Paulina_mickey Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jeden ze zwykłych wakacyjnych dni, ale czy dla wszystkich zwykły? Psiak ciesząc sie że jedzie ze swoim ukachanym państwem na wakacje bez wachania wsiada do auta,z podnieceniem oczekuje wyjazdu lecz prawda okazuje sie zupełnie inna...Właściciel dojeżdża do pierwszej wiekszej miejscowości i bezdusznie wyrzuca psine z auta. Zdezorientowany psiak zastanawia sie czym zawinił, co zrobił źle, dlaczego jego ukachany pan zostawił go. Dni mijają, pies czeka...Szuka "swoich ludzi" lecz nie zdaje sobie sprawy że juz nigdy ma ich nie zobaczyć. Zostawili go za to że ich kochał, był wierny, robił wszystko co oni chcieli... Zastanawia sie dlaczego?dlaczego go opuścili? Otóż zapewne "państwo' zaplanowało sobie urlop ale w realizacji planów przeszkadzał właśnie pies, nie zastanawiając sie nad tym jak wielka krzywde mogą wyrządzić swojemu wiernemu towarzyszowi zostawiają go w zupełnie obcym mu miejscu bez jedzenia i opieki. Po prostu sie go pozbywają... Historia jakich wiele, ale tragedia jaką przeżywa każdy z tych porzuconych psiaków jest tak samo wielka w każdym przypadku. Obecnie piesek błąka sie po Tarnobrzegu trzeba jak najszybciej znaleźc mu dom, kochający dom, który "nie zdradzi" wyrzucając i opuszczająć, pokocha tak mocno jak mocno pokachać jest w stanie ten piesek. Tymczasowo piesek został nazwany Szczotek, jest to chłopiec, ma szorstką sierść i jest bardzo przyjacielski. Kontakt: tel. 509257404 gg: 10013087 Quote
agusiazet Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oj, fajny Szczotuś! czy on nie ma ogonka? Jest gdzieś ogłaszany? Quote
Paulina_mickey Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 agusiazet napisał(a):Oj, fajny Szczotuś! czy on nie ma ogonka? Jest gdzieś ogłaszany? ma krótki ogonek:loveu: jak na razie nie ma żadnych ogłoszeń... Quote
agusiazet Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 I nikt nie może go przyjąć, choćby tymczasowo? Może go lepiej zawieść do Mielca, do schroniska, nim go coś złego spotka - rozjedzie auto, pobiją ludzie czy coś innego? Quote
Paulina_mickey Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 agusiazet napisał(a):I nikt nie może go przyjąć, choćby tymczasowo? Może go lepiej zawieść do Mielca, do schroniska, nim go coś złego spotka - rozjedzie auto, pobiją ludzie czy coś innego? piesek ma być na dniach łapany...jest przyjacielski wiec chyba z tym nie będzie problemu...;) Quote
Ulka18 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Agusiu, pieski z Tarnobrzega sa przewozone do Mielca, ale nie wszystkie...schronisko to ostatecznosc....wiadomo ile tam jest zarazkow i wirusow...taki nieszczepiony nigdy psiak moze to przyplacic zyciem.... Paulinko, Moniko, zarejestrujcie na alegratka.pl, tam sie super daje ogloszenia. Polecam :p Ja moge dac psiaka na allegro, ale potrzebuje lepsze zdjecia, wieksze zdjecia. Quote
agusiazet Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wiem, Agusiu, Ulko, wiem,ale, żeby go coś nie dopadło!!! Quote
Ulka18 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Na pewno domek sie znajdzie...ja sie zacznie psiaka oglaszac, to domek sie znajdzie. Trzeba tylko wyjsc naprzeciw zwyklym ludziom, ktorzy wszystkiego szukaja na allegro, alegratka, kupsprzedaj. Psiakow tez tam szukaja, a na dogo rzadko kto zaglada. Quote
Paulina_mickey Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Ulka18 napisał(a):Agusiu, pieski z Tarnobrzega sa przewozone do Mielca, ale nie wszystkie...schronisko to ostatecznosc....wiadomo ile tam jest zarazkow i wirusow...taki nieszczepiony nigdy psiak moze to przyplacic zyciem.... Paulinko, Moniko, zarejestrujcie na alegratka.pl, tam sie super daje ogloszenia. Polecam :p Ja moge dac psiaka na allegro, ale potrzebuje lepsze zdjecia, wieksze zdjecia. na razie mamy tylko takie zdjęcia...:roll: Quote
Monika_tbg Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 jeszcze na wolności z tego co wiem :) bo go nie mozna spotkać nie był dzis pod moim i (Paulina_mickey) blokiem :) ale to kwestia dni i bedzie zlapany:) Quote
Monika_tbg Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 no później trafi do Tarnbrzeskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt:) no i bedzie trzeba szukac domku tak jak i zresztą teraz juz:) Quote
Monika_tbg Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 witam :) i podnosze:) a cioteczke jak nie było tak nadal nie ma:( Quote
Paulina_mickey Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Witaj Szczotku:loveu: dlaczego nikt Cie nie odwiedza:-( Quote
Paulina_mickey Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 a tu cisza...:-( moge kogoś prosić o jakiś banerek?:cool3: Quote
agusiazet Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ja banerków nie umiem robić, ale Szczotusia podniosę! Quote
Paulina_mickey Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 :loveu: dobranoc Szczotku:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 hey kochany Szczotku:buzi: u Ciebie cisza:-( Quote
Recommended Posts