Peter Beny Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Czekamy do wieczora , jak się odezwie osoba z Siewierza , wtedy będę sprawdzać co za domek , trzymam kciuki :multi::multi::multi: Quote
Peter Beny Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Jutro po 18 jestem umówiony na wizytę przed adopcyjną :lol: Trzymajcie kciuki :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Dea Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Trzymamy trzymamy!!! I czekamy na wiadomości, bo zegar tyka nieubłaganie... Quote
Peter Beny Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Kochani jestem po wstępnej rozmowie telefonicznej z panem który chce adoptować Dekstera , rozmawiał też ze szkoleniowcem , który szkolił Dekstera, i dalej jest chętny do wzięcia , i zdaje sobie sprawę że trzeba go będzie socjalizować :cool3: Mój szkoleniowiec już został powiadomiony , i czeka :lol: Zobaczę jaki jest foksterier tego pana (bo tego on się najbardziej obawia , czy się dogadają z Deksterem ) , dziś podjadę z moim Owczarkiem i zobaczymy jak się dogadają , trzymajcie kciuki za nowy domek :multi::multi::multi: Quote
Guest monia3a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 To są super wieści :multi: Pieski dogadajcie się !!! Trzymam kciuki i czekam na dalsze już tylko dobre wieści !!! Quote
Peter Beny Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Kochani , już jestem po wizycie przed adopcyjnej Państwo są jak najbardziej na tak , mój szkoleniowiec pojedzie z nami , i wtedy zapadnie decyzja Za tydzień w środę jedziemy po Dexterka Trzymajcie kciuki P.S. Duży dom z ogrodem i kolega do zabawy Z Barillą się od razu zaprzyjaźnił Quote
Guest monia3a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jak narazie super wieści, zobaczymy co dalej :multi: Quote
madzia828 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 mam nadzieje ze wszystko bedzie oki;);) Quote
Dea Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 a ja mam nadzieję, że obecni właściciele Dekstera wyolbrzymiają sprawę agresji, i z pomocą Petera i jego szkoleniowca będzie z niego jeszcze wspaniały pies:loveu: Quote
Guest monia3a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Też tak może być, może i fakt jest agresywny ale właściciele nie radzą sobie z tym. Lepiej oddać i pozbyć się problemu niż iść na szkolenie. NMajważniejsze, że piesio dostał szansę a nie odrazu został uśpiony. Quote
Dea Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Czekamy na środę, w środę Peter wraz z zainteresowanym panem i szkoleniowcem psa Petera mają jechać poznać Dekstera. Oby było dobrze. Mam nadzieję, że właściciela odroczą jeszcze trochę wyrok:-( Na allegro ma 3 obserwujących... Quote
Anashar Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Oby do środy. Quote
Anashar Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Już niedługo... Narazie psiaka nie ogłaszałem, czekam na decyzję tego domku Quote
Guest monia3a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Już dziś wtorek a jutro środa i zobaczymy co z przyszłością Dekstera :multi: Quote
Dea Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Anashar napisał(a):Już niedługo... Narazie psiaka nie ogłaszałem, czekam na decyzję tego domku ogłaszaj proszę, bo z tym domkiem sprawa przesunęła się do 7 września (wcześniej nie może jechać z tymi ludzmi szkoleniowiec) a oni chcą koniecznie, żeby to był piątek, żeby mogli z psem pobyć w weekend. Ale też może się okazać, że nic z tego nie bedzie, że go nie wezmą i co:-( Na razie ma wyrok odroczony, kolega zbudował mu kojec:cool3: ale nie wiem na jak długo... Quote
Guest monia3a Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Oj, szkoda :-( Ale pewnie i tak wszystko się ułoży do 7 niedaleko a najważniejsze, że państwo się nie wycofali. Czekamy !!! Quote
Peter Beny Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Może to i szkoda , ale z drugiej strony podoba mi się ich odpowiedzialne podejście do adopcji , chcą z Dexterem pobyć i przyzwyczaić go do siebie , a na to najlepszy jest weekend ;) , chociaż też nie wykluczam takiej możliwości że się na niego nie zdecydują :-( Ja ze swojej strony zrobię wszystko co będzie możliwe by adopcja była udana :evil_lol: Quote
Dea Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Peter trzymamy za słowo;) :evil_lol: Miałam dzisiaj jeszcze jeden telefon w sprawie Dekstera, ale na razie tylko w sprawie bliższych informacji. Nowego allegro na razie nie wystawiam, czekam na 7 września. Quote
Recommended Posts