Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super ze ebdzie cos takiego
szkoda tylko ze bedzie to kolejne seminarium we wroclawiu na ktore nie pojdziemy, ale coz...
w kazdym razie zapisujcie sie bo warto na pewno :lol: wiecie co cieszy mnei to ze frisbee sie tak dynamicznie rozwija w tym naszym kraju :p
mam andzieje ze z seminarium bedzie duuuzo pieknych fotek, dla tych co byc nie moga :razz:
pozdrawiam

Posted

Darku, ja jade na seminarium z Ronem do Czech. Czy jeżeli zajme miejsce na pudle podczas Finału Krajowego (taaak:lol:) to będę miała opłacone seminarium we Wrocławiu? Tylko rozumiem, że jeśli jednak nie zajmę to sama będę musiała sobie opłacić? Czy ewentualnie można zrezygnować? Bo wydawać taką sumą tydzień w tydzień to jednak a) jest drogie b) nie ma sensu, bo umiejętności w tydzień tak diametralnie nie podskoczą.

Posted

Iga, jeśli jedziesz do Czech na seminarium z Ronem, a staniesz na pudle w Finale Krajowym DCDC, to zwrócony Ci będzie koszt seminarium w Czechach. Może tak być?

• 4 weeks later...
Posted

Oj kurczę, ale szkoda że moje małe jeszcze takie małe. Ozikowi frizbowcy w Polsce:placz: Darek, zaproś ich proszę w przyszłym roku to stawimy się obowiązkowo!

Posted

echhh jak zwykle wszystko co najlepsze o frisbee we Wrocławiu... :mad: No cuż nie poojedziemy bo a) za daleko b) mam za małe szczunie :eviltong: Cóż poczekamy może będzie kedyś w Wa-wie :p