Martinee Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 szkoda ,że nie da się uratować jego wzroku a to jest kpina że musimy wchodzić przez płot a jak jada samochodem ?? Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Donvitow napisał(a):Brak prawej gałki ocznej. W lewej ogromne nadciśnienie typu jaskra. 10%widzenia. i tylko lekami można te 10 % utrzymać. Nic poprawić. Początkowo Hetor niespokojny. ale potem przymilani. Jechał n a kolanach. U weta grzeczny. Jak zaczynał sie stawiać na podłogę, mizianki i kolejne podejście. Dostał leki. Mam dwa razy dziennnie je zakraplać. Jak to zrobić jak do schronu czasem włazimy przez płot A wczoraj nasłali municypialną. Hektor jkest u mnie i myślę. o to będzie ciężko, pilnie domek potrzebny!! Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 GoniaP napisał(a):Hectorek po wizycie. Jednego oczka nie ma, drugie ma jakieś 10% widzenia. Ma jaskrę... (w tak mlodym wieku niesłychane) To młody ok 2 letni psiak, prawdopodobnie po kolizji z autem lub człowiekiem... Dostał kropelki do zakraplania 2 razy dziennie. Następna wizyta za tydzień. Teraz walka będzie polegala na tym, by te 10% widzenia zatrzymał. Reszte opowie Corleone. Donvitow napisał(a):Brak prawej gałki ocznej. W lewej ogromne nadciśnienie typu jaskra. 10%widzenia. i tylko lekami można te 10 % utrzymać. Nic poprawić. Początkowo Hetor niespokojny. ale potem przymilani. Jechał n a kolanach. U weta grzeczny. Jak zaczynał sie stawiać na podłogę, mizianki i kolejne podejście. Dostał leki. Mam dwa razy dziennnie je zakraplać. Jak to zrobić jak do schronu czasem włazimy przez płot A wczoraj nasłali municypialną. Hektor jkest u mnie i myślę. Napisaliśmy prawie jednocześnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dr. Juszczak górą :multi::multi::multi: Quote
Sabina02 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 On nie moze wrocic do schronu!!! Potrzeba pilnie DT!!!!! Prosimy!!!!! Kto moze??? Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Sabina02 napisał(a):On nie moze worcic do schronu!!! Potrzeba pilnie DT!!!!! Prosimy!!!!! Kto moze??? Zmieńcie tytuł, że dt potrzebny na już!! Ja będę się starała załatwić adopcję do Niemiec, ale potrzebuję więcej zdjęć, no i warunkiem jest kastracja... Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 GoniaP napisał(a):Zmieńcie tytuł, że dt potrzebny na już!! Ja będę się starała załatwić adopcję do Niemiec, ale potrzebuję więcej zdjęć, no i warunkiem jest kastracja... Gonia, zerknij na tytuł;););) Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Gonia, zerknij na tytuł;););) :oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Donvitow Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Psiak kochany. Nie prz\eszkadza mu kalectwo. Był z nami na spacerkach. Doskonale akceptujr kropeczkę i MaXi. Super piechol. Mimo kalecta jaki radosny. Szkod że nie potrafię wgrać filmików. Cholera. Dalej załatwiajcie domek. Quote
Donvitow Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 GoniaP napisał(a):Napisaliśmy prawie jednocześnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dr. Juszczak górą :multi::multi::multi: Gonia ten facet jest cudowny:loveu: Helga_psiaki napisał(a):ja mogę wgrać filmik Muisisz je nagrać.!! Quote
Martinee Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a z domkiem cięzko to by musiał być ktoś dośw. Pogadamy zobaczymy Quote
DuDziaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 I co bedzie ten domek w Niemczech :roll: Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='GoniaP'] Hectorek po wizycie. Jednego oczka nie ma, drugie ma jakieś 10% widzenia. Ma jaskrę... (w tak mlodym wieku niesłychane) To młody ok 2 letni psiak, prawdopodobnie po kolizji z autem lub człowiekiem... Dostał kropelki do zakraplania 2 razy dziennie. Następna wizyta za tydzień. Teraz walka będzie polegala na tym, by te 10% widzenia zatrzymał. Reszte opowie Corleone. :crazyeye: faktycznie młody ale na pewno człowiek go tak urządził-pamiętajcie-szeleczki nie obroża!!!;) Quote
*zaba* Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Moj kruszynek kochany!! Donvitow,cioteczki,bazarek robic?? Jesli bylyby wplaty to na jakie konto? Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 bazarek się zawsze przyda :cool3: A propos weterynarza dodam, że zastosował promocyjne ceny ;) Trzymamy kciuki za domek dla słodkiego ślepaczka - Hektorka! Quote
*zaba* Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No tylko potrzebne bedzie jakies konto,bo gdzie wplacac (jesli bedzie co wplacac)? Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 donvito by musiał podać - on na swoim zbiera z bazarków na Gaj i przekazuje, bazarek mozna uruchomić, żwykle do zakończenia troche czas mija - poprosze go o ten numer Quote
Martinee Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 na bazarku ale może lepiej kupić coś na naszym bazarku a my przeznaczymy na kochanego ślepka Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a właśnie dziewczyny mają namiar na konto donvitowa - mogą podać ;) Im więcej bazarków tym lepiej! Quote
Martinee Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a zapraszamy także na nasz bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76106&page=16&highlight=Ro%C5%BCne+ro%C5%BCno%C5%9Bci Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Gosiapk napisał(a):Czy coś słychać w sprawie DT ? na razie nic:( Quote
Recommended Posts