Helga&Ares Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 dobra, na razie jest Hectorkiem, ale jeśli ktoś ma coś przeciw to proszę niech da propozycję ;);) Quote
Ulka18 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 GoniaP napisał(a):Jak to co? Zabierzemy i oddamy we właściwe ręce! Był pomysł by zabrać Ślepka do Niemiec, ale to wiązałoby się z koniecznością kastracji, a w przypadku Ślepka, tak jakoś żal... E tam żal, w Niemczech sa bardzo dobre domy dla kalekich, chorych psow. Ja bym sie nie zastanawiala nad kastracja, jesli tylko domek widac na horyzoncie, przeciez Slepkowi Hektorkowi, to co mu wytna, do niczego nigdy nie bedzie potrzebne. Quote
Helga&Ares Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Ulka18']E tam żal, w Niemczech sa bardzo dobre domy dla kalekich, chorych psow. Ja bym sie nie zastanawiala nad kastracja, jesli tylko domek widac na horyzoncie, przeciez Slepkowi Hektorkowi, to co mu wytna, do niczego nigdy nie bedzie potrzebne. tak Ulka, masz rację:roll: Quote
Donvitow Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dziewczyny a Hektorekto napewno piesek . Jedziecie jutro sprawdzić? Quote
Helga&Ares Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Donvitow napisał(a):Dziewczyny a Hektorekto napewno piesek . Jedziecie jutro sprawdzić? na pewno piesek:lol: ale jutro raczej i tak jedziemy:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Donvitow napisał(a):Dziewczyny a Hektorekto napewno piesek . Jedziecie jutro sprawdzić? Nie sądzisz, chyba, że nie rozróżniają....:evil_lol: Quote
Donvitow Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Z nimi niczego nie mozna być pewnym poza tym ze kochają psiaki:lol: Quote
Jagoda1 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Donvitow napisał(a):Z nimi niczego nie mozna być pewnym poza tym ze kochają psiaki:lol: Dziewczyny, tak trzymać, jesteście Kochane!:loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Donvitow napisał(a):Z nimi niczego nie mozna być pewnym poza tym ze kochają psiaki:lol: my jesteśmy psuje i się nie znamy :roll::roll: Quote
Helga&Ares Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 kto przygarnie Hectorka do swojego serduszka?? Quote
Ulka18 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nie sądzisz, chyba, że nie rozróżniają....:evil_lol: Agusiu, mysmy sie tak z kierownikiem w Mielcu pomylili i wyszla nam sunia Panda, dopiero moja Ulka przy kolejnej wizycie zauwazyla, ze Panda to wlasciwie Pandek :evil_lol: A tacy niby z nas spece :eviltong: A propos Panda wlasnie zamieszkal w Niemczech kilka miesiecy temu :multi: Quote
Donvitow Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 a wątku mieleckich szczeniaków Bernisia którą wieźliśmy z warszawy w transporcie zmieniła płeć:evil_lol: Na szczęście państwo nie mieli zastrzeżeń.:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Myślę, że Hectorek powinien byc wykastrowany na wypadek, gdyby jego ślepota była dziedziczna. Lepiej niech przez przypadek nawet nie roznosi swoich genów. Quote
Donvitow Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Gosiapk napisał(a):Myślę, że Hectorek powinien byc wykastrowany na wypadek, gdyby jego ślepota była dziedziczna. Lepiej niech przez przypadek nawet nie roznosi swoich genów. Rany jakie określenie. Roznoszenie genów:evil_lol: :evil_lol: Chyba w środę pojedziemy do okulisty. Tylko muszę to dograć. Quote
Jagoda1 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Donvitow napisał(a): Chyba w środę pojedziemy do okulisty. Tylko muszę to dograć. Jesteś ...no, jakby to powiedzieć...Kochany...:loveu: Quote
Martinee Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Z tym czy pojedziemy w liczbie mnogiej to nie wiem ale Dominika w liczbie poj. może pojedzie w co wątpie Quote
*zaba* Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 evanescence napisał(a):Z tym czy pojedziemy w liczbie mnogiej to nie wiem ale Dominika w liczbie poj. może pojedzie w co wątpie Nie rozumiem... Quote
Donvitow Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 evanescence napisał(a):Z tym czy pojedziemy w liczbie mnogiej to nie wiem ale Dominika w liczbie poj. może pojedzie w co wątpie Czy wy narawdę myślicie że wszędzie będę was zabierał:diabloti: "Pojedziemy" nie was miałem na myśli tylko samego siebie i psa no i jeszcze Agę. Ostatni szczeniak coś nie widzi. Żaba skoro Martyna nie może to dominika tym bardziej./Papużki nierozłączki/:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Donvitow napisał(a):Czy wy narawdę myślicie że wszędzie będę was zabierał:diabloti: "Pojedziemy" nie was miałem na myśli tylko samego siebie i psa no i jeszcze Agę. Ostatni szczeniak coś nie widzi. Żaba skoro Martyna nie może to dominika tym bardziej./Papużki nierozłączki/:evil_lol: Ona już myśli o sobie:diabloti: Ja Panu na prawdę współczuję:lol: Quote
*zaba* Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Donvitow,dzielny z Ciebie facet,tylko uwaga na papugi (hehe). Nikt z moich znajomych nie chce Hectorka :( Co za ludzie!! Chyba musze pomyslec nad zmiana towarzystwa. Quote
Martinee Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Ona już myśli o sobie:diabloti: Ja Panu na prawdę współczuję:lol: Kto myśli o sobie co ?? Quote
Recommended Posts