Jump to content
Dogomania

Warszawa - krajowa w dn. 08.09.2007 r.

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ilka21']Czy mogę zdjęcia mojej Molly wziąć?Jeśli chodzi o moje zdjęcia to na kompa można zabrać zawsze. Przy pokazaniu ich w necie proszę tylko podpisać ( Viris lub Agata Ciesielska ).

Posted

Ponawiam pytanie czy ktoś ma może wyniki sznaucerów średniaków psy klasa otwarta czarne????? A zdjecia cudo a to w sepii mastif neapolitański i buldog booskie normalnie :loveau:

Posted

[quote name='Mudik']Ponawiam pytanie czy ktoś ma może wyniki sznaucerów średniaków psy klasa otwarta czarne????? A zdjecia cudo a to w sepii mastif neapolitański i buldog booskie normalnie :loveau:

Dziękuję. Niestety wyników nie mam.

Na dziś to chyba koniec. Zostało jeszcze sporo zdjęć, ale już mnie oczęta bolą.

Posted

Jaaa ale grzywki miały szczęście :multi::multi::multi: tyle pięknych zdjęć mają :loveu::loveu::loveu: i mój aniołeczek też się załapał.
Viris - zdjęcia piękne i ciekawe :lol:

Posted

[quote name='Cala2']Viris - mam troche zdjec z wystawy czy moge przesłać do Ciebie na maila to wstawisz ?

Tak, ale to może trochę potrwać. Czeka na mnie jeszcze 700 zdjęć z tej wystawy i mam jeszcze inne zaległości. Ile tych zdjęć masz i co konkretnie mam z nimi zrobić? ( zmniejszanie itp też? )

[quote name='AnkaW']Jaaa ale grzywki miały szczęście :multi::multi::multi: tyle pięknych zdjęć mają :loveu::loveu::loveu: i mój aniołeczek też się załapał.
Viris - zdjęcia piękne i ciekawe :lol: Dzięki ;):cool1:;)

[quote name='Krist-Wil']A może ktoś ma zdjęcie z wyboru grupy X? Byłabym bardzo wdzięczna:modla: Ja mam zdjęcia tylko z początku Finałów. Chyba trochę pierwszej grupy jeszcze się załapało. Później niestety musiałam wyjść z wystawy :placz:

Posted

Agama napisał(a):
Anka W ,Viris poznala smak grzywek ,bo to Ona przywiozla do mnie grzywacza na tymczas ,ktorego ma teraz Han w Zakopanem:lol:

Znaczy się, została już zarażona :evil_lol::evil_lol: