Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Jak to co? Zabierzemy i oddamy we właściwe ręce!
Był pomysł by zabrać Ślepka do Niemiec, ale to wiązałoby się z koniecznością kastracji, a w przypadku Ślepka, tak jakoś żal...

E tam żal, w Niemczech sa bardzo dobre domy dla kalekich, chorych psow.
Ja bym sie nie zastanawiala nad kastracja, jesli tylko domek widac na horyzoncie, przeciez Slepkowi Hektorkowi, to co mu wytna, do niczego nigdy nie bedzie potrzebne.

Posted

[quote name='Ulka18']E tam żal, w Niemczech sa bardzo dobre domy dla kalekich, chorych psow.
Ja bym sie nie zastanawiala nad kastracja, jesli tylko domek widac na horyzoncie, przeciez Slepkowi Hektorkowi, to co mu wytna, do niczego nigdy nie bedzie potrzebne.
tak Ulka, masz rację:roll:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Nie sądzisz, chyba, że nie rozróżniają....:evil_lol:

Agusiu, mysmy sie tak z kierownikiem w Mielcu pomylili i wyszla nam sunia Panda, dopiero moja Ulka przy kolejnej wizycie zauwazyla, ze Panda to wlasciwie Pandek :evil_lol: A tacy niby z nas spece :eviltong:

A propos Panda wlasnie zamieszkal w Niemczech kilka miesiecy temu :multi:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Myślę, że Hectorek powinien byc wykastrowany na wypadek, gdyby jego ślepota była dziedziczna. Lepiej niech przez przypadek nawet nie roznosi swoich genów.

Rany jakie określenie. Roznoszenie genów:evil_lol: :evil_lol:

Chyba w środę pojedziemy do okulisty. Tylko muszę to dograć.

Posted

evanescence napisał(a):
Z tym czy pojedziemy w liczbie mnogiej to nie wiem ale Dominika w liczbie poj. może pojedzie w co wątpie

Czy wy narawdę myślicie że wszędzie będę was zabierał:diabloti: "Pojedziemy" nie was miałem na myśli tylko samego siebie i psa no i jeszcze Agę. Ostatni szczeniak coś nie widzi.

Żaba skoro Martyna nie może to dominika tym bardziej./Papużki nierozłączki/:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Czy wy narawdę myślicie że wszędzie będę was zabierał:diabloti: "Pojedziemy" nie was miałem na myśli tylko samego siebie i psa no i jeszcze Agę. Ostatni szczeniak coś nie widzi.

Żaba skoro Martyna nie może to dominika tym bardziej./Papużki nierozłączki/:evil_lol:

Ona już myśli o sobie:diabloti:
Ja Panu na prawdę współczuję:lol:

Posted

Donvitow,dzielny z Ciebie facet,tylko uwaga na papugi (hehe).

Nikt z moich znajomych nie chce Hectorka :( Co za ludzie!! Chyba musze pomyslec nad zmiana towarzystwa.