drado Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Zapraszam do skorzystania z unikalnej szansy :P http://www.discbusters.com/dogfrisbee_3ron.html Quote
shangri_la Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 super ze ebdzie cos takiego szkoda tylko ze bedzie to kolejne seminarium we wroclawiu na ktore nie pojdziemy, ale coz... w kazdym razie zapisujcie sie bo warto na pewno :lol: wiecie co cieszy mnei to ze frisbee sie tak dynamicznie rozwija w tym naszym kraju :p mam andzieje ze z seminarium bedzie duuuzo pieknych fotek, dla tych co byc nie moga :razz: pozdrawiam Quote
Lulla Luck Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Darku, ja jade na seminarium z Ronem do Czech. Czy jeżeli zajme miejsce na pudle podczas Finału Krajowego (taaak:lol:) to będę miała opłacone seminarium we Wrocławiu? Tylko rozumiem, że jeśli jednak nie zajmę to sama będę musiała sobie opłacić? Czy ewentualnie można zrezygnować? Bo wydawać taką sumą tydzień w tydzień to jednak a) jest drogie b) nie ma sensu, bo umiejętności w tydzień tak diametralnie nie podskoczą. Quote
drado Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Iga, jeśli jedziesz do Czech na seminarium z Ronem, a staniesz na pudle w Finale Krajowym DCDC, to zwrócony Ci będzie koszt seminarium w Czechach. Może tak być? Quote
FikuMiku Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Lulla Luck']Jasne! Super (ale nie stane) No ale najważniejsze, że ustaliłaś już szczegóły :evil_lol: Quote
drado Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 ostatnie miejsca! 6 środa 3 czwartek http://www.discbusters.com/dogfrisbee_3ron.html Quote
Cimi Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Szkoda, że to seminarium w środku tygodnia jest :placz: :placz: Quote
zakla Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Oj kurczę, ale szkoda że moje małe jeszcze takie małe. Ozikowi frizbowcy w Polsce:placz: Darek, zaproś ich proszę w przyszłym roku to stawimy się obowiązkowo! Quote
Russellka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 echhh jak zwykle wszystko co najlepsze o frisbee we Wrocławiu... :mad: No cuż nie poojedziemy bo a) za daleko b) mam za małe szczunie :eviltong: Cóż poczekamy może będzie kedyś w Wa-wie :p Quote
wix Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 zakla napisał(a):Darek, zaproś ich proszę w przyszłym roku to stawimy się obowiązkowo! no wlasnie ;) Quote
Lulla Luck Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 wix napisał(a):no wlasnie ;) Hehe. Żałujcie że nie byliście w tym roku! Świetna sprawa! Normalnie kopara opada;) Quote
zakla Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A ono nie miało być jutro i pojutrze?:eviltong: Quote
FikuMiku Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 W Polsce tak, ale w Czechach w poprzedni weekend. :p Quote
Żancia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Czy na seminarium można dostać się jako wolny słuchacz? Quote
zakla Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 To chyba traktowane jest jako uczestnik bez psa. Quote
Recommended Posts