Agappe Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 przeleciałam jakies 15-20 ostatnich zdjeć i nie widziałam ani pół AKITY (Japońskiej) jeżeli ktoś ma jakies zdjecia Akitek to bardzo bym prosiła o wstawienie!! a wszystkie zdjęcia cudowne!!!!! Quote
Viris Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Agappe']przeleciałam jakies 15-20 ostatnich zdjeć i nie widziałam ani pół AKITY (Japońskiej) jeżeli ktoś ma jakies zdjecia Akitek to bardzo bym prosiła o wstawienie!! a wszystkie zdjęcia cudowne!!!!!Ja niestety z tego co pamietam żadnej po prostu nie spotkałam. Robiłam zdjęcia każdej rasie którą mój wzrok uchwycił. Nie pamiętam jak z finałów - może jakaś japońska się trafi. Amerykańskie na pewno mam. Quote
Agappe Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Viris napisał(a):Ja niestety z tego co pamietam żadnej po prostu nie spotkałam. Robiłam zdjęcia każdej rasie którą mój wzrok uchwycił. Nie pamiętam jak z finałów - może jakaś japońska się trafi. Amerykańskie na pewno mam. amerykańce widziałam.. (były 3 czy4 zdjecia już wstawione).. no nic moze ktoś inny ma?? Quote
LAURA Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 świetne zdjecia!:D http://images21.fotosik.pl/415/05d42c8f3e289043.jpg o, jak miło :D:D Quote
Chefrenek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Viris z przyjemnością oglada się takie zdjęcia ;) Quote
Viris Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No i 300 fotek poszło. Teraz niestety muszę odpocząć i idę na trening. Jak wrócę będą fotki z finałów. Jeśli mnie trening wykończy to będą jutro:evil_lol: Quote
finigan Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Przepiekne zdjęcia Viris :) !! I zalapala sie dogomaniacka "pudliczka" nalezaca do BUBI - Quane White Sabine Ami-Ra :) Odpocznij, bo jest po czym. A my cierpliwie bedziemy czekac na fotki z fanalow :) Pozdrawiam, Blanka Quote
Ania i Psy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 http://images23.fotosik.pl/79/7762b92e69d573a1.jpg http://images13.fotosik.pl/83/f77f4f8866392d76.jpg Viris, a za to wielkie dzięki:loveu: Mój kochany Jona Gold załapał się na foteczki aż 4 razy,przy czym ta ostatnie jest piękna, własnie na taką fotkę jego ruchu polowałam zaciekle-czy mogę poprosić o duży rozmiar tego ujęcia na maila? Będę mocno zobowiązana. Quote
Viris Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To już po treningu ( nie wiem o której dokładnie ). Szkoda tylko że trochę przepaliłam akurat psiaka, no ale ważne że się podoba:loveu: Quote
Ania i Psy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Poza kadrem tego ujęcia po murawie ringu tarzałam się ja z aparatem i udało mi się uchwycić tyle: A zatem przepał na psie niestety owszem jest, ale za to na tej fotce jego ruch jest najbardziej harmonijny i w ogóle podoba mi się ogólny pogodny wyraz tego zdjęcia i chciałabym mieć je w większym fotmacie, jesli można prosić szanowną Autorkę :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Viris napisał(a):Rodzinki nie będzie wtedy. Ale zobaczymy. Nie mówię nie. Jednak są małe szanse. Zobaczymy jak mi będzie szło z kasą i z moją pracą mgr. Na razie nie mogę znaleźć tłumacza z greckiego:placz: Moze poszukaj np. w W-wie. W końcu z Włocławka nie jest tak daleko do stolicy.... pzdr. Quote
Agama Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Asiaczku:lol: Viriska studiuje w Warszawce archeologie na dziennych ,pewnie trudno o specjaliste z danej dziedziny Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Aaaaa, no tak. tłumacz pewnie by się znalazł, ale tu trzeba kogoś z dodatkową znajomością słownictwa... Tak, to może być problem... pzdr. Quote
Viris Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Agamo, przeniosłam się już na zaoczne ( dlatego przeprowadziłam się do Włocławka do TŻ). Właśnie chodzi o takiego tłumacza co będzie znał się chociaż trochę na tym co ma tłumaczyć. Teksty które mam to niepublikowana dokumentacja więc sama dokładnie nie wiem na jakie problemy natrafię. No i jeszcze nie chodzi o takiego który przetłumaczy mi za 100 zł stronę, bo tego jest sporo i na tyle mnie po prostu nie stać. Staram się szukać wśród studentów, żeby dorobili a przy okazji nie zdarli ze mnie strasznie. Tylko że teraz mają wakacje. Ale kombinuję ile mogę. Odległość nie stanowi problemu, są maile, faxy , da się to obejść. Pozdrawiam i zaraz zasiądę do zdjęć z Ringu Honorowego:cool1: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 no to czekam z niecierpliwością na foteczki ps. co do tego tłumacza to cholerka łatwiejszego języka nie mogłaś wybrać:razz: chocby rosyjski... :diabloti::razz: Quote
Viris Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Iwona1984 napisał(a):no to czekam z niecierpliwością na foteczki ps. co do tego tłumacza to cholerka łatwiejszego języka nie mogłaś wybrać:razz: chocby rosyjski... :diabloti::razz:No mam jeszcze teksty po angielsku niemiecku i francusku, ale z tym sobie poradzę. Greckiego jakoś sie nienaumiałam :oops: Mam jeszcze 10 zdjęć co mi się zapodziały : Quote
Agama Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 o na ostatniej Irenka Z saluczka Suri-slicznosci:loveu::loveu: Quote
Viris Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Fotosik odmawia współpracy. Jutro będzie reszta zdjęć ( trochę ich jeszcze będzie). Przepraszam że to tyle trwa. Quote
AnkaW Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: za taką ilość wspaniałych zdjęć :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts