puzzle Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='despera']http://i17.tinypic.com/5xyt5dw.jpg jaka śliczna żabaaa:loveu: Moja mama jak widzi Scooba w wersji zaba to sie zawsze usmiecha bo on ma te lapki takie krocitkie i one ledwo wystaja z pod tylka:loveu: [quote name='Paulinaa'] http://i13.tinypic.com/4kwh18m.jpg Kocham te uśmiechy z serii Zmęczony pies to szczęśliwy pies. Pozdrawiamy wieczorowo PS. Ładna obrózka No tez uwielbiam ten wyraz pyska wtedy jakos tak wiadomo ze pies jest szcesliwy PS. Dziekujemy;) przymierzamy sie do jeszce czterech...:evil_lol: drzalka jedziemy na tym samym wozku:lol: Diabelkowa:mad: EDIT: albo macie fotki typowo domowe... jeden próg... drugi próg... wanna... (kiedys wam to wytlumacze, ale te koty tak maja) półka... Quote
goldenka245 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://i17.tinypic.com/6cxkaqq.jpg Koootkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! A czemu one do wanny włażą?:evil_lol: Quote
puzzle Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 W sumie ciezko to wytlumaczyc, ale one do wanny chodza pic... Pierwsza wyczaila to Tola i wydawalo nam sie to takim dziwactwem ktorego Pyza sie od niej poprostu nauczyla, ale jak sie okazalo wielu hodowcow puszcza swoim kotom malutkie strumyczki wody w wannnach i umywalkach, ale nikt nie jest tego w stanie wytlumaczyc i to nie tylko persy, ale tez zupelnie niespokrewnione z nimi rasy:roll: , ale jest wiece takich ewenementow... np Tola jak bedzie sie jej puszczalo dlugo dzwonki z komorki (najlepiej mono albo poli, true ja nieruszaja) to dostanie rui:lol: , a przy Czipie jak sie sapie jak pies to ma sie pazury na twarzy murowne (ale to takie normalniejsze niz te persie dziwactwa) Quote
goldenka245 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Hahahahahha, ciekawe :D Heloł!:loveu: Quote
despera Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ciekawe te twoje kociska, nie tylko piękne ale i niesamowite:D:loveu: a przy Czipie jak sie sapie jak pies to ma sie pazury na twarzy murowne Przy mojej Desperze nie można pociągnąć nosem i "dmuchnąć" na nią, bo momentalnie kuli uszy i straszy zębami:diabloti: Pozdrawiamy zwierzyniec:loveu: Quote
olifka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Witamy po przerwie:multi: http://i12.tinypic.com/5y1zjgi.jpg Cuuuuuuuuudooooo:loveu: Quote
puzzle Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Czesc wszystkim! Ogloszenia parafialne: niedzwiadek: ) was zaniedba chwilowo albo i troche dluzej bo szkola postanowila wyplenic we mnie takie pojecie jak czas wolny... Quote
goldenka245 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ekhem:mad::mad::mad: A ja Cie widze na dogo i to dość często:mad: Quote
puzzle Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Ja wiem ze wszyscy mnie widza na dogo:oops: ale to dlatego ze lezalam w szpitalu i sobie z laptokiem siedzialam, a tak to troche nie mam czasu i pomyslu na zdjecia... Moze jutro porobie i cos tu wrzuce:roll: a przynajmniej sie postaram... Quote
Kati Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 swietne zwierzaki. :loveu: U mnie kot też lubi przebywać w wannie. I też tam pije wode, ale to przy okazji, bo przede wszystkim czeka, zeby go czesać. :lol: Quote
Madzik93 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja tu wchodze po kilka razy dziennie i patrze czy są jakies fotki Scooba. A tu nic nie ma. Chyba sie nigdy nie doczekam :sadCyber: Quote
saya Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Madzik13']Ja tu wchodze po kilka razy dziennie i patrze czy są jakies fotki Scooba. A tu nic nie ma. Chyba sie nigdy nie doczekam :sadCyber:[/quote] dokładnie, wracam po takiej przerwy, już się cieszę, że zobaczę tą pięknotę, a tu nic :-( Quote
puzzle Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Przepraszam wszystkich:modla::modla::modla:, obiecuje poprawe i fotki ok raz na tydzien.... No a teraz pokuta... Quote
puzzle Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Mam nadzieje ze dostane rozgrzeszenie.... Jak widzicie jeszce nieusmiercilam tej malej gadziny, ktora wyciera sie po spacerze w posciel, wchodzi na stol i kradnie jablka z koszyka:shake:... Z zycia codziennego to Tola i Pyza sa pokryte wiec w polowie listopada spodziewamy sie pisklat, Czipi spi a Scooby rozrabia.... Quote
Madzik93 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale śliczny Scoob w lupinowych arbuzkach :loveu: Quote
saya Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ojeeej, nareszcie foty! :loveu: boskie i chcę więcej :razz: ja mojej też muszę kupić jakąś fajną smycz & obrożę, bo tak mało dostojnie wygląda w zwykłej czarnej.. ale pieniążków brak, do 10 muszę czekać :lol: Quote
goldenka245 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 http://i20.tinypic.com/307rnrl.jpg :loveu: A jak on ładnie prezentuje obróżkę :D Pozdrawiam! ;)) Quote
puzzle Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Przepraszam was wszytkie najmocniej, ale mam duzo problemow ze zdrowiem do tego szkola daje mi popalic musicie mi wybaczyc to bo jezeli mi nie wybaczycie tego to za anstepna nowine mnie zabijecie. Scoobus 30.10.2007r. skończył dwa latka. Dostal czekoladki, zabawki i smakolyki, urodziny zrobione wzrowo jednak ja bylam w szpitalu i nie moglam was o tym poinformowac:-( i sama nie widzialam mojego dzieciaczka w jego urodzinki.... Zdjecie przybranego tatusia Scooby'ego: Niezwykle inteligentna mina.... Troche matrixa.... Quote
puzzle Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Ta pasja:cool3: "Zjem Cie!":diabloti: "Myslisz ze sie nie bala?" Quote
Madzik93 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Śliczny model rogza :evil_lol: Oczywiscie ze Ci wybaczamy (bynajmniej ja) i życzymy powrotu do zdrowia ;) Quote
puzzle Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Psssss i dla kogo ja mam te zdjecia wstawiac:eviltong:. Nie no wiem to ja strasznie zaniedbuje galerie, ale taki juz moj slomiany zapal i mimo wszystko ciagly brak czasu, chociaz wiem ze jak sie chce zawsze znajdzie sie czas i to nie jest zadne wytlumaczenie... Chcialam wstawic fotki, ale aparat pojechal z moja mama i bedzie w niedziele, a tym czasem z 3 kotow zrobuilo nam sie 10:cool3: Tola urodzila trzy kociaczki (dwa brzoskwiniowe i jeden czarny) a Pyza cztery ( dwa niebieskie i dwa czarne). Roznica wiekowa miedzy dzieciakkami to 6 dni narazie mocno widac biorac pod uwage ze jedne maja tydzien a drugie dwa, ale napewno rozica zacznie sie zacierac i juz jak beda broic to calym stadem. Cale stadko jest zdrowe, najedzone i ma sie dobrze, najwieksze klopoty oczywiscie sprawia Scooby ktory uznal ze poniewaz na dworzu jest zimno a on nie lubi wsawac jak jest jeszce ciemno to on nie bedzie wychodzil na dwor skorzysta z kociej kuwety i bedzie pilnowal karmiacych matek jakby sie ktos chcial wlamac i je ukrasc:shake:... Quote
puzzle Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 gassira:placz: jeny ja chce sznaucera....:-( Oddaje głos.... Poniewaz pani was bardzo zaniednuje to ja to wszytsko przejmuje... Uwielbiam jak mi robia zdjecia, ale sam sobie nei bede robil tylko pokaze wam to co ja najbardziej lubie ogladac... a to moja ulubienica... Quote
Recommended Posts