BlackSheWolf Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 no slicznosci a nikt ich nie chce :( jutro jade do schroniska ale aparat jest na gwarancji i bedzie dopiero za miesiac :( Quote
beka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A czy można wziać od was psa na tymczas czy trzeba go odrazu oficjalnie adoptować.... Quote
andzia69 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 przypominam kluseczki na pierwszej stronie!!!! Quote
BlackSheWolf Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 mamy nowego szczeniaka w schronie... niestety nie mam zdjec bo aparat na gwarancji... wiec zaczne od poczatku. Dostalismy wczoraj zgłoszenie, że błąka się szczeniak. Udało się go znalesc jak spał pod śmietnikiem. Trafiła do nas cała w strupach i śmieciach. Jest teraz w boksie w pomieszczeniu. Później ją wykąpałyśmy i cały czas sypie się z niej sierść...Ma jakąś chorobe skóry... Jest słodka ale strasznie zaniedbana. Mimo to kocha ludzi ;) i po 2 h w schronisku zaczęła się już bawić. Kiedy będą zdjęcia to nie wiem :( Quote
BlackSheWolf Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 cóz szczeniaczki.. chyba nikt was nie chce :( Quote
andzia69 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 no to podniosę biedaczki - szczeniaczki!!!!! Quote
przyjaciel Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='BlackSheWolf']cóz szczeniaczki.. chyba nikt was nie chce :( Jestem tu calkiem nowa, ale chetnie pomoglabym. Czy te szceniaczki jeszce nie znalazly domu? Jakie i ile? Mieszkam w Niemczech, moglabym skontaktowac sie z pania, ktora prowadzi malutkie schronisko www.hundeinnotpolen.de, moze by je wziela i znalazla im nowe domki. Ta pani poszukuje rowniez starszych pieskow, ktorych w Polsce nikt juz nie chce oraz malego schroniska do wsparcia. Prosze poinformowac mnie, czy jest zainteresowanie taka pomoca. Quote
BlackSheWolf Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Portos tez ma dom... zostala tylko gwiazdka ;( ktora jest tu najdluzej ze wszystkich szczeniakow... teraz zostala sama :( :( Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A jak dzisiaj czuje się ta sunia w strupach? Nadal taka wesoła? Oglądał ją wet? pzdr. Quote
Tengusia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a czy gwiazdka juz jakis czas temu nie miala trafic do domku ??? Quote
BlackSheWolf Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 miała... ale coż nikt po nią nie przyjechał... gwiazdka i tekla czeka :( Quote
niufek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='przyjaciel']Jestem tu calkiem nowa, ale chetnie pomoglabym. Czy te szceniaczki jeszce nie znalazly domu? Jakie i ile? Mieszkam w Niemczech, moglabym skontaktowac sie z pania, ktora prowadzi malutkie schronisko www.hundeinnotpolen.de, moze by je wziela i znalazla im nowe domki. Ta pani poszukuje rowniez starszych pieskow, ktorych w Polsce nikt juz nie chce oraz malego schroniska do wsparcia. Prosze poinformowac mnie, czy jest zainteresowanie taka pomoca. Nie slyszalam by hundeinnotpolen mialo schronisko´??Czyzby cos sie u nich zmienilo??:crazyeye: Jaka pomoc masz na mysli?? Zabieranie psow?? Jak dotad meldujesz sie tylko na watkach szczeniat ,a gdzie te staruszki ?? Z doswiadczenia wiem ,ze w tej chwili wszyscy w Niemczech maja oko na polskie psy ,zastanawia mnie dlaczego??Bo takie piekne?? Bo maja cudne charaktery?? A moze bo tak blisko??Bo schroniska pekaja w szwach i latwo o psy z Polski?? Bo nie trzeba badan krwi robic?? Jako mieszkajaca w Niemczech zadaje sobie te pytania ,masz odpowiedz na nie?? Quote
BlackSheWolf Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Tekli fotki: (nadal ją leczymy) Quote
BlackSheWolf Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 ja prosze w imieniu gwiazdeczki o nowy domek dla niej!! :( :( ona tak czeka!! :( piątka rodzeństwa poszła do nowych domków a ona została... a tu zima się zbliża... nie wyobrażam sobie żeby ona była w zimę na dworzu :( Quote
Asiaczek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Podnoszę! Co z domkiem dla Gwiazdeczki? pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Gwiazdeczka nadal nie ma domku :( a tu zima się zbliża a ona ma taka krótka sierść :( eh... ona jest taka kochana.. nowe fotki: Quote
Asiaczek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ojej, Teklunia taka chudziutka... pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 nom... w ciagu tygodnia u nas i tak już trochę przybyła na wadze. Z jej skóra nadal walczymy, ale wszystko powoli wraca do normalności ;) A Gwiazdeczka też chuda ale to już jej taka uroda :D Quote
Recommended Posts