Jump to content
Dogomania

Pręgowano-szylkretowo-niebiesko-czarno-pieprzna galeria xD

Recommended Posts

Posted

ariss napisał(a):
tzn że zaraz będzie dużo zdjęć:razz::diabloti:

aparat sie rozladowal:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE="1"]ale cos sie znajdzie:cool1:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ariss napisał(a):
no całe szczęście:razz:uruchamiam cierpliwość:eviltong:;)

Mam nadzieje, ze masz do niej dobre baterie:diabloti:

Pogoda byla piekna, swiecilo sloneczko, ale aparat ledwo zipal i zrobil tylko to, w dodatku wyglada jakby bylo to conajmniej wieczorem:roll:

Posted

Oj small ja juz sama nie wiem, ona jest w sumie od niego bardziej opanowana, Scoob nie ma zachamowan, to taki narwaniec, we wszystko co robi wklada niesamowita pasje. Dzisiaj np przeszkadzal mu bluszcz owiniety wokol galezi, jakies 1,5m nad ziemia, za moment wisial wszczepiony w niego zebami i szarpal jak nienormalny, dyndajac nogami w powietrzu:roll:, natomiast Hebe to taka slodka idiotka, z radoscia malego dziecka, wiecznie merdajacy optymista, czasami brakuje jej troche sprytu i przebieglosci (Scoob wyposazony w nadmiarze), ale kiedy sie na cos uprze, nie ma mocnych:roll:, dzisiaj zobaczyla rower, trzymalam za smycz mocno, szarpnela kilka razy, pomyslalam, ze odpuscila i chwile po tym jak trzymalam smycz lzuniej zerwala sie i gonila z takim piskiem, ze gdyby go nie dogonila to by chybaby sie zawyla na smierc:roll:. Oni ze soba rywalizuja, poki co ida leb w leb, Scooby ma przewage, ale jest starszy;).

U nas malo sniegu, bo mamy na "+" i powoli topniele, dzisiaj sie strasznie przyklejal:roll:

Posted

ariss w zabawkowych mozna dostac ogony:razz:, ale wiesz cos za cos albo ma sie ogon i owlosione plecy, albo gladkie plecy i brak ogona:cool3:, ja tam jej nie zazdroszcze, nie chcialabym miec jeszcze jednej konczyny:diabloti:

Posted

średnie ładniejsze nie cięte, ale przyznam szczerze że olbrzymy mi się cięte podobają bardziej chociaż jestem przeciwniczką kopiowania

U mnie często chodzi pani z sznupem, średniakiem, ale to facet, czarny, bardzo mocnej budowy, z ciętym ogonem, wole drobniejsze psy, on mi się nie zbyt podoba, ale za to ma cudowną siersc :loveu:

Posted

ariss napisał(a):
czyli jesteś zwolenniczką kopiowania:evil_lol::eviltong::evil_lol::diabloti:

Taaa, mysle, ze na przyszle swieta obetne im co nieco:diabloti:, za duzo jedza, a takie obciecie to zawsze troche psa mniej, no nie:razz:?

small nie sprzedalam bo jeszcze nowe nie przyszly:roll:

Od godziny kolana grzeje mi moje 10kg kota, nie dosyc, ze jestem cala scierpnieta to jeszcze zaczal sie slinic i jestem opluta:roll::shake::diabloti:

Posted

Mi sie tam wszystkie podobaja niekopiowane, pod warunkiem, ze maja ladnie zalamane uszka i szablowate ogony, wole zwislouche z "czujnym" ogonem olbrzymy;). Nie bede miala psa kopiowanego;)

Posted

kopiowany olbrzym to moje marzenie,które już nigdy się nie spełni:shake:

puzzle mi nawet świńskie ogonki na plecach zaczeły się podobać(albo może nie przeszkadzają)-kwestia przyzwyczajenia;)
pamiętasz Azara z Grand Senu-to ten co na klubie miał BOB i stną na pudle jeszcze-ma ogonek na pleckach zwinięty i nikt mi nie powie że to go szpeci;)

znam całą mase przykładów jak ogon jest mocny i gruby to nie przeszkadza,dopiero jak zakręcony szczurek to wtedy jest kiepsko:roll:

Posted

Azar jest pieknym psem, cudownie zbudowanym, taki przyklad jak samiec P&S powinien wygladac, ogon moze go nie szpeci, ale do ladnych nie nalezy:shake: jest gruby i odpowiedni w dlugosci (co go ratuje), ale brzydko zalamany i w dodatku na bok:roll:....

A moim marezniem jest niekopiowany olbrzym:loveu:

Justa:loveu:

Kinguska na sprzedaz:razz:

Dobra teraz to po co tu przyszlam, zrobilam zabawke ze starego polarowego szalika:cool3:....

i dziala:multi:...

Posted

e tam czepiasz się:eviltong:trzeba się przyzwyczaić i być tolerancyjnym:evil_lol:

fajna zabaweczka i psiastym się podoba:multi::multi::multi:a my dzięki temu mam kilka fot więcej do oglądania:razz:

Posted

żeby to się tak dało zapaść w sen zimowy i wiosną się obudzić :loveu: mmm ja jestem za !
fajny pomysł na wykorzystanie szalika !!! ;)

Posted

eria święte słowa:loveu:, ale niestety tak nie ma:placz:

Pokazuje moja Heb miesiecznie przedwystawowo;), od 4 miesiecy trymowana raz na miesiac, nic nie scinane i nie kapane:diabloti:, tylko broda i lapki czesane, zaczynamy sie przygotowywac wystawowo i za miesiac pokazemy sie jako wystawowe ksiezniczki:cool3:, ocenicie czy burek Heb bedzie nie do poznania:diabloti:

Wybaczcie troche koslawa postawe, ale musialam sama byc fotografem i handlerem, a samowyzwalacz mam 2sek.:diabloti:

Posted

wcale tak bardzo nie zarosła:loveu:

ja gass już od prawie tygodnia trymerkiem jade,tak po 10 minut dziennie;)zaczyna wreszcie sznaucera przypominać:evil_lol: