bez nadzoru nie zostawało. Nigdy nie miałam husky więc będę wdzieczna za każdą radę dotyczącą wychowania pieska tej rasy i mam od razu pytanie jak przyzwyczaić Neo do biegania przy rowerze?
Pozdrawiam
Mona Karol i Neo