Jump to content
Dogomania

Pręgowano-szylkretowo-niebiesko-czarno-pieprzna galeria xD

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grzeczny, czysty, wysuszony piesek po spacerQ

i zazenowany lizusostwem kocur...

Przepraszam za nieprzejzane zdjecia i jakosc, ale gdybym usunela zle to bym wstawila ze dwa... Jak bedziecie grzecznie komentowac to moze wstawie nasze "pseudo" agility w rownie wspanialej jakosci....

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE="7"]Iza witamy!!!!!!!!!!!!!!!

A ja juz myslalam, ze ta galeria poprostu padla smiercia naturalna:roll:, ale znalazla sie jedna wspaniala osobka:multi:, ktora wylamala sie z tlumu:Rose:, napisala cos milego:loveu: i jeszcze w dodatku przejzala wszystkie zdjecia:crazyeye:! NIesamowite, jestes wielka:mdleje:

:diabloti:

Serdecznie witamy!!!

Posted

Wiem co odstrasza w mojej galerii najbardziej:roll:... jakość zdjęć...
Dlatego specjalnie dla was postarałam się jak najlepiej umniem i przeczytałam instrukcję obsługi aparatu:multi: zdjęcia są nieco lepsze, ale weźie pod uwagę, że naprawdę się starałam:eviltong:

Tu akurat brzydka jakość, ale koty jest trudno usatwić, a jak one sę jakoś ładnie same posadza to trwa 3 sekundy, wiec nie bawilam sie w opcje tylko pstrykalam...

Pyza

Najgrzeczniejszy pies świata

Pyza

Tak troche od podwozia

• 1 month later...
Posted

Przyszlam wkleic zdjecia ostrzyzonej czarnej malpy:diabloti:

Tu wyglada jak SZNAUCER:loveu:

Wkoncu dal sobie obciac okolice oczu:roll: (tzn zalozylam mu bandaz na pysk:diabloti:)

Posted

Ooooooooooooooooooooooooooooo coś się rudzyło. Wierzyć się nie chce!!!

Witam wszystkich serdecznie i przynosze wspaniałe wieści. Dzisiaj ok godz 10 dojedzie do mnie z Warszawy przepiekna sunia średnia P&S.

Jej imię to Czarna Cora Zielony Kącik, ale po domowemu bedzie Hebe.

Zdjęcia z dzieciństwa:

Posted

Przeczytałam na temacie obrózkowym i przyleciałam pogratulowac:p
Zazdrosze :loveu:piekna sunieczka :loveu::loveu:
Czekam teraz w takim razie na dużo fot :evil_lol:

Posted

Co to byl za dzien:mdleje:

Hebe (chociaz narazie reaguje na Czarna) jest cudowna. Jest bardzo grzeczna, przychodzi na zawolanie, chce przywitac sie z kazdym psem, nie ma w niej zupelnie agresji, jest bardzo przymilna. Ale oczywiscie jak przystalo na prawdziwego sznaucera daje popalic. Caly dzien sie bawila to ze teraz lezy to jest jakis cud. Byalam w sumie na 4 spacerach trwaly tak srednio 1 godzinke, a wlasnie wrocilismy z lasu gdzie bylismy 3 godziny. Padam z nog... Hebe lezy za mna a Scooby poszedl spac w posciel do mamy:shake:. Cala droge sie bawily nie wiem skad one maja tyle energii. Nie ma ani jednego nieporuszonego zdjecia:shake:. Najwieksza atrakcja sa dla niej koty, a najwiekszym autorytetem Scooby. Rano byly male starcia, ale teraz juz jest wszystko w porzadku, az nie chce mi sie wierzyc, ze tak szybko sie zadomowila, a Scoob ja zaakceptowal:multi:. NIE BYLO ANI JEDNEGO PISKU TESKNOTY:multi:. Bardzo mnie polubila, jest moim cieniem, zabiega o moje wzgledy i ciagle sie mizdrzy:loveu:. Na spacerku zrobila siusiu i kupe z czego jestem bardzo dumna, wszamala razem ze Scoobym obiadek (3 razy zamieniali sie miskami), wszystko dokladnie zwiedzila i zachowuje sie jakby mieszkala tu od zawsze. Okazala sie tez mala zlodziejka:diabloti:, zwinela piernika w czekoladzie ze stolu, ale jest "mala zlodziejka" bo wkocnu tego piernika zjadl Scooby:evil_lol:. Obiecuje, ze jutro bedzie wiecej fotek, ale dzisiaj nie mam na nic sily. Jak ona bedzie tak codziennie szalala ze Scoobym to ja padne:mdleje:(co oczywiscie nie zmienia faktu ze jestem MEGA szczesliwa:diabloti:)

Niebede wklejala tych wszystkich poruszonych na ktorych widac czarna i szara plame, dlatego zdjec bedzie 5 :oops:, ale beda tez dwa filmiki:diabloti:

Za dłuższą chwilkę będą filmy... w żółwiowym temipe ale sie laduja....:roll:

Posted

Wiecie co jeszce wam powiem to jest taki mega,mega przytulasek:loveu:. Wlasnie przed chwila poszla wszamac do konca ryz z obiadu i mnie tym ryzowym pyskiem cala obliazala:loveu:

Mam dla was zla wiadomosc... Aparat mi sie rozladowal i bateria jest na ladowarce, a nie zwrocilam uwagi i sciagnelam z aparatu tylko jeden i to bardzo krociutki fim.... Obiecuje jutro fotki ze spacerkow i filmiki jakies...

Ten film tak wogole mial byc zdjeciem, ale w sumie bardzo smiesznie wyszedl, zwroccie uwage na ten ruch glowami::evil_lol:

View My Video