Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o pomoc w znalezieniu domku dla cudownego collie.
Opiekunka tego pięknisia też jest wyjątkowa, ze względu na to co robi dla bezdomnych psiaków a zwłaszcza collie. Prosiła o zamieszczenie ogłoszenia o tym kolaczku i nie ukrywam, że szukam domu wyjątkowego . Jest pieskim bardzo spokojnym, ma około 4-5 lat.
Roki zachowuje się tak, jakby chciał powiedzieć „Przepraszam, to totalne nieporozumienie. Ja jestem tu przez przypadek!!! Nie chcę być w kojcu, ja chcę na kanapę!!! Dlaczego znowu zamykasz mnie w kojcu? Przecież arystokracja nie śpi w takich miejscach!! Jak śmiesz tak ze mną postępować!! Dlaczego nie masz czasu na dłuższy spacerek? Przecież wiesz jak lubię zieloną trawkę!!
Liczę, że właśnie dzięki Dogo znajdę dla Rokiego cudowny, kochający dom.
Kontakt:
Irena
500-18-19-20

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie przepiękny pies i mimo warunków arystokrata. Jest chyba oferta domu dla koli na dam dom, można go tam wkleić - może na niego właśnie czekają. Czy ma jakieś ogłoszenia?

Posted

Irenko,
to ten kolak od Lucynki? nie pamietam z jakiego on jest schroniska, ale chyba Lucynka kawal drogi po niego jechala :roll:
Mysle, że ze znalezieniem domu dla tak pieknego psa, nie bedzie problemu :p

Dam go na allegro z wpisem, ze pies jest kastrowany. Zeby odsiac pseudohodoffcow.

Posted

Agusiu!
Dokładnie tak jest. To piesek u Lucynki.
Ale przyznam, że nie wiem jak nam się uda znaleść dom dla niego.
Lucynka tego głośno nie mówi, ale jak Ją znam i wiem jaka jest, to przyznam tylko jedno: Lucynka go kocha!!!! Tak jak ja teraz Marcepanka i wiem, że domek musi być na najwyższym poziomie. Podałam swoje namiary, aby wstępnie odganiać oszołomy i tylko kontakt na super domek przekażę do Lucynki.
Musimy coś znaleść dla tego pięknisia.

Posted

w ciagu 2 godzin aukcje Rokusia obejrzalo 48 osob i jest juz jeden obserwator...

Irenko, badz czujna i spisuj wszystkie kontakty, na wszelki wypadek, bo przeciez w Mielcu jest jeszcze mix kolaka oraz ta uratowana kolaczka z lancucha chyba tez czeka...