Jump to content
Dogomania

Warszawa - krajowa w dn. 08.09.2007 r.

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jestem biedniejsza o 100 zł. I ciągle się gapię czy Klara się inaczej nie zachowuje. Zdjęć dzisiaj nie będzie chyba że w przypływie energii obskocze same mopsy. Ale szczerze mówiąc to bardzo mi się nie chce - fotek zrobiłam 1079 na wystawie... nawet przeglądać mi się nie chce :diabloti:

Idę na spacerek krótki, może mi przejdzie.

Posted

anetta napisał(a):
Macanko :razz:

Anetto, dzieki za wszystkie zdjecia mojej panny owcy ;)

AnkaW napisał(a):
Ta sunia jest po prostu cudowna :loveu::loveu: nie mogłam przestać jej miziać, sama słodycz :p i nawet mój szczylek się jej nie bał :evil_lol:

ano jest cudowna :multi: moja mala czarna owca :diabloti:

Posted

ten mały biały papelek to chyba znów hawańczyk FRIDA, był jeszcze chłopiec zgłoszony ale to mi na nią wygląda a i czy ktoś wie który sznaucer średni czarny wygrał BOB-a tylko dwa były????

Posted

Pierwszy raz widziałam takiego sharka :p Nie wiedziałam że takie umaszczenie jest dopuszczane ;)

[FONT=Verdana]Nie dopuszczalne umaszczenie to białe i flowered :eviltong:. Moja suczka to hors więc jest drobniejsza niż brush :cool3:.[/FONT]

Posted

Agnieszka K. napisał(a):
A flowered to jaki kolor? Czarny podpalany? Bo chyba on tez jest niedopuszczalny?

Flowered to w biały w czarne lub brązowe łatki, bywają też inne kolory łatek.Podpalany to sobolowy i właściwie jest uznawany ... Ale to nie ten temat zapraszam na temat o shar pei gr. II molosy ;) .