puzzle Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Justa']Coraz częściej myślę o drugim sznaucerze.. :shake: Ala, poproś Ewę od Gassiry żeby zrobiła Wam piękne zdjecia na wystawie :loveu:[/QUOTE] Nawet o tym nie pomyslalam:diabloti:, uznalam za oczywistosc:razz::diabloti: Na wystawie bedzie Hebulkowy tatus:loveu:, pierwzy raz na zywo bede mogla obejrzec tatusia:evil_lol:. Quote
Talia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='puzzle']Na wystawie bedzie Hebulkowy tatus:loveu:, pierwzy raz na zywo bede mogla obejrzec tatusia:evil_lol:.[/quote] a kto nim jest? :razz: śliczne fotki:eviltong: Quote
puzzle Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Liczyla sie zabawa a nie jakosc zdjec:evil_lol: Tatus to Argenta's Lojtnant Loke z hodowli punt arenas a tak wyglada Jestem ciekawa jak wyglada na zywo bo ze zdjec Hebe strasznie go przypomina:loveu: Quote
ariss Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ale fajowe zabawy:loveu: Gass odpicowana:multi:a jak Hebula????:razz: o której my się wystawiamy???? Quote
ariss Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To ja pewnie będę na 12:roll:ehhhh...nie chce mi się:placz::evil_lol: ale damy radę:p:diabloti: Quote
puzzle Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='ariss']ale fajowe zabawy:loveu: Gass odpicowana:multi:a jak Hebula????:razz: o której my się wystawiamy????[/QUOTE] Taaa zabawa przednia, nie moglam ze smiechu jak widzialam ich ninawisc w oczach do tego recznika:diabloti:. Jak Hebe? Zaraz sprawdze, bo wlasnie sie dosusza, ostatnie podcinanie i powinno byc ok;). Co prawda i tak do wystawy bede ja trymowac codziennie po 10 minut. Jej sie nie da ustawic na 2 godziny i zrobic calej:shake: Ty Ewa niby za piec trzynasta, a pieprzaki od piec po czternastej, co prawda jest sporo psow, a ja jestem przedostatnia wiec mysle, ze ja nie wczesniej niz o 14:30. Swoja droga na wystawie pojawie sie raczej nie wczesniej niz o 13;), mieszkam na tej samej ulicy, wiec wpadne rano po katalog, zobacze gdzie jest ring, sprawdze warunki (i juz nie wroce:diabloti:) i wroce po moje siwe stworzenie. Quote
Iza. Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://i39.tinypic.com/2hehr7q.jpg ależ Hebe ma już długa brodę :loveu: Quote
puzzle Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Zrobilam jej fotki po dosuszeniu lapek:evil_lol: ale ma mnie juz tak dosyc, ze chodzi obrazona, nie da sie wyczesac, ani ustawic:evil_lol:, naznecalam sie nad psem to teraz mam:diabloti:. Co prawda gdyby dostala troche kociej karmy to bym ja mogla do rana skubac i czesac, ale za duzo juz jej zjadla:roll::evil_lol:. Quote
puzzle Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Specjalnie dla Ewy:cool3:. Udalo mi sie niusie namowic:loveu::evil_lol: Troche jej sie tylna lapka rozjechala, no ale panele, musicie wybaczyc;). Jakis taki pukielek ma na przedniej lapce, ale na zywo tego nie widze, jeszce musze lapcie dopicowac i mozemy isc na ring:evil_lol:. Iza dluga to ona nie jest, ale sredniakowi zdecydowanie wystarczy, przynajmniej nie musze podcinac;) Quote
Justa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://i39.tinypic.com/2hehr7q.jpg Chodź Hebciu, ciocia Justa utuli.. :loveu: Quote
ariss Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 dziękuję:loveu::loveu::loveu: hahahah...ten pukielek wyszedł na focie jak pudlowy:mdleje::roflt: jakbyś ją tak naprawdę zrobiła i wyszła na ring to Król by chyba na zawał padł:mdleje::roflt: http://i39.tinypic.com/2hehr7q.jpg czy ja już kiedyś mówiłam,że uwielbiam sznaucery???:loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='puzzle']Na ogonie nie daloby rady zrobic:placz: O uwielbieniu nic nie slyszalam:mad:, ale podobno je kochasz:loveu:[/quote] Fajnie Ci dziewucha wyszła:razz:jeszcze drobne poprawki i będzie cacy,ale tak dopieszczać można bez końca:diabloti: dostałaś moje PW????bo mi znów dogo wygasło:angryy: Quote
puzzle Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='ariss']dziękuję:loveu::loveu::loveu: hahahah...ten pukielek wyszedł na focie jak pudlowy:mdleje::roflt: jakbyś ją tak naprawdę zrobiła i wyszła na ring to Król by chyba na zawał padł:mdleje::roflt: http://i39.tinypic.com/2hehr7q.jpg czy ja już kiedyś mówiłam,że uwielbiam sznaucery???:loveu::loveu::loveu: Na ogonie nie daloby rady zrobic:placz: O uwielbieniu nic nie slyszalam:mad:, ale podobno je kochasz:loveu: Quote
Doginka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No i proszę jak się picujecie - będę trzymać za Was kciuki;):loveu: Quote
puzzle Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 ariss nic nie doszlo:shake: Co do picowania to mozna bez konca:evil_lol:, az sie dochodzi do momentu gdzie sie zaczyna psuc:diabloti:. Dzisiaj ze strachem i drzeniem rak ogolilam Hebie szyjke:lol:, zaraz po walentynkach zaczynam przygotowywac ja na kwiecien i napewno bede golic, bo teraz tylko tymowana, ale co wiecej jak sie troche pozno obudzilam:eviltong:. Quote
ewka i haker Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 WItamy:lol: będziemy trzymać kciuki za Was:) Quote
wertypolo Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Śliczny piesek! Fajniutkie wąsy! :) Quote
puzzle Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Wszystkie kciuki mile widziane:razz::loveu:. Starocie, ale zapomnialam dodac, jeszce sprzed strzyzenia... I te jej uszy rodem kitek "Pipi Lanstrung":diabloti: Probowalam zrobic fotki jak Hebe jest bez smyczy, ale to jednak jest nie mozliwe:shake: Po zachodzie slonca z moim aparatem.... Wole statyke w dzien:evil_lol: Quote
ariss Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 http://1.1.1.5/bmi/i43.tinypic.com/2efnlnb.jpg fajniusio tu wyszła!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
weszka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Wpadłam obejrzeć odpicowaną Hebe co się tyle o niej naczytałam w różnych galeriach :razz: Fajnie wyszła :multi: Quote
puzzle Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Dziekuje wszystkim serdecznie za kciuki bo przyniosly szcescie:multi::razz:. Ocena doskonala, V1, CWC (rozpoczelismy czempionat). Niestety zdjec brak:shake:, moja mama zaraz po wystawie wyjechala i wziela ze soba aparat. Spedzilismy dzisiaj milo czas w towarzystwie Ewy, Marcina, Gasski, oraz panstwa Domagalskich z siostra i ojcem Hebe. Gass z ocena doskonala, rozpoczela czempionat (CWC) i zgarnela BOB'a;). Niestety sedzia z honorowego preferowal zdecydowanie duze psy i to one zajely pudla BOG'a. Tatus Hebe BOB weteran, oraz BOB i wiem, ze stanal na pudle w weteranach, ale niestety nie wiem na ktorym bo bylam za daleko (chyba na II). Siostra Hebe NSWR, dosk, CWC;). Z wynikow jestesmy zadowoleni:loveu::multi:. Po wystawie wybralismy sie na spacerek:razz:. Hebe szalala z Gass, a Scoob molestowal mnie patykami. Dziewczyny bardzo sie polubily wiec w planach mamy powtorke:cool3:. Zobaczymy tylko jak z realizacja:p. Niestety przykra wiadomosc na koniec, spacerek byl juz po zachodzi, wiec fotki nie zobaczycie zadnej:diabloti:. Quote
weszka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Gratulacje Szkoda że nie będzie fot... Quote
Recommended Posts