lothia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 może ktoś ma grzywacze?a razie dojżałam jednego bawi się z chihuahua,to grzywacz dogomaniacki Quote
dreamer Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='nessie00']dreamer, nie masz żadnego mopsa?:razz: nie mam niestety ~*~ Quote
Wiza Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ma ktoś foty goldków?i wyniki suk kl mł? Quote
miniaga Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Obiecane zdjęcia z finałów: PARY HODOWLANE: ZWYCIĘSKA PARA: Quote
miniaga Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 NAjlepsze szczeniaki (zminiełam) NAjlepsze z gr VII Quote
asia_i_bora Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Sydney00 napisał(a):BIS I - bokser, BIS II - husky, BIS III - gonczy polski! :) Gratuluje zwyciezcom :) gończak! Ale super! A wie ktoś jaki? Chociaż fotę z pudła? Ma ktoś w ogóle foty gończych i ogarów? Quote
zpr Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='asia:)']gończak! Ale super! A wie ktoś jaki? Chociaż fotę z pudła? Ma ktoś w ogóle foty gończych i ogarów? Ulises Kłusująca Sfora FCI ;) Quote
Pugsy Malone Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Żadnego mopsa:placz: :placz: :placz: :diabloti: Quote
Gosiapk Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Justa, STRASZNIE miło Cię było poznać!!! Trochę zakręcona byłam i zapomniałam Ci powiedzieć (po raz kolejny zresztą), że piękne robisz zdjęcia :eggface: A co do robienia zdjęć jednemu charcikowi, to przeczucie Ci dobrze podpowiadało, robiłaś zdjecia tylko Adelce :loveu: No ale ona jest najładniejsza wg mojego męża, więc się nie dziwię, że Cię kusiła swymi urokami. Ale na tej wystawie sukces ogromny odniosła AQQ (FCI) CELINKA, która została najpierw Zwycięzcą Młodzieży, potem Najlepszym Juniorem w Rasie. Na BIS-ach, najpierw w konkurencji finałowej dla Juniorów, została Junior BOG (10grupa), a na bisiach grupy 10 II BOG!!!:B-fly: A ma tylko 9 miesięcy!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Gosiapk Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 LAURA napisał(a):Moja Marion pierwszy raz wystawiana w kl. pośredniej: dosk1, CWC, BOS, BOB !! :D:D na MP- II ;) ma ktoś zdjęcia whippetów? Gratulacje dla wszystkich!! Buziaki dla Maryśki od Lili i Adelki charciczek włoskich do ktorych się przytulała na kocyku w czasie finałów :) Quote
anetta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Gratuluje sukcesów! Organizatorzy chyba sobie zamówili wczorajszą pogode :cool3: Moje wypociny ;) To było pierwsze wystawianie się tego duetu ;) Quote
jo-jo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='miniaga']NAjlepsze JUNIORY (mam nadzieję że nie pomyliłam) http://lh3.google.pl/miniaga/RuMa5NYDgDI/AAAAAAAAB4o/kTUr8Lo6ngw/PICT0299.JPG?imgmax=512 To akurat Najlepsze Szczeniaki ;-) Quote
anetta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
LAURA Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://picasaweb.google.pl/herbuwasal/CWCWarszawa2007 troche zdjęć :) Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://images13.fotosik.pl/77/077269cf3c561f9e.jpg OooO a ja tam za tym panem w beżowym wdzianku siedziałam.. :razz: i pisałam.. oczywsicie za nalesnika :diabloti::evil_lol: Quote
anetta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Torzysława hehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: c.d. Quote
Recommended Posts