jo-jo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Wiedziałam że to Wy, jesteście na ringu obok dogów i jak głupia nie podeszłam :placz: Ogromne Gratulacje dla Muminka!!:multi: Quote
Viris Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Asiaczek']Viris - tez "to" zauważyłaś:evil_lol: Pzdr.? A istnieje możliwość by to komuś umknęło? :evil_lol: Quote
Pugsy Malone Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Viris, jak z tym kleszczem? czekamy na zdjęcia:cool3::mad: Quote
Viris Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No jestem biedniejsza o 100 zł. I ciągle się gapię czy Klara się inaczej nie zachowuje. Zdjęć dzisiaj nie będzie chyba że w przypływie energii obskocze same mopsy. Ale szczerze mówiąc to bardzo mi się nie chce - fotek zrobiłam 1079 na wystawie... nawet przeglądać mi się nie chce :diabloti: Idę na spacerek krótki, może mi przejdzie. Quote
Pugsy Malone Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Buziaczki dla Klary:multi:My poczekamy:multi::multi: Quote
Viris Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dzięki za zrozumienie. Jutro będą fotki na pewno.Jeszcze napisz mi tylko kolor szelek, ringówki lub jakikolwiek znak rozpoznawczy :> Quote
curly Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 anetta napisał(a):Macanko :razz: Anetto, dzieki za wszystkie zdjecia mojej panny owcy ;) AnkaW napisał(a):Ta sunia jest po prostu cudowna :loveu::loveu: nie mogłam przestać jej miziać, sama słodycz :p i nawet mój szczylek się jej nie bał :evil_lol: ano jest cudowna :multi: moja mala czarna owca :diabloti: Quote
Mudik Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ten mały biały papelek to chyba znów hawańczyk FRIDA, był jeszcze chłopiec zgłoszony ale to mi na nią wygląda a i czy ktoś wie który sznaucer średni czarny wygrał BOB-a tylko dwa były???? Quote
ShP Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Pierwszy raz widziałam takiego sharka :p Nie wiedziałam że takie umaszczenie jest dopuszczane ;) [FONT=Verdana]Nie dopuszczalne umaszczenie to białe i flowered :eviltong:. Moja suczka to hors więc jest drobniejsza niż brush :cool3:.[/FONT] Quote
Agnieszka K. Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A flowered to jaki kolor? Czarny podpalany? Bo chyba on tez jest niedopuszczalny? Quote
Krameri Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Wanilka, [SIZE=3]jeżeli masz jeszcze foty pomków, to wklejaj :lol: Quote
finigan Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Viris napisał(a): Pary i grupy wstawię jak znajdę czas. Ok, bardzo dziekuje :) Pozdrawiam, Blanka Quote
ShP Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Agnieszka K. napisał(a):A flowered to jaki kolor? Czarny podpalany? Bo chyba on tez jest niedopuszczalny? Flowered to w biały w czarne lub brązowe łatki, bywają też inne kolory łatek.Podpalany to sobolowy i właściwie jest uznawany ... Ale to nie ten temat zapraszam na temat o shar pei gr. II molosy ;) . Quote
Tefka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 finigan pozdrawiam imienniczkę :cool3: Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Zaraz zacznę pracę nad zdjęciami z wystawy. Proszę o wyrozumiałość. No to zaczynamy. Quote
Recommended Posts