Judit Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a ma ktoś zdjęcia lub wyniki gordonków? :p Quote
Viris Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ja wyników nie mam wcale, żadnej rasy, bo mi ktoś podwędził katalog:angryy: Quote
anetta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a ten niesamowity szary to moja niebieska sharpejka :o hahhaahahah zaraz się okaże że dogomaniacy byli w większości wystawiających :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pierwszy raz widziałam takiego sharka :p Nie wiedziałam że takie umaszczenie jest dopuszczane ;) Ciesze sie że foty wam sie podobają :multi: Mam jeszcze troszke :lol::evil_lol: Quote
anetta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jakoś wyjątkowo dużo westów mam :roll: :evil_lol: Quote
anetta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ten pan z klatki wychodził :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zanetta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 anetta czy moge umiescic fotke afganki na mojej stronie ?? :modla: Quote
anetta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Oczywiście.....Marzenko :lol::lol::lol: tylko podpisz nickiem Quote
anetta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Kuniec :sweetCyb::mdleje: :drinking::drinking::drinking: Quote
finigan Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i debiutantów ;) Bardzo podobali mi się wszyscy Zwyc. Grup i wybór BIS wcale nie był taki łatwy, ale chyba wszystkim podobał sie zgodnie werdykt sędziego :)) Bardzo fajna wystawa !! A ja mam pytanie czy ktoś ma zdjęcia Akit Amerykańskich z finałow z wyboru Par, Grup Hod. i BOG V? Pozdrawiam, Blanka Quote
Sonya-Nero Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gratulajce dla wszystkich zwycięzców i zadowolonych z wystawy :klacz: :-) Dla nas też była to szczęśliwa wystawa - nasza toyeczka Salina Westen Barbie BOG-I :multi: Quote
Asiaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gratuluję Sonya-Nero!!! A Przemek "na pudle nr 2" to mógłby się uśmiechnąć, a nie wiecznie taka znudzona mina... Pzdr. Quote
Viris Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 finigan napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i debiutantów ;) Bardzo podobali mi się wszyscy Zwyc. Grup i wybór BIS wcale nie był taki łatwy, ale chyba wszystkim podobał sie zgodnie werdykt sędziego :)) Bardzo fajna wystawa !! A ja mam pytanie czy ktoś ma zdjęcia Akit Amerykańskich z finałow z wyboru Par, Grup Hod. i BOG V? Pozdrawiam, BlankaJa będę miała zdjęcia, ale bez BOG niestety. Pary i grupy wstawię jak znajdę czas. Asiaczek napisał(a):Gratuluję Sonya-Nero!!! A Przemek "na pudle nr 2" to mógłby się uśmiechnąć, a nie wiecznie taka znudzona mina... Pzdr. Na drugiej fotce widać jakiś grymas. Może on się tak uśmiecha :cool1: Szczerze mówiąc to gdyby nie jego znudzona mina zawsze jak wystawia psy to byłoby na prawdę bardzo fajnie.. Quote
Asiaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Viris - tez "to" zauważyłaś:evil_lol: Pzdr.? Quote
Nugatika Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hej Asiaczku ;) wysłałabyś mi zdjecia z MP? pozdrawiamy :) i jeszcze raz bardzo dziekuje za pozyczenie Wazirka :) [ nugatika@o2.pl ] Quote
Musiałek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 I moja kochana Sheina załapała się na zdjęcia :) Quote
AnkaW Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='anetta']Macanko :razz: http://images25.fotosik.pl/78/cab692dbc852d89d.jpg http://images26.fotosik.pl/78/a55e8cb49f767b72.jpg Ta sunia jest po prostu cudowna :loveu::loveu: nie mogłam przestać jej miziać, sama słodycz :p i nawet mój szczylek się jej nie bał :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Nugatika']hej Asiaczku ;) wysłałabyś mi zdjecia z MP? pozdrawiamy :) i jeszcze raz bardzo dziekuje za pozyczenie Wazirka :) [ nugatika@o2.pl ] Za chwilę zabieram się do przeglądania i obróbki fotek z W-wy i Kowna. Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 to i my sie pochwalimy :) Winterfrost's PEGASO - CWC, NDPwR, BOB, BOG, II BIS Quote
Recommended Posts