Jump to content
Dogomania

Pręgowano-szylkretowo-niebiesko-czarno-pieprzna galeria xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']Coraz częściej myślę o drugim sznaucerze.. :shake:

Ala, poproś Ewę od Gassiry żeby zrobiła Wam piękne zdjecia na wystawie :loveu:[/QUOTE]

Nawet o tym nie pomyslalam:diabloti:, uznalam za oczywistosc:razz::diabloti:

Na wystawie bedzie Hebulkowy tatus:loveu:, pierwzy raz na zywo bede mogla obejrzec tatusia:evil_lol:.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='puzzle']Na wystawie bedzie Hebulkowy tatus:loveu:, pierwzy raz na zywo bede mogla obejrzec tatusia:evil_lol:.[/quote] a kto nim jest? :razz: śliczne fotki:eviltong:

Posted

[quote name='ariss']ale fajowe zabawy:loveu:
Gass odpicowana:multi:a jak Hebula????:razz:

o której my się wystawiamy????[/QUOTE]

Taaa zabawa przednia, nie moglam ze smiechu jak widzialam ich ninawisc w oczach do tego recznika:diabloti:. Jak Hebe? Zaraz sprawdze, bo wlasnie sie dosusza, ostatnie podcinanie i powinno byc ok;). Co prawda i tak do wystawy bede ja trymowac codziennie po 10 minut. Jej sie nie da ustawic na 2 godziny i zrobic calej:shake:

Ty Ewa niby za piec trzynasta, a pieprzaki od piec po czternastej, co prawda jest sporo psow, a ja jestem przedostatnia wiec mysle, ze ja nie wczesniej niz o 14:30. Swoja droga na wystawie pojawie sie raczej nie wczesniej niz o 13;), mieszkam na tej samej ulicy, wiec wpadne rano po katalog, zobacze gdzie jest ring, sprawdze warunki (i juz nie wroce:diabloti:) i wroce po moje siwe stworzenie.

Posted

Zrobilam jej fotki po dosuszeniu lapek:evil_lol:

ale ma mnie juz tak dosyc, ze chodzi obrazona, nie da sie wyczesac, ani ustawic:evil_lol:, naznecalam sie nad psem to teraz mam:diabloti:. Co prawda gdyby dostala troche kociej karmy to bym ja mogla do rana skubac i czesac, ale za duzo juz jej zjadla:roll::evil_lol:.

Posted

Specjalnie dla Ewy:cool3:. Udalo mi sie niusie namowic:loveu::evil_lol:

Troche jej sie tylna lapka rozjechala, no ale panele, musicie wybaczyc;). Jakis taki pukielek ma na przedniej lapce, ale na zywo tego nie widze, jeszce musze lapcie dopicowac i mozemy isc na ring:evil_lol:.

Iza dluga to ona nie jest, ale sredniakowi zdecydowanie wystarczy, przynajmniej nie musze podcinac;)

Posted

[quote name='puzzle']Na ogonie nie daloby rady zrobic:placz:

O uwielbieniu nic nie slyszalam:mad:, ale podobno je kochasz:loveu:[/quote]

Fajnie Ci dziewucha wyszła:razz:jeszcze drobne poprawki i będzie cacy,ale tak dopieszczać można bez końca:diabloti:

dostałaś moje PW????bo mi znów dogo wygasło:angryy:

Posted

[quote name='ariss']dziękuję:loveu::loveu::loveu:

hahahah...ten pukielek wyszedł na focie jak pudlowy:mdleje::roflt:
jakbyś ją tak naprawdę zrobiła i wyszła na ring to Król by chyba na zawał padł:mdleje::roflt:

http://i39.tinypic.com/2hehr7q.jpg

czy ja już kiedyś mówiłam,że uwielbiam sznaucery???:loveu::loveu::loveu:

Na ogonie nie daloby rady zrobic:placz:

O uwielbieniu nic nie slyszalam:mad:, ale podobno je kochasz:loveu:

Posted

ariss nic nie doszlo:shake:

Co do picowania to mozna bez konca:evil_lol:, az sie dochodzi do momentu gdzie sie zaczyna psuc:diabloti:. Dzisiaj ze strachem i drzeniem rak ogolilam Hebie szyjke:lol:, zaraz po walentynkach zaczynam przygotowywac ja na kwiecien i napewno bede golic, bo teraz tylko tymowana, ale co wiecej jak sie troche pozno obudzilam:eviltong:.

Posted

Wszystkie kciuki mile widziane:razz::loveu:.

Starocie, ale zapomnialam dodac, jeszce sprzed strzyzenia...

I te jej uszy rodem kitek "Pipi Lanstrung":diabloti:

Probowalam zrobic fotki jak Hebe jest bez smyczy, ale to jednak jest nie mozliwe:shake:

Po zachodzie slonca z moim aparatem.... Wole statyke w dzien:evil_lol:

Posted

Dziekuje wszystkim serdecznie za kciuki bo przyniosly szcescie:multi::razz:.

Ocena doskonala, V1, CWC (rozpoczelismy czempionat).

Niestety zdjec brak:shake:, moja mama zaraz po wystawie wyjechala i wziela ze soba aparat. Spedzilismy dzisiaj milo czas w towarzystwie Ewy, Marcina, Gasski, oraz panstwa Domagalskich z siostra i ojcem Hebe. Gass z ocena doskonala, rozpoczela czempionat (CWC) i zgarnela BOB'a;). Niestety sedzia z honorowego preferowal zdecydowanie duze psy i to one zajely pudla BOG'a. Tatus Hebe BOB weteran, oraz BOB i wiem, ze stanal na pudle w weteranach, ale niestety nie wiem na ktorym bo bylam za daleko (chyba na II). Siostra Hebe NSWR, dosk, CWC;). Z wynikow jestesmy zadowoleni:loveu::multi:.

Po wystawie wybralismy sie na spacerek:razz:. Hebe szalala z Gass, a Scoob molestowal mnie patykami. Dziewczyny bardzo sie polubily wiec w planach mamy powtorke:cool3:. Zobaczymy tylko jak z realizacja:p. Niestety przykra wiadomosc na koniec, spacerek byl juz po zachodzi, wiec fotki nie zobaczycie zadnej:diabloti:.