solito Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Boże, jaka biedna psineczka...:-( Mam nadzieję, że to oczko go nie boli...?! Czekam niecierpliwie na informacje od weta! I oczywiście szukamy domku! Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 solito napisał(a):Boże, jaka biedna psineczka...:-( Mam nadzieję, że to oczko go nie boli...?! Czekam niecierpliwie na informacje od weta! I oczywiście szukamy domku! nie wygląda na to, żeby go bolało, jest zawsze taki radosny, domek pilnie potrzebny Quote
Donvitow Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi hi hi:evil_lol: Jak mi coś przychodzi jako wizytówka na nowy telefon to potem nie mogę tego znaleźć. A kartkę fakt zgubiłem. Wizyta umówiona. Środa 17.00 Quote
Donvitow Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Raczej nie To są Rataje a jedziemy z Filipem jako kierowcą i Agą i szczeniorkiem niewidomym Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Donvitow napisał(a):Raczej nie To są Rataje a jedziemy z Filipem jako kierowcą i Agą i szczeniorkiem niewidomym Pierwsze słyszę, że Marcelińska jest na Ratajach, ale w sumie dawno nie byłam w centrum, może ja w związku z euro 2012 przenieśli....:diabloti: Quote
Donvitow Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 caroolcia napisał(a):Pierwsze słyszę, że Marcelińska jest na Ratajach, ale w sumie dawno nie byłam w centrum, może ja w związku z euro 2012 przenieśli....:diabloti: Jak teraz strasznie żałuję że Cię nie biłem jak byłaś dzieckiem.:angryy: Na marcelińskiej okulista jest w przyszłym tygodniu. Tweaz przyjmuje na Armi Krajowej:shake: Quote
GoniaP Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 caroolcia napisał(a):Pierwsze słyszę, że Marcelińska jest na Ratajach, ale w sumie dawno nie byłam w centrum, może ja w związku z euro 2012 przenieśli....:diabloti: Ale jaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pogadajcie sobie jeszcze trochę, co? Człowiek od razu się uśmiecha!! Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Donvitow']Jak teraz strasznie żałuję że Cię nie biłem jak byłaś dzieckiem.:angryy: Na marcelińskiej okulista jest w przyszłym tygodniu. Tweaz przyjmuje na Armi Krajowej:shake: No dobrze małgoś skoro podpuszczasz:eviltong: jak to nie - nie pamiętasz mojej kartki z okazji dnia ojca i jej treści: "pomimo, że mnie tatuś bije, to wiem że to robi dla mojego dobra" :diabloti: biedne dziecko utknęło na środku błota - przelało się góra do kaloszy i jeszcze oberwało w domu, że zapomniało przebrać chlupoczących kalojdków!!! Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='caroolcia']No dobrze małgoś skoro podpuszczasz:eviltong: jak to nie - nie pamiętasz mojej kartki z okazji dnia ojca i jej treści: "pomimo, że mnie tatuś bije, to wiem że to robi dla mojego dobra" :diabloti: biedne dziecko utknęło na środku błota - przelało się góra do kaloszy i jeszcze oberwało w domu, że zapomniało przebrać chlupoczących kalojdków!!! Biedna Karolcia Quote
Donvitow Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 To Ci przypomnę .dostałaś klapsa w pupę przy wsiadaniu do samochodu jak jechaliśmy do Dymaczewa. Całą drogę kwaśna obrażona mina. W Dymaczewie Babunia zauważyła. Pyta co się stało a młoda Tatuś mnie bije Babunia Gdzie Karola-Po główce.:evil_lol: Myślałaś że nie słyszę.:eviltong: A za kalojdy oberwała bo po przelaniu łaziła w nich pełnych wody jeszcze dwie godziny a sąsiadka P. Marciniak przyniosła nam do prania ciuchy syna który karolinę z tego błota wyciągał Quote
*zaba* Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Moj sliczny do okulisty pojedzie?? Jeden z piekniejszych psow na dogo w/g mnie,ale ja mam chyba spaczony gust... Quote
Donvitow Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 *zaba* napisał(a):Moj sliczny do okulisty pojedzie?? Jeden z piekniejszych psow na dogo w/g mnie,ale ja mam chyba spaczony gust... Tak w środę do najlepszego w poznaniu ale znajoma ma namiar na super speca we wrocławiu-jeśli będą jakiekolwiek wątpliwości to Wrocław. Pamiętasz bazarek z wieszaczkami na ręczniki z miejscem na fotki. Wygrałem ale zostawiłem dla iryska . Ostatnio irysek mnie ochrzanił;) że nadal jej facio przeze mnie wyciera się jej ręcznikiem. Nie wystawiłaś drugi raz.? Quote
*zaba* Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Wystawilam!! Kupila przeciez!!!!! Teraz wystawilam nastepne :) Trzymam kciuki za "mojego" slicznotka. Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 *zaba* napisał(a):Wystawilam!! Kupila przeciez!!!!! Teraz wystawilam nastepne :) Trzymam kciuki za "mojego" slicznotka. ślicznotek zaby w górę :) Quote
*zaba* Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Helga_psiaki napisał(a):ślicznotek zaby w górę :) Mojemu slicznemu slicznotkowi dobrej nocki zycze i zagladajacym tutaj tez :loveu: . Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 *zaba* napisał(a):Mojemu slicznemu slicznotkowi dobrej nocki zycze i zagladajacym tutaj tez :loveu: . dziękujemy i wzajemnie:) Quote
Gosiapk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Pewnie uratować wzroku się nie da, ale może jakoś jego życie można zrobić bardziej komfortowym. Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 może coś z tym jednym oczkiem, które jeszcze ma się zrobi Quote
oktawia6 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ja też mam niewidmą sunię-Ślepek ma jedno oczko nienaturalnie wypukłe-jakby coś tam się działo-dobry okulista to oceni-ale okulista nie wet taki ogólny-i jszcze moja rada-nie powinien chodzic w obroży! tylko w szelkach-u psów z bielmem czy innymi schorzeniam okulistycznymi-obroża powoduje ucisk co podnosi ciśnienie śródgałkowe-tylko szelkii-co jest ich jeszcze dodatkową zaletą? łatwe kierowanie psem.:np.: przy wchodzeniu po schodkach czy schodzenia-lekko dajemu znak psu, że jest jakś przeszkoda do pokonania-cieszę się, że jest poza schroniskiem!:loveu: :p Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 w środę jedzie do psiego okulisty on jest nadal w schronisku:( Quote
*zaba* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Bardzo jestem ciekawa co powie okulista.Boje sie jednak,ze z tym oczkiem niewiele da sie zrobic. Slicznotku,na poranny spacerek *zaba* zaprasza. Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Hectorek w górę;) ale najpierw na poranny spacerek z zaba:) Quote
*zaba* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 No co tu taka cisza????? Slicznotek na pierwsza,szybciutko!! Quote
Recommended Posts