BlackSheWolf Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Przedstawiam wam suczki znajdujące się w schronisku w Łęczycy. Czekają na domek. Mają 2-3 miesiące i są szczepione. Brakuje im ciepłego domku, swoich zabawek i kochającej je rodziny. Z tego co wyglądają będą w stylu amstaffa? chociaż to nic pewnego :roll: ale z wyglądu teraz nawet pasują :loveu: Sa kochane i miłe! Nie będą jakieś duże. Proszę pomóżcie znaleźć im domek i jak możecie umieście je na stornkach z ogłoszeniami (mogą być nawet osobno). Będę bardzo wdzięczna! RESZTA SZCZENIAKOW NA KOLEJNYCH STRONACH a to druga sunia Psiaki czekają i proszą o dom i ogłoszenia :loveu: kontakt do właściciela schroniska (ja jestem tylko wolontariuszką) Schronisko dla bezdomnych zwierząt 99-100 Łęczyca ul. Staromiejska tel. Quote
Asiaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Oj, biedulki. Dobrze, że nie zdają sobie sprawy, że "może być inaczej"... Pzdr. Quote
Ulaa Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 a wiadomo jak duże mogą urosnąć dziewczynki? coś jak amstaf czy większe? Quote
andzia69 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Co z suniami???? Jakieś nowe zdjęcia????? Quote
BlackSheWolf Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 hejka. u suniek wszystko oki ;) otaczamy je opieka w schronisku jak mozemy. Z rodzenstwa pozostaly tylko one. Nie wiem jakie beda... watpie zeby wygladaly jak amstaffy... beda dosc male sunie... Quote
BlackSheWolf Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 szczeniaki sa juz tu: http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=828858&cid=170 http://www.petworld.pl/psy,16222.html http://ogloszenia.web-marketing.pl/o3637-black-she-wolf-na-o2.pl.html Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Mnie się też wydaje, że sunie nie będą zbyt duże...Ale za to będą pięknie pręgowane...:loveu: Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 nom :D jednyne po czym je odrozniamy to to, ze jedna wzdluz kregoslupa ma jasniejsza prege od drugiej ;P Quote
BlackSheWolf Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 dziekuje... i nikt nie chce psiakow ?? ?? sunie czekaja :( szczegolnie ta z krzywa lapka Quote
Tengusia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 mysle ze osoby z fo ktore by chcialy przygarnac te malenstwa to poprostu juz maja za duzo psiakow zeby brac kolejne :( Quote
BlackSheWolf Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 ale moze ktos sie znajdzie :( ta z krzywa lapka ma male sznase :( nikt jej nie chce... choc to jej wogole nie przeszkadza :( Quote
Tengusia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 gdyby nie fakt ze pracuje i nie ma mnie 10 godzin w domciu to z checia bym wziela sunie z krzywa lapcia na tymczas a tak moge tylko podnosic sunie do gory !!! Moze by tak jakies imionka im nadac :roll: Quote
Ulaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Są zdecydowanie zbyt słabo rozreklamowane :shake: Quote
andzia69 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 zdecydowanie za mało rozreklamowane - czy ktoś może im zrobić allegro????? Ja myślę,że ta krzywa łapka była złamana - np. podczas porodu - i się krzywo zrosła - gdyby ktoś wziął sunię moglby to skonsultować z wetem,czy nie da się operacyjnie przywrócić jej normalnego kształtu. Quote
GrubbaRybba Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja mogę zrobić allegro, poproszę tylko jakiś przykładowy tekst lub chociaż opis suń, co lubią, czy sie bawią, itd... Rozumiem, że namiary podawać na schronisko? Quote
BlackSheWolf Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 przepraszam ze nic nie pisalam ale niedawno wrocilam ze schroniska i mam dobre wieści. Coprawda sunie są w schronisku ale pojechali z tą mała do weta (z Gwiazdeczką) i tak jak napisała Andzia69 ta lapka źle się zrosła... musiała być złamana.. przeszła jakiś zabieg i ma usztywnioną łapkę.... mam nadzieję, że łapka wróci do normy :) a jej to usztywnienie wogóle nie przeszkadza :D rozrabia jak zawsze :D Quote
BlackSheWolf Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Ja mogę zrobić allegro, poproszę tylko jakiś przykładowy tekst lub chociaż opis suń, co lubią, czy sie bawią, itd... Rozumiem, że namiary podawać na schronisko? możesz wiąść tekst z pierwszego postu na tym temacie ;) a co psiaki lubią ?? kontakt z czlowiekiem i zabawę :D a najbardziej gryźć za nogawki :evil_lol: nie będą duże ;) za wszelką pomoc dziękuję :D Quote
andzia69 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 To super,ze moje podejrzenia były w dobrym kierunku i że mała ma szanse na normalne życie u boku...dobrego człowieka - tylko gdzie on????? Quote
Recommended Posts