Jump to content
Dogomania

Warszawa - krajowa w dn. 08.09.2007 r.

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

VIRIS masz talent i cierpliwość. gratulacje, piękne foty. gordonka żadnego nie znalazłam i aż żałuję, że nie pojechałam, to bym ci się w obiektyw wepchała. to gdzie teraz cykać będziesz???

Posted

narisowa napisał(a):
VIRIS masz talent i cierpliwość. gratulacje, piękne foty. gordonka żadnego nie znalazłam i aż żałuję, że nie pojechałam, to bym ci się w obiektyw wepchała. to gdzie teraz cykać będziesz???

A to to tylko diabli wiedzą:evil_lol: Jedyny pewniak to Włocławek w listopadzie.

Posted

Viris jeszcze raz piękne podziękowania za świetne zdjęcia

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
Nawet na miejscu nie zobaczyłam tyle psiaków co u Ciebie na zdjęciach

:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

Posted

Nawet nie wiecie jak dobrze wiedzieć że czas spędzony na wystawie nie został zmarnowany. Wszystkim "fanom" moich zdjęć dziękuję za wierne śledzenie wątku:evil_lol:

Posted

AiK:loveu:
WOW!!!:-o:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ALE FOTYYYYYYYYYYYYYY:loveu: DZIĘKUJĘ CI BARDZO!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

:cunao::cunao::cunao::cunao:
Trzeba powiedzieć, że grzywki miały wyjątkowe szczęście do zdjęć w Warszawce

AiK dzięki, super zdjęcia a portrety małych futrzaków :loveu::cool2:

Posted

Po przebrnięciu przez tą ogromną ilość zdjęć, których przeglądanie sprawia niezaprzeczalną przyjemność, gratuluję wszystkim fotografom poświecenia tyle czasu na zrobienie i przygotowanie tych pięknych fotek! Jestem pełna uznania dla tej ciężkiej, choć zapewne miłej pracy.

Szczególne podziękowania ode mnie dla Anetty, za to że udało jej się uchwycić Guldena w ringu, chociaż jak zwykle TT były ostatnią rasą na ringu. Lucyfer niestety się nie załapała :-(
Bardzo dziękuję także Viris za fotkę Guldena z Besta Veteranów i fantastyczną fotkę moich równo pędzących TT z Par (w zasadzie wyglądaja tam jak jeden TT...;)).
Za to dla Was buziaczki :loveu: