Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Brak prawej gałki ocznej. W lewej ogromne nadciśnienie typu jaskra. 10%widzenia. i tylko lekami można te 10 % utrzymać. Nic poprawić. Początkowo Hetor niespokojny. ale potem przymilani. Jechał n a kolanach. U weta grzeczny. Jak zaczynał sie stawiać na podłogę, mizianki i kolejne podejście. Dostał leki. Mam dwa razy dziennnie je zakraplać. Jak to zrobić jak do schronu czasem włazimy przez płot A wczoraj nasłali municypialną. Hektor jkest u mnie i myślę.

o to będzie ciężko, pilnie domek potrzebny!!

Posted

GoniaP napisał(a):
Hectorek po wizycie. Jednego oczka nie ma, drugie ma jakieś 10% widzenia. Ma jaskrę... (w tak mlodym wieku niesłychane) To młody ok 2 letni psiak, prawdopodobnie po kolizji z autem lub człowiekiem... Dostał kropelki do zakraplania 2 razy dziennie. Następna wizyta za tydzień. Teraz walka będzie polegala na tym, by te 10% widzenia zatrzymał. Reszte opowie Corleone.

Donvitow napisał(a):
Brak prawej gałki ocznej. W lewej ogromne nadciśnienie typu jaskra. 10%widzenia. i tylko lekami można te 10 % utrzymać. Nic poprawić. Początkowo Hetor niespokojny. ale potem przymilani. Jechał n a kolanach. U weta grzeczny. Jak zaczynał sie stawiać na podłogę, mizianki i kolejne podejście. Dostał leki. Mam dwa razy dziennnie je zakraplać. Jak to zrobić jak do schronu czasem włazimy przez płot A wczoraj nasłali municypialną. Hektor jkest u mnie i myślę.

Napisaliśmy prawie jednocześnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dr. Juszczak górą :multi::multi::multi:

Posted

Sabina02 napisał(a):
On nie moze worcic do schronu!!! Potrzeba pilnie DT!!!!! Prosimy!!!!! Kto moze???
Zmieńcie tytuł, że dt potrzebny na już!!
Ja będę się starała załatwić adopcję do Niemiec, ale potrzebuję więcej zdjęć, no i warunkiem jest kastracja...

Posted

GoniaP napisał(a):
Zmieńcie tytuł, że dt potrzebny na już!!
Ja będę się starała załatwić adopcję do Niemiec, ale potrzebuję więcej zdjęć, no i warunkiem jest kastracja...

Gonia, zerknij na tytuł;););)

Posted

Psiak kochany. Nie prz\eszkadza mu kalectwo. Był z nami na spacerkach. Doskonale akceptujr kropeczkę i MaXi. Super piechol. Mimo kalecta jaki radosny. Szkod że nie potrafię wgrać filmików.
Cholera.
Dalej załatwiajcie domek.

Posted

GoniaP napisał(a):
Napisaliśmy prawie jednocześnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dr. Juszczak górą :multi::multi::multi:

Gonia ten facet jest cudowny:loveu:

Helga_psiaki napisał(a):
ja mogę wgrać filmik

Muisisz je nagrać.!!

Posted

[quote name='GoniaP']
Hectorek po wizycie. Jednego oczka nie ma, drugie ma jakieś 10% widzenia. Ma jaskrę... (w tak mlodym wieku niesłychane) To młody ok 2 letni psiak, prawdopodobnie po kolizji z autem lub człowiekiem... Dostał kropelki do zakraplania 2 razy dziennie. Następna wizyta za tydzień. Teraz walka będzie polegala na tym, by te 10% widzenia zatrzymał. Reszte opowie Corleone.

:crazyeye: faktycznie młody ale na pewno człowiek go tak urządził-pamiętajcie-szeleczki nie obroża!!!;)