AnkaW Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Siedzę sobie w pracy i znów nic nie robię bo nie mogę oczu oderwać od zdjęć :cool1:. Super są. Quote
Tefka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 to prawda są naprawdę piękne.Gratuluję talentu Viris :) Quote
Viris Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 AnkaW Pracuj pracuj, bo będę miała Cię na sumieniu jak ktoś Cię przyłapie ;) A wiecie co jest najlepsze? Zrobiłam na wystawie kilka zdjęć i mi zapiszczało że bateria słaba - myślałam że się popłacze. Ale wyłączyłam wszystkie automatyczne bajery i jakoś dało radę :multi: Dziękuję Wam wszystkim, aż chce się dalej wklejać ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Viris a na jakiej następnej wystawie będziesz, :razz::razz: będę biegała, stawała Ci na drodze żebyś uchwyciła Ksieciuia mojego :loveu: Quote
Viris Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Oj chyba niestety już się nie wybiorę. Planuję jedynie krajówkę IX grupy we Włocławku ( koniec listopada ). Może jakimś cudem Kielce ( ale na razie nikłe szanse ). A Wy gdzie się wybieracie? Quote
Agama Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 tak tak Agato ,Kielce koniecznie przy okazji rodzinke odwiedzisz:lol: Quote
Viris Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Agama']tak tak Agato ,Kielce koniecznie przy okazji rodzinke odwiedzisz:lol:Rodzinki nie będzie wtedy. Ale zobaczymy. Nie mówię nie. Jednak są małe szanse. Zobaczymy jak mi będzie szło z kasą i z moją pracą mgr. Na razie nie mogę znaleźć tłumacza z greckiego:placz: Quote
AnkaW Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Kielce!!!! Kielce koniecznie :lol::lol: Nie mam sprzyjającej atmosfery do pracy :cool3::cool3::evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Viris napisał(a):Oj chyba niestety już się nie wybiorę. Planuję jedynie krajówkę IX grupy we Włocławku ( koniec listopada ). Może jakimś cudem Kielce ( ale na razie nikłe szanse ). A Wy gdzie się wybieracie? no my bedziemy w Przemyślu, Zabrzu i Kielcach:razz: czyli jest jakas szansa na Kielce Quote
Pugsy Malone Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Viris, Dzięki za wszystkie piękne zdjęcia, zwłaszcza za mopsiaste:lol: Naprawdę kawał porządnej roboty, chylę czoła:loveu: Quote
Krist-Wil Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dołącze swoje podziękowania dla wszystkich autorów przepięknych zdjęć:Cool!: Quote
Recommended Posts