Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

solito napisał(a):
Boże, jaka biedna psineczka...:-(
Mam nadzieję, że to oczko go nie boli...?!
Czekam niecierpliwie na informacje od weta! I oczywiście szukamy domku!

nie wygląda na to, żeby go bolało, jest zawsze taki radosny, domek pilnie potrzebny

Posted

caroolcia napisał(a):
hi hi hi hi:evil_lol:

Jak mi coś przychodzi jako wizytówka na nowy telefon to potem nie mogę tego znaleźć. A kartkę fakt zgubiłem.

Wizyta umówiona. Środa 17.00

Posted

Donvitow napisał(a):
Raczej nie To są Rataje a jedziemy z Filipem jako kierowcą i Agą i szczeniorkiem niewidomym

Pierwsze słyszę, że Marcelińska jest na Ratajach, ale w sumie dawno nie byłam w centrum, może ja w związku z euro 2012 przenieśli....:diabloti:

Posted

caroolcia napisał(a):
Pierwsze słyszę, że Marcelińska jest na Ratajach, ale w sumie dawno nie byłam w centrum, może ja w związku z euro 2012 przenieśli....:diabloti:

Jak teraz strasznie żałuję że Cię nie biłem jak byłaś dzieckiem.:angryy:

Na marcelińskiej okulista jest w przyszłym tygodniu. Tweaz przyjmuje na Armi Krajowej:shake:

Posted

caroolcia napisał(a):
Ale jaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pogadajcie sobie jeszcze trochę, co? Człowiek od razu się uśmiecha!!

Posted

[quote name='Donvitow']Jak teraz strasznie żałuję że Cię nie biłem jak byłaś dzieckiem.:angryy:

Na marcelińskiej okulista jest w przyszłym tygodniu. Tweaz przyjmuje na Armi Krajowej:shake:

No dobrze małgoś skoro podpuszczasz:eviltong:

jak to nie - nie pamiętasz mojej kartki z okazji dnia ojca i jej treści:
"pomimo, że mnie tatuś bije, to wiem że to robi dla mojego dobra" :diabloti:

biedne dziecko utknęło na środku błota - przelało się góra do kaloszy i jeszcze oberwało w domu, że zapomniało przebrać chlupoczących kalojdków!!!

Posted

[quote name='caroolcia']No dobrze małgoś skoro podpuszczasz:eviltong:

jak to nie - nie pamiętasz mojej kartki z okazji dnia ojca i jej treści:
"pomimo, że mnie tatuś bije, to wiem że to robi dla mojego dobra" :diabloti:

biedne dziecko utknęło na środku błota - przelało się góra do kaloszy i jeszcze oberwało w domu, że zapomniało przebrać chlupoczących kalojdków!!!

Biedna Karolcia

Posted

To Ci przypomnę .dostałaś klapsa w pupę przy wsiadaniu do samochodu jak jechaliśmy do Dymaczewa. Całą drogę kwaśna obrażona mina. W Dymaczewie Babunia zauważyła. Pyta co się stało a młoda Tatuś mnie bije Babunia Gdzie Karola-Po główce.:evil_lol: Myślałaś że nie słyszę.:eviltong:

A za kalojdy oberwała bo po przelaniu łaziła w nich pełnych wody jeszcze dwie godziny a sąsiadka P. Marciniak przyniosła nam do prania ciuchy syna który karolinę z tego błota wyciągał

Posted

*zaba* napisał(a):
Moj sliczny do okulisty pojedzie??
Jeden z piekniejszych psow na dogo w/g mnie,ale ja mam chyba spaczony gust...

Tak w środę do najlepszego w poznaniu ale znajoma ma namiar na super speca we wrocławiu-jeśli będą jakiekolwiek wątpliwości to Wrocław.

Pamiętasz bazarek z wieszaczkami na ręczniki z miejscem na fotki. Wygrałem ale zostawiłem dla iryska . Ostatnio irysek mnie ochrzanił;) że nadal jej facio przeze mnie wyciera się jej ręcznikiem. Nie wystawiłaś drugi raz.?

Posted

ja też mam niewidmą sunię-Ślepek ma jedno oczko nienaturalnie wypukłe-jakby coś tam się działo-dobry okulista to oceni-ale okulista nie wet taki ogólny-i jszcze moja rada-nie powinien chodzic w obroży! tylko w szelkach-u psów z bielmem czy innymi schorzeniam okulistycznymi-obroża powoduje ucisk co podnosi ciśnienie śródgałkowe-tylko szelkii-co jest ich jeszcze dodatkową zaletą? łatwe kierowanie psem.:np.: przy wchodzeniu po schodkach czy schodzenia-lekko dajemu znak psu, że jest jakś przeszkoda do pokonania-cieszę się, że jest poza schroniskiem!:loveu: :p