Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy nowego szczeniaka w schronie... niestety nie mam zdjec bo aparat na gwarancji...
wiec zaczne od poczatku.
Dostalismy wczoraj zgłoszenie, że błąka się szczeniak. Udało się go znalesc jak spał pod śmietnikiem. Trafiła do nas cała w strupach i śmieciach. Jest teraz w boksie w pomieszczeniu. Później ją wykąpałyśmy i cały czas sypie się z niej sierść...Ma jakąś chorobe skóry... Jest słodka ale strasznie zaniedbana. Mimo to kocha ludzi ;) i po 2 h w schronisku zaczęła się już bawić.
Kiedy będą zdjęcia to nie wiem :(

Posted

[quote name='BlackSheWolf']cóz szczeniaczki.. chyba nikt was nie chce :(

Jestem tu calkiem nowa, ale chetnie pomoglabym.
Czy te szceniaczki jeszce nie znalazly domu? Jakie i ile? Mieszkam w Niemczech, moglabym skontaktowac sie z pania, ktora prowadzi malutkie schronisko www.hundeinnotpolen.de, moze by je wziela i znalazla im nowe domki. Ta pani poszukuje rowniez starszych pieskow, ktorych w Polsce nikt juz nie chce oraz malego schroniska do wsparcia. Prosze poinformowac mnie, czy jest zainteresowanie taka pomoca.

Posted

[quote name='przyjaciel']Jestem tu calkiem nowa, ale chetnie pomoglabym.
Czy te szceniaczki jeszce nie znalazly domu? Jakie i ile? Mieszkam w Niemczech, moglabym skontaktowac sie z pania, ktora prowadzi malutkie schronisko www.hundeinnotpolen.de, moze by je wziela i znalazla im nowe domki. Ta pani poszukuje rowniez starszych pieskow, ktorych w Polsce nikt juz nie chce oraz malego schroniska do wsparcia. Prosze poinformowac mnie, czy jest zainteresowanie taka pomoca.

Nie slyszalam by hundeinnotpolen mialo schronisko´??Czyzby cos sie u nich zmienilo??:crazyeye:
Jaka pomoc masz na mysli?? Zabieranie psow??
Jak dotad meldujesz sie tylko na watkach szczeniat ,a gdzie te staruszki ??
Z doswiadczenia wiem ,ze w tej chwili wszyscy w Niemczech maja oko na polskie psy ,zastanawia mnie dlaczego??Bo takie piekne?? Bo maja cudne charaktery?? A moze bo tak blisko??Bo schroniska pekaja w szwach i latwo o psy z Polski?? Bo nie trzeba badan krwi robic??
Jako mieszkajaca w Niemczech zadaje sobie te pytania ,masz odpowiedz na nie??

Posted

ja prosze w imieniu gwiazdeczki o nowy domek dla niej!! :( :( ona tak czeka!! :( piątka rodzeństwa poszła do nowych domków a ona została... a tu zima się zbliża... nie wyobrażam sobie żeby ona była w zimę na dworzu :(