Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie będę oryginalna i pogratuluję założycielce bardzo ciekawego tematu :multi:
Jak wszyscy to i ja wstawię fotki na których dokładnie widać różnicę płci :p
Zdjęcia nie najlepsze, ale tylko takimi rodzinnymi dysponuję a co ma być widać to jest ;)

Suka z wybitnie suczą głową (taki opis dostajemy w zasadzie od wszystkich sędziów tegorocznych wystaw prócz jednego ;)) z tatą

Bójka i Fafik

Posted

Niesamowite jest, że nawet we wtak wczesnym wieku widać tą różnice niesamowicie. Rozbroiło mnie zdjęcie Canaveral - to pierwsze gdzie jest Malina i Gruby - on 10 m. a taka różnica :)
ja nie mam ich niestety od frontu bo to było niemożliwe ;)
tu jest Cartman i Kendy

Posted

dodam jeszcze, że Franczesław jest najmłodszy Rudolfina 2 tygodnie starsza (ur: 18-10-06), a Zośka najstarsza Giovani o ile 4 mieszki?
ale zdjątka super pokazują :razz:

p.s proszę mnie nie pytać co tu robie ;)

Posted

[quote name='Patka']dodam jeszcze, że Franczesław jest najmłodszy Rudolfina 2 tygodnie starsza (ur: 18-10-06), a Zośka najstarsza Giovani o ile 4 mieszki?
ale zdjątka super pokazują :razz:

p.s proszę mnie nie pytać co tu robie ;)

Zośka jest z czerwca.:loveu:

Heh czemu mam nie pytać co tu robisz>>>???

Gratulować??? Już!!!??? mów szybko!!!

Posted

A ja bardzo proszę o wstrzymanie się już od uwag i kontynuowanie fajnego tematu jakim są staffikowe ideały.
Temat się zrobił niesmaczny , uwagi dalekie od tematu , kłótnie nie potrzebne.
Posty nie na temat zostały wyczyszczone , jeśli znowu zaczną się spięcia będę zmuszona temat zamknąć.

Posted

Giovani napisał(a):
Ładna pogoda.;) Tattoo, faj na fotka.:evil_lol:

Ciekawe jak tam Patka...???

Uchyle tylko rąbka tajemnicy , że obie panie :loveu: są już w domu :cool3: i rośnie nam zdrowo nowa dogomaniaczka staffikowa ;)

a pogoda jest fatalna :shake: :diabloti:

Posted

_dingo_ napisał(a):
Tattoo ? Nie bardzo rozumiem, co ten link ma wspólnego ze staffikowymi ideałami ? Może słowo wyjaśnienia o co chodzi ?

link pomyłkowo wklejony-sorki

Posted

tattoo napisał(a):
link pomyłkowo wklejony-sorki

- hmmm ... dostałam ten link na GG juz 3 dni temu,takze tattoo .. wiem o suczce... i jeżeli ..miałas na celu pokazać mnie ( i komuś jeszcze ) .. że na allegro sprzedaje osoba mnie zupelnie obca :crazyeye: suczke po Staffkarze ..to dziekuję Wszyscy juz zobaczyli ,a ja tak jak mówie ..dostałam prywatnie info ..
Aaa tez nie wiem .. dlaczego w tym temacie.. .. ?? Napisała Ci Blaira..ze istnieje mozliwośc EDYTOWANIA .. ;)

Niom chyba,ze wkleiłas mała..jako swój "ideał" ..tylko nie zaznaczyłas.. :shake: ..dwuznacznie mozna odebrac.. ??!! ... :eviltong:

Ps.Odzywając sie w tym temacie pare stron wczesniej do Ciebie ..zaznaczyłam Ci,ze nie w mojej naturze jest .. dokuczać komuś..czy być złośliwą .. ,a jedynie tylko mówie..co mysle , niom i widzę ..tez .. trochę .. :roll:

- Sa ludzie nieodpowiedzialni ... zakupuja psa,a za pare dni go sprzedaja ehhhhh ..... :angryy::angryy: mam nadzieję,ze mała tafi drugi raz lepiej ..i bedzie dla swojej rodziny prawdziwym kochanym "ideałem".. a nie chwilowym kaprysem wrrrrrrrrrrrrrrrr ..

Z drugiej strony moze dobrze..bo może mała suczka dzięki temu,ze tu link został umieszczony ZNAJDZIE DRUGI DOM w miarę szybko ... skoro Ci ludzie chca ja sprzedać ...