puzzle Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ariss napisał(a):tzn że zaraz będzie dużo zdjęć:razz::diabloti: aparat sie rozladowal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE="1"]ale cos sie znajdzie:cool1: Quote
ariss Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no całe szczęście:razz:uruchamiam cierpliwość:eviltong:;) Quote
puzzle Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ariss napisał(a):no całe szczęście:razz:uruchamiam cierpliwość:eviltong:;) Mam nadzieje, ze masz do niej dobre baterie:diabloti: Pogoda byla piekna, swiecilo sloneczko, ale aparat ledwo zipal i zrobil tylko to, w dodatku wyglada jakby bylo to conajmniej wieczorem:roll: Quote
NightQueen Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ale mało śniegu macie :eviltong: http://i42.tinypic.com/34hc4rn.jpg Hebe chyba jakaś bardziej walnięta niż Scoob jest :evil_lol: Quote
puzzle Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Oj small ja juz sama nie wiem, ona jest w sumie od niego bardziej opanowana, Scoob nie ma zachamowan, to taki narwaniec, we wszystko co robi wklada niesamowita pasje. Dzisiaj np przeszkadzal mu bluszcz owiniety wokol galezi, jakies 1,5m nad ziemia, za moment wisial wszczepiony w niego zebami i szarpal jak nienormalny, dyndajac nogami w powietrzu:roll:, natomiast Hebe to taka slodka idiotka, z radoscia malego dziecka, wiecznie merdajacy optymista, czasami brakuje jej troche sprytu i przebieglosci (Scoob wyposazony w nadmiarze), ale kiedy sie na cos uprze, nie ma mocnych:roll:, dzisiaj zobaczyla rower, trzymalam za smycz mocno, szarpnela kilka razy, pomyslalam, ze odpuscila i chwile po tym jak trzymalam smycz lzuniej zerwala sie i gonila z takim piskiem, ze gdyby go nie dogonila to by chybaby sie zawyla na smierc:roll:. Oni ze soba rywalizuja, poki co ida leb w leb, Scooby ma przewage, ale jest starszy;). U nas malo sniegu, bo mamy na "+" i powoli topniele, dzisiaj sie strasznie przyklejal:roll: Quote
ariss Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 średniaki są najcudowniejsze...:loveu::loveu::loveu:a Hebe ma wspaniały ogon:loveu:zazdroszcze:loveu::diabloti: Quote
NightQueen Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 heh to fajny zestaw masz w domu :evil_lol: Scoob w sumie wygląda na takiego cwaniaka :eviltong: nie sprzedałaś tych szelek? Quote
puzzle Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ariss w zabawkowych mozna dostac ogony:razz:, ale wiesz cos za cos albo ma sie ogon i owlosione plecy, albo gladkie plecy i brak ogona:cool3:, ja tam jej nie zazdroszcze, nie chcialabym miec jeszcze jednej konczyny:diabloti: Quote
ariss Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 czyli jesteś zwolenniczką kopiowania:evil_lol::eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
NightQueen Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 średnie ładniejsze nie cięte, ale przyznam szczerze że olbrzymy mi się cięte podobają bardziej chociaż jestem przeciwniczką kopiowania U mnie często chodzi pani z sznupem, średniakiem, ale to facet, czarny, bardzo mocnej budowy, z ciętym ogonem, wole drobniejsze psy, on mi się nie zbyt podoba, ale za to ma cudowną siersc :loveu: Quote
puzzle Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ariss napisał(a):czyli jesteś zwolenniczką kopiowania:evil_lol::eviltong::evil_lol::diabloti: Taaa, mysle, ze na przyszle swieta obetne im co nieco:diabloti:, za duzo jedza, a takie obciecie to zawsze troche psa mniej, no nie:razz:? small nie sprzedalam bo jeszcze nowe nie przyszly:roll: Od godziny kolana grzeje mi moje 10kg kota, nie dosyc, ze jestem cala scierpnieta to jeszcze zaczal sie slinic i jestem opluta:roll::shake::diabloti: Quote
puzzle Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Mi sie tam wszystkie podobaja niekopiowane, pod warunkiem, ze maja ladnie zalamane uszka i szablowate ogony, wole zwislouche z "czujnym" ogonem olbrzymy;). Nie bede miala psa kopiowanego;) Quote
Justa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ojejejjj.. moja ulubienica Hebe :loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja bym swoim psom nie kopiowała nic, nie kupiłabym też kopiowanego, ale bardziej mi się podobają (ale tylko kopiowane olbrzymy) Quote
ariss Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 kopiowany olbrzym to moje marzenie,które już nigdy się nie spełni:shake: puzzle mi nawet świńskie ogonki na plecach zaczeły się podobać(albo może nie przeszkadzają)-kwestia przyzwyczajenia;) pamiętasz Azara z Grand Senu-to ten co na klubie miał BOB i stną na pudle jeszcze-ma ogonek na pleckach zwinięty i nikt mi nie powie że to go szpeci;) znam całą mase przykładów jak ogon jest mocny i gruby to nie przeszkadza,dopiero jak zakręcony szczurek to wtedy jest kiepsko:roll: Quote
Pestka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://i41.tinypic.com/2639193.jpg cudne szelki :loveu: a wogóle witam ;) Quote
Justa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ariss napisał(a):dopiero jak zakręcony szczurek to wtedy jest kiepsko:roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
puzzle Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Azar jest pieknym psem, cudownie zbudowanym, taki przyklad jak samiec P&S powinien wygladac, ogon moze go nie szpeci, ale do ladnych nie nalezy:shake: jest gruby i odpowiedni w dlugosci (co go ratuje), ale brzydko zalamany i w dodatku na bok:roll:.... A moim marezniem jest niekopiowany olbrzym:loveu: Justa:loveu: Kinguska na sprzedaz:razz: Dobra teraz to po co tu przyszlam, zrobilam zabawke ze starego polarowego szalika:cool3:.... i dziala:multi:... Quote
ariss Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 e tam czepiasz się:eviltong:trzeba się przyzwyczaić i być tolerancyjnym:evil_lol: fajna zabaweczka i psiastym się podoba:multi::multi::multi:a my dzięki temu mam kilka fot więcej do oglądania:razz: Quote
Pestka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ale super zabawa :multi: Co tu taka cisza, hmm? Quote
puzzle Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Kinguska napisał(a):Ale super zabawa :multi: Co tu taka cisza, hmm? Sen zimowy;) Quote
eria Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 żeby to się tak dało zapaść w sen zimowy i wiosną się obudzić :loveu: mmm ja jestem za ! fajny pomysł na wykorzystanie szalika !!! ;) Quote
puzzle Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 eria święte słowa:loveu:, ale niestety tak nie ma:placz: Pokazuje moja Heb miesiecznie przedwystawowo;), od 4 miesiecy trymowana raz na miesiac, nic nie scinane i nie kapane:diabloti:, tylko broda i lapki czesane, zaczynamy sie przygotowywac wystawowo i za miesiac pokazemy sie jako wystawowe ksiezniczki:cool3:, ocenicie czy burek Heb bedzie nie do poznania:diabloti: Wybaczcie troche koslawa postawe, ale musialam sama byc fotografem i handlerem, a samowyzwalacz mam 2sek.:diabloti: Quote
ariss Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 wcale tak bardzo nie zarosła:loveu: ja gass już od prawie tygodnia trymerkiem jade,tak po 10 minut dziennie;)zaczyna wreszcie sznaucera przypominać:evil_lol: Quote
Recommended Posts