staff-ka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A ja mam bokiem .. odn.dymorfizmu płciowego..:eviltong: Młody i Zołza i jeszcze cuś.. Młody i jego córka Dairy .. Disel i Zołza .. Quote
staff-ka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Fafik i Zołza ... Carbo i Tiśka .. - ale myślę,że TU najlepiej WIDAĆ .. :cool3::cool3::evil_lol: A na koniec "kawał chłopa" :multi: Pozdr.. serdecznie :razz: Quote
wejherstaff Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Nie będę oryginalna i pogratuluję założycielce bardzo ciekawego tematu :multi: Jak wszyscy to i ja wstawię fotki na których dokładnie widać różnicę płci :p Zdjęcia nie najlepsze, ale tylko takimi rodzinnymi dysponuję a co ma być widać to jest ;) Suka z wybitnie suczą głową (taki opis dostajemy w zasadzie od wszystkich sędziów tegorocznych wystaw prócz jednego ;)) z tatą Bójka i Fafik Quote
Vectra Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja mam tylko co prawda dzieci stafficze ;) ,ale od razu widać które to dziewczynki :diabloti: Quote
Asztir Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Niesamowite jest, że nawet we wtak wczesnym wieku widać tą różnice niesamowicie. Rozbroiło mnie zdjęcie Canaveral - to pierwsze gdzie jest Malina i Gruby - on 10 m. a taka różnica :) ja nie mam ich niestety od frontu bo to było niemożliwe ;) tu jest Cartman i Kendy Quote
Patka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 dodam jeszcze, że Franczesław jest najmłodszy Rudolfina 2 tygodnie starsza (ur: 18-10-06), a Zośka najstarsza Giovani o ile 4 mieszki? ale zdjątka super pokazują :razz: p.s proszę mnie nie pytać co tu robie ;) Quote
Sebastian Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Parę razy zabrałem głos, pora żebym sam wstawił jakąś fotkę. Ta suczka mnie się podoba. Quote
Sebastian Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 I jeszcze apropo płci. Każdy ma ten temat swoje widzenie.;) Quote
Sebastian Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No i pies, Fotka niezbyt udana ale nie oto chodzi. Quote
Sebastian Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Patka']dodam jeszcze, że Franczesław jest najmłodszy Rudolfina 2 tygodnie starsza (ur: 18-10-06), a Zośka najstarsza Giovani o ile 4 mieszki? ale zdjątka super pokazują :razz: p.s proszę mnie nie pytać co tu robie ;) Zośka jest z czerwca.:loveu: Heh czemu mam nie pytać co tu robisz>>>??? Gratulować??? Już!!!??? mów szybko!!! Quote
Vectra Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A ja bardzo proszę o wstrzymanie się już od uwag i kontynuowanie fajnego tematu jakim są staffikowe ideały. Temat się zrobił niesmaczny , uwagi dalekie od tematu , kłótnie nie potrzebne. Posty nie na temat zostały wyczyszczone , jeśli znowu zaczną się spięcia będę zmuszona temat zamknąć. Quote
Sebastian Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ładna pogoda.;) Tattoo, faj na fotka.:evil_lol: Ciekawe jak tam Patka...??? Quote
Vectra Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Giovani napisał(a):Ładna pogoda.;) Tattoo, faj na fotka.:evil_lol: Ciekawe jak tam Patka...??? Uchyle tylko rąbka tajemnicy , że obie panie :loveu: są już w domu :cool3: i rośnie nam zdrowo nowa dogomaniaczka staffikowa ;) a pogoda jest fatalna :shake: :diabloti: Quote
porterin Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nie wiem czy i kiedy Patka ujawni się w "galerii szczeniąt" :lol: , a że czas mnie goni, to z tego miejsca Serdeczne Gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi:new-bday: Quote
Carbonara Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 ale ja zakrecona jestem ...wszystkiego naj dla szczęsliwej mamy i córusi :):multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tattoo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 http://www.allegro.pl/item243669855_staffordshire_bull_terrier_staffik_suczka.html Quote
_dingo_ Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Tattoo ? Nie bardzo rozumiem, co ten link ma wspólnego ze staffikowymi ideałami ? Może słowo wyjaśnienia o co chodzi ? Quote
tattoo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 _dingo_ napisał(a):Tattoo ? Nie bardzo rozumiem, co ten link ma wspólnego ze staffikowymi ideałami ? Może słowo wyjaśnienia o co chodzi ? link pomyłkowo wklejony-sorki Quote
blaira Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 tattoo napisał(a):link pomyłkowo wklejony-sorki Jest opcja "edytuj" ;) pozdr. Quote
tattoo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Coraz cęściej pojawiają sięstafiki srebrne lub niebieskie.Bardzo mi sie podobają tylko jestem ciekawa jakby sie przyjeły na naszych wystawach :crazyeye: Quote
staff-ka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 tattoo napisał(a):link pomyłkowo wklejony-sorki - hmmm ... dostałam ten link na GG juz 3 dni temu,takze tattoo .. wiem o suczce... i jeżeli ..miałas na celu pokazać mnie ( i komuś jeszcze ) .. że na allegro sprzedaje osoba mnie zupelnie obca :crazyeye: suczke po Staffkarze ..to dziekuję Wszyscy juz zobaczyli ,a ja tak jak mówie ..dostałam prywatnie info .. Aaa tez nie wiem .. dlaczego w tym temacie.. .. ?? Napisała Ci Blaira..ze istnieje mozliwośc EDYTOWANIA .. ;) Niom chyba,ze wkleiłas mała..jako swój "ideał" ..tylko nie zaznaczyłas.. :shake: ..dwuznacznie mozna odebrac.. ??!! ... :eviltong: Ps.Odzywając sie w tym temacie pare stron wczesniej do Ciebie ..zaznaczyłam Ci,ze nie w mojej naturze jest .. dokuczać komuś..czy być złośliwą .. ,a jedynie tylko mówie..co mysle , niom i widzę ..tez .. trochę .. :roll: - Sa ludzie nieodpowiedzialni ... zakupuja psa,a za pare dni go sprzedaja ehhhhh ..... :angryy::angryy: mam nadzieję,ze mała tafi drugi raz lepiej ..i bedzie dla swojej rodziny prawdziwym kochanym "ideałem".. a nie chwilowym kaprysem wrrrrrrrrrrrrrrrr .. Z drugiej strony moze dobrze..bo może mała suczka dzięki temu,ze tu link został umieszczony ZNAJDZIE DRUGI DOM w miarę szybko ... skoro Ci ludzie chca ja sprzedać ... Quote
Recommended Posts