Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam wam suczki znajdujące się w schronisku w Łęczycy. Czekają na domek. Mają 2-3 miesiące i są szczepione. Brakuje im ciepłego domku, swoich zabawek i kochającej je rodziny. Z tego co wyglądają będą w stylu amstaffa? chociaż to nic pewnego :roll: ale z wyglądu teraz nawet pasują :loveu: Sa kochane i miłe! Nie będą jakieś duże. Proszę pomóżcie znaleźć im domek i jak możecie umieście je na stornkach z ogłoszeniami (mogą być nawet osobno). Będę bardzo wdzięczna!
RESZTA SZCZENIAKOW NA KOLEJNYCH STRONACH

a to druga sunia

Psiaki czekają i proszą o dom i ogłoszenia :loveu:

kontakt do właściciela schroniska (ja jestem tylko wolontariuszką)
Schronisko dla bezdomnych zwierząt
99-100 Łęczyca ul. Staromiejska

tel.

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdyby nie fakt ze pracuje i nie ma mnie 10 godzin w domciu to z checia bym wziela sunie z krzywa lapcia na tymczas a tak moge tylko podnosic sunie do gory !!!

Moze by tak jakies imionka im nadac :roll:

Posted

zdecydowanie za mało rozreklamowane - czy ktoś może im zrobić allegro?????

Ja myślę,że ta krzywa łapka była złamana - np. podczas porodu - i się krzywo zrosła - gdyby ktoś wziął sunię moglby to skonsultować z wetem,czy nie da się operacyjnie przywrócić jej normalnego kształtu.

Posted

przepraszam ze nic nie pisalam ale niedawno wrocilam ze schroniska i mam dobre wieści. Coprawda sunie są w schronisku ale pojechali z tą mała do weta (z Gwiazdeczką) i tak jak napisała Andzia69 ta lapka źle się zrosła... musiała być złamana.. przeszła jakiś zabieg i ma usztywnioną łapkę.... mam nadzieję, że łapka wróci do normy :) a jej to usztywnienie wogóle nie przeszkadza :D rozrabia jak zawsze :D

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Ja mogę zrobić allegro, poproszę tylko jakiś przykładowy tekst lub chociaż opis suń, co lubią, czy sie bawią, itd...
Rozumiem, że namiary podawać na schronisko?

możesz wiąść tekst z pierwszego postu na tym temacie ;) a co psiaki lubią ?? kontakt z czlowiekiem i zabawę :D a najbardziej gryźć za nogawki :evil_lol: nie będą duże ;)
za wszelką pomoc dziękuję :D