Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani jestem po wstępnej rozmowie telefonicznej z panem który chce adoptować Dekstera , rozmawiał też ze szkoleniowcem , który szkolił Dekstera, i dalej jest chętny do wzięcia , i zdaje sobie sprawę że trzeba go będzie socjalizować :cool3: Mój szkoleniowiec już został powiadomiony , i czeka :lol:
Zobaczę jaki jest foksterier tego pana (bo tego on się najbardziej obawia , czy się dogadają z Deksterem ) , dziś podjadę z moim Owczarkiem i zobaczymy jak się dogadają , trzymajcie kciuki za nowy domek :multi::multi::multi:

Guest monia3a
Posted

To są super wieści :multi:

Pieski dogadajcie się !!!

Trzymam kciuki i czekam na dalsze już tylko dobre wieści !!!

Posted

Kochani , już jestem po wizycie przed adopcyjnej Państwo są jak najbardziej na tak , mój szkoleniowiec pojedzie z nami , i wtedy zapadnie decyzja Za tydzień w środę jedziemy po Dexterka Trzymajcie kciuki

P.S. Duży dom z ogrodem i kolega do zabawy Z Barillą się od razu zaprzyjaźnił

Guest monia3a
Posted

Jak narazie super wieści, zobaczymy co dalej :multi:

Posted

a ja mam nadzieję, że obecni właściciele Dekstera wyolbrzymiają sprawę agresji, i z pomocą Petera i jego szkoleniowca będzie z niego jeszcze wspaniały pies:loveu:

Guest monia3a
Posted

Też tak może być, może i fakt jest agresywny ale właściciele nie radzą sobie z tym. Lepiej oddać i pozbyć się problemu niż iść na szkolenie.

NMajważniejsze, że piesio dostał szansę a nie odrazu został uśpiony.

Posted

Czekamy na środę, w środę Peter wraz z zainteresowanym panem i szkoleniowcem psa Petera mają jechać poznać Dekstera. Oby było dobrze. Mam nadzieję, że właściciela odroczą jeszcze trochę wyrok:-( Na allegro ma 3 obserwujących...

Guest monia3a
Posted

Już dziś wtorek a jutro środa i zobaczymy co z przyszłością Dekstera :multi:

Posted

Anashar napisał(a):
Już niedługo... Narazie psiaka nie ogłaszałem, czekam na decyzję tego domku

ogłaszaj proszę, bo z tym domkiem sprawa przesunęła się do 7 września (wcześniej nie może jechać z tymi ludzmi szkoleniowiec) a oni chcą koniecznie, żeby to był piątek, żeby mogli z psem pobyć w weekend. Ale też może się okazać, że nic z tego nie bedzie, że go nie wezmą i co:-( Na razie ma wyrok odroczony, kolega zbudował mu kojec:cool3: ale nie wiem na jak długo...

Guest monia3a
Posted

Oj, szkoda :-(

Ale pewnie i tak wszystko się ułoży do 7 niedaleko a najważniejsze, że państwo się nie wycofali.

Czekamy !!!

Posted

Może to i szkoda , ale z drugiej strony podoba mi się ich odpowiedzialne podejście do adopcji , chcą z Dexterem pobyć i przyzwyczaić go do siebie ,
a na to najlepszy jest weekend ;) , chociaż też nie wykluczam takiej możliwości że się na niego nie zdecydują :-( Ja ze swojej strony zrobię wszystko co będzie możliwe by adopcja była udana :evil_lol:

Posted

Peter trzymamy za słowo;) :evil_lol: Miałam dzisiaj jeszcze jeden telefon w sprawie Dekstera, ale na razie tylko w sprawie bliższych informacji. Nowego allegro na razie nie wystawiam, czekam na 7 września.