puzzle Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 grzeczny, czysty, wysuszony piesek po spacerQ i zazenowany lizusostwem kocur... Przepraszam za nieprzejzane zdjecia i jakosc, ale gdybym usunela zle to bym wstawila ze dwa... Jak bedziecie grzecznie komentowac to moze wstawie nasze "pseudo" agility w rownie wspanialej jakosci.... Quote
Iza. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Przejrzałam całą galerie i jestem pod wrażeniem. Ślicznie masz koty nie wspoinając juz o maluszkach i psiaku ;) Quote
puzzle Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [SIZE="7"]Iza witamy!!!!!!!!!!!!!!! A ja juz myslalam, ze ta galeria poprostu padla smiercia naturalna:roll:, ale znalazla sie jedna wspaniala osobka:multi:, ktora wylamala sie z tlumu:Rose:, napisala cos milego:loveu: i jeszcze w dodatku przejzala wszystkie zdjecia:crazyeye:! NIesamowite, jestes wielka:mdleje: :diabloti: Serdecznie witamy!!! Quote
puzzle Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Wiem co odstrasza w mojej galerii najbardziej:roll:... jakość zdjęć... Dlatego specjalnie dla was postarałam się jak najlepiej umniem i przeczytałam instrukcję obsługi aparatu:multi: zdjęcia są nieco lepsze, ale weźie pod uwagę, że naprawdę się starałam:eviltong: Tu akurat brzydka jakość, ale koty jest trudno usatwić, a jak one sę jakoś ładnie same posadza to trwa 3 sekundy, wiec nie bawilam sie w opcje tylko pstrykalam... Pyza Najgrzeczniejszy pies świata Pyza Tak troche od podwozia Quote
puzzle Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 tu troche za duzo lampy... zmęczone dziecko w pościeli... i moja ulubiona część psiego ciała, która budzi mnie swoim zimnm co rano:loveu: Quote
Iza. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dziękuje za przemiłe powitanie :loveu:;) http://i32.tinypic.com/mi2l3d.jpg ta foteczka je prześliczna nosek też świetny :loveu: Quote
puzzle Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Przyszlam wkleic zdjecia ostrzyzonej czarnej malpy:diabloti: Tu wyglada jak SZNAUCER:loveu: Wkoncu dal sobie obciac okolice oczu:roll: (tzn zalozylam mu bandaz na pysk:diabloti:) Quote
goldenka245 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 http://i30.tinypic.com/2w7050y.jpg Śliczna małpa:lol: On naprawdę wygląda jak sznaucerek:loveu: Quote
puzzle Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Ooooooooooooooooooooooooooooo coś się rudzyło. Wierzyć się nie chce!!! Witam wszystkich serdecznie i przynosze wspaniałe wieści. Dzisiaj ok godz 10 dojedzie do mnie z Warszawy przepiekna sunia średnia P&S. Jej imię to Czarna Cora Zielony Kącik, ale po domowemu bedzie Hebe. Zdjęcia z dzieciństwa: Quote
puzzle Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 A tu już panna w swoim wieku (ma 8miesięcy) Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ciesze się razem z Tobą!!!i trzymam kciuki za Hebe:lol: Quote
Iza. Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Przeczytałam na temacie obrózkowym i przyleciałam pogratulowac:p Zazdrosze :loveu:piekna sunieczka :loveu::loveu: Czekam teraz w takim razie na dużo fot :evil_lol: Quote
weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jestem i ja :) No i też czekam na zdjęcia Hebe już u Ciebie :) Quote
puzzle Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Co to byl za dzien:mdleje: Hebe (chociaz narazie reaguje na Czarna) jest cudowna. Jest bardzo grzeczna, przychodzi na zawolanie, chce przywitac sie z kazdym psem, nie ma w niej zupelnie agresji, jest bardzo przymilna. Ale oczywiscie jak przystalo na prawdziwego sznaucera daje popalic. Caly dzien sie bawila to ze teraz lezy to jest jakis cud. Byalam w sumie na 4 spacerach trwaly tak srednio 1 godzinke, a wlasnie wrocilismy z lasu gdzie bylismy 3 godziny. Padam z nog... Hebe lezy za mna a Scooby poszedl spac w posciel do mamy:shake:. Cala droge sie bawily nie wiem skad one maja tyle energii. Nie ma ani jednego nieporuszonego zdjecia:shake:. Najwieksza atrakcja sa dla niej koty, a najwiekszym autorytetem Scooby. Rano byly male starcia, ale teraz juz jest wszystko w porzadku, az nie chce mi sie wierzyc, ze tak szybko sie zadomowila, a Scoob ja zaakceptowal:multi:. NIE BYLO ANI JEDNEGO PISKU TESKNOTY:multi:. Bardzo mnie polubila, jest moim cieniem, zabiega o moje wzgledy i ciagle sie mizdrzy:loveu:. Na spacerku zrobila siusiu i kupe z czego jestem bardzo dumna, wszamala razem ze Scoobym obiadek (3 razy zamieniali sie miskami), wszystko dokladnie zwiedzila i zachowuje sie jakby mieszkala tu od zawsze. Okazala sie tez mala zlodziejka:diabloti:, zwinela piernika w czekoladzie ze stolu, ale jest "mala zlodziejka" bo wkocnu tego piernika zjadl Scooby:evil_lol:. Obiecuje, ze jutro bedzie wiecej fotek, ale dzisiaj nie mam na nic sily. Jak ona bedzie tak codziennie szalala ze Scoobym to ja padne:mdleje:(co oczywiscie nie zmienia faktu ze jestem MEGA szczesliwa:diabloti:) Niebede wklejala tych wszystkich poruszonych na ktorych widac czarna i szara plame, dlatego zdjec bedzie 5 :oops:, ale beda tez dwa filmiki:diabloti: Za dłuższą chwilkę będą filmy... w żółwiowym temipe ale sie laduja....:roll: Quote
gops Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ale piekne psiny :loveu: czekamy na filmik :razz: Quote
Paulina. Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Marzenia się spełniają :multi: Gratuluję śliczniej sznupki :loveu: Quote
puzzle Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Wiecie co jeszce wam powiem to jest taki mega,mega przytulasek:loveu:. Wlasnie przed chwila poszla wszamac do konca ryz z obiadu i mnie tym ryzowym pyskiem cala obliazala:loveu: Mam dla was zla wiadomosc... Aparat mi sie rozladowal i bateria jest na ladowarce, a nie zwrocilam uwagi i sciagnelam z aparatu tylko jeden i to bardzo krociutki fim.... Obiecuje jutro fotki ze spacerkow i filmiki jakies... Ten film tak wogole mial byc zdjeciem, ale w sumie bardzo smiesznie wyszedl, zwroccie uwage na ten ruch glowami::evil_lol: View My Video Quote
Recommended Posts