Jowita Poznań Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Malina przypomina mi... Szarlotkę. Moze watek na miau? o Charlotte sie bili ludzie ;) wiem ze Szarlotke corka Matahari chciala ukrasc ale Goska jej nie dala :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Jovi, gdzie ci ludzie sie bili? Ja na Miau poruszam się jak ślepiec. Dziś ją wrzucę na adopcje miau a jutro rozwieszę papierowe ogłoszenia. Przyznam, ze serce mi sie kroi na myśl o jej oddaniu. To kot ideał. Jest taka przytulasna, nakolankowa, tak garnie się do ludzi. Nie mogę jej zatrzymać, nie mogę się zakocić całkowicie ..... Quote
Agnie Koty Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Malinka jest młodziutka, ma ok. 9 mies., taka drobna jest, filigranowa. Chciałabym znaleźć jej dom marzeń, a najlepiej blisko....:evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 wcale Ci sie nie dziwie...tez chcialabym miec blisko Amigo. Znajdziesz Aga dla niej najwspanialszy dom pod sloncem. Aga, napisz jakis tekst do adopcji i kontakt a wrzuce na adopcje.org zdjecia wezme z watku. wyslij mi to na maila. Quote
Agnie Koty Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Dobrze, Jowitko, kochana jesteś! Wieczorem Ci podeślę. Quote
Agnie Koty Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [URL=http://imageshack.us][/URL Zaczyna czuć się pewniej, bawi się i wszędzie jej pełno....:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Zobaczcie jaka jestem ślyczna! Puchatek, pozachwycaj się trochę, Ty lubisz takie burasy!:evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Słodka jak miód Malina, bura, śliczna kocina. U Agnie przycupnęła na trochę domu szuka co ją pokocha Quote
Agnie Koty Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 może i słodka Malina super kocia dziewczyna u Agnie nie zostanie bawmy się w ogłaszanie:evil_lol: Dzisiaj wieszam jej papierowe ogłoszenia, p.Helena wczoraj przyszła ją oglądać i ze łzami w oczach mnie prosiła żebym ją zostawiła. Kurcze, nie mogę. Tłumaczyłam jej ze zostawiając ją zamykam furtkę dla innych bid, że nie mogę się zakocić makabrycznie... Rozmawiałyśmy też wczoraj o kociakach w Polfie, o diabełkach. Helena martwiła się że czarna diabliczka będzie miała na wiosnę kociaki. W końcu jej powiedziałam że diabełki są ciachnięte. I wiecie jaka była reakcja? "O Jeeeezu, a dlaczego ich pani nie oswoiła i nie znalazłam im domów" .... :flaming: Quote
Figa Bez Maku Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Pani Helena ma pole do popisu...niech znajdzie Malinie domek...he he .Jak nie znajdzie...( tfu tfu) to wtedy masz argumenty......jak znajdzie to dobrze.... Quote
Jowita Poznań Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 wczoraj mi wycofali ogloszenie Maliny bo w tekscie nie moze byc wiek - co w sumie logiczne bo z dnia na dzien sie kot starzeje...no coz zmienialam i wyslalam ponownie mam nadzieje iz teraz przyjma. Jak przyjma to podam linka :cool3: Quote
Jowita Poznań Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 http://www.adopcje.org/adopcja8393.html tak jak obiecalam Quote
Agnie Koty Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Jeszcze raz wielkie dzięki, Jowita!:loveu: Rozwiesiłam ją dziś, między innymi w mojej ulubionej piekarni. A my mamy następny koci pasztet.:-( Jeden z polfoskich kociaków, biały kocurek jest wychudzony i ma biegunkę. Nie chciał dziś nic jeść i pić, marnie wyglądał. Byłam wieczorem go złapać ale nie było maluszka. Jutro 0 6 rano idę z p.Heleną, może wyjdzie. Może uda się go podkurować. I...nie wiem co dalej. Zobaczymy. Ech. Malina wskoczyła na biurko i trąca mnie zimnym nochem. Ona bardzo lubi ocierać się pyszczkiem o twarz, ja tego nie cierpię. Któregoś dnia strzeliła mi takiego baranka że trafiła w mój kubek z kawą. Oczywiście że się wylało....Na mnie.:evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Musze przyznać ,że bardzo subtelnie zachwalasz Malinę...:diabloti:..Kto chętny na kota co strzela baranki:diabloti:? Quote
Agnie Koty Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Hania, ona te barany strzela z miłości, straszna z niej przylepa! Nie było maluszka chorego, pewnie umarł, cholera. Powiedziałam dziś Helenie: "I dlatego sterylizujemy koty żeby takie maluszki nie umierały, żeby ich w ogóle nie było!" Widziałam dwa diabełki, strasznie urosły; widziałam szarego Casanovę co był jak szczapa i nie mógł jeść. Teraz ma piękne lśniące futro i jest wypasiony! A teraz żeby popsuć humor napiszę, ze w domu z cegły tak po skosie od zarządu mieszka mama z 4 kociakami, takimi 4 mies., Helena je karmił bo jak wióry są. Nieee, ręce opadają i nogi. Quote
Figa Bez Maku Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Toż mówię ,że ją subtelnie reklamujesz:cool3:...no wiem...a ja w ogóle zgryziona jestem bo wlazłam na wątek o tfurczości ...i mnie zdołowało:-( Quote
Agnie Koty Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Właśnie zobaczyłam tę tfurczość, pożal się Boże. Co się dzieje z tymi ludźmi.... Quote
Lemoniada Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A co to za wątek o tfurczości? (Chyba dawno się nie zdołowałam, że pytam:diabloti:) Co do białaska - moze się jeszcze pokaże, ja go w sumie widziałam aby raz, chowa się pewnie. Nie traćcie nadziei. Kolejna kocica z małymi - no nieeee:shake: Quote
Agnie Koty Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Lemo, wątek o tej zasranej tfurczości jest w Czytelni, nie chce mi się nawet o tym pisać. Ta kocica ma właścicieli co najgorsze, :-( Quote
Agnie Koty Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Nikt nie dzwonił w jej sprawie! To niedopuszczalne. Chyba zrobię bazarek dla niej bo żre i żwirek zużywa jak szalona i puści mnie z torbami ta ślyczna kociczka!:evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 oj ruszy sie Aga ruszy...u mnie sie ruszylo to i u Ciebie tez sie ruszy. Aga moze zaloz jej allegro- u mnie najwiecej zapytan bylo wlasnie z allegro. Quote
Agnie Koty Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Masz rację Jowita! Synusia poproszę, on teraz robi się normalny i nie burczy!:evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 i zobaczysz allegro zdziala cuda :D choc moj potencjalny domek Amigo wypatrzyl przez adocje org Quote
Recommended Posts