Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

• Nie chcę pisać żałosnych lamentów na temat naszej bohaterki mix'a posokowca bawarskiego. Los ją doświadczył wystarczająco, a nie to ma być kluczem do znalezienia Nowego Domu dla tego psiego szczęścia.
    Suczka ma na imię Sonia w w październiku skończy 2 lata. Psi los nie dał jej szansy. Ale mam nadzieję, że wśród Was znajdzie to na co zasługuje od dawna - miłość dla psiego wiernego serducha.

Pełny wątek Soni znajdziesz TUTAJ oraz wszelkie namiary na mnie.

Poniżej kilka zdjęć

Pozdrawiam

Posted

Dzięki ma-ja za wsparcie ze strony większych braci. Wklejam info z naszych adopcji, a dotyczy szczegółów pojawienia się wątku suni także na tym forum:
"Do schroniska w Gdyni trafiła dzisiaj suczka mieszaniec z posokowcem bawarskim. Była przywiązana do drzewa z książeczką zdrowia oraz karteczką "Bardzo proszę zaopiekujcie się moją suczką, my już nie możemy się nią zajmować".
Suczka ma na imię SONIA, w październiku skończy 2 latka, była zaszczepiona na wszystkie choroby wirusowe, dziś zaszczepiono ją przeciw wściekliźnie.
Jest bardzo łagodna, lgnie do dzieci (w schronisku był syn kierowniczki i najchętniej przebywała w jego towarzystwie), nie wykazuje oznak agresji. Jest natomiast bardzo przestraszona całą sytuacją i ogromem szczekających wokół niej psów.
Ponieważ miała ze sobą książeczkę zdrowia nie musi przechodzić 2-tygodniowej kwarantanny i jest do wzięcia od zaraz.
Czekamy na odpowiedzialnych i kochajacych właścicieli"

Nowe zdjęcia już wkrótce.
Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

jeśli mam zrobic aukcje, co zrobie z przyjemnością to poprosze tekst o suczce, bo strona adopcyjna isę nie otwiera, dane kontaktowe i DUZO ZDJEC. W związku z tym, że jestem raczej bywalcem forum ogarów i gończych nie dogomanii prosze o kontakt na mój mail - carmen888@tlen.pl

Pozdrawiam i myśle, że suczka znajdzie dom ;)

Posted

Dziękuję wszystkim zainteresowanym wątkiem Sonii. Od tygodnia suczka ma nowy dom. To informacja ze schroniska. Tym razem nie udało nam się pomóc (mam tu na myśli forum adopcyjne posokowców), ale jestem pewna, że dziewczynka trafiła dobrze. A propos Allegro - to ciągle się uczymy metod poszukiwania nowych domów dla posokowców :)
Pozdrawiam