Justa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Kruszynki :diabloti: :loveu: 1. Moja ulubiona kruszynka:p Wystawco - chylę czoła :modla: 2. 3. 4. 5. Quote
zanetta Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Justa slicznie dziekuje za fotke afgana :multi: - dziewczynka z mojej hodowli :loveu: Quote
AnnaM Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Justynka... cuuuuudne... :multi: Judka i ja dziekujemy za wszystko :) Quote
Martyna Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Florka_xyz']Czy ktos zna wyniki gr.1,5,10 ? oraz BIS'a ?? jak cos sciemniam to krzyczcie ;-) BOG I owczarek francuski Francuz (nie pamietam jak w rod :( BOG 5 dogomaniacki Winterfrost Pegasso???, BOG 10 chart afganski - nic wiecej nie pamietam i bardzo przepraszam za bledy w nazwach ;-) BOG 8 1- curly : dogomaniacka Magriss Go Crazy z Zawrackiej Grani 2 - flatka - Sniffens Star Princess 3- angielski cocker czarny Quote
Musiałek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ja chciałam w imieniu organizatorów i siebie przeprosić za zamieszanie i okropne opóżnienia na ringu 18!!!! oraz podziękować wszystkim za wyrozumiałość !! :) niestety nie znam dziewczyny co wystawiała psa który wziął BOB w labradorach ale proszę jej przekazać (jesli jej tu nie ma :) ) że wszystko załatwiłam!!! :) Quote
zakla Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jak BISy juniorów? Iwona, udało się coś wygrać? Jak Franek na BOGu? Quote
Sydney00 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 BIS I - bokser, BIS II - husky, BIS III - gonczy polski! :) Gratuluje zwyciezcom :) Quote
Ajronowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Justa']Kruszynki :diabloti: :loveu: Moja ulubiona kruszynka:p Wystawco - chylę czoła :modla: 2. http://img262.imageshack.us/img262/4176/dsc05009bf0.jpg 3. http://img50.imageshack.us/img50/334/dsc0615qu5.jpg 4. http://img517.imageshack.us/img517/2914/dsc0616ri5.jpg 5. http://img50.imageshack.us/img50/2238/dsc0617tn9.jpg Ohhh to ja:evil_lol: hahahaha, i DRAKA vel NIKE MAgiczne Koło:diabloti: Quote
blaira Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Nitencja napisał(a):a BOG 3 kto dostal ? 1- Amstaff 2- Airdale terrier 3- York pozdr. Quote
yolencia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Czy ktoś już ma wyniki z labradorów z krajowej?? Bardzo proszę ;-) Quote
Zeliika Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Moj Dakar dosk I lok w kl champ, CWC, Najlepszy Dorosly Pies w Rasie i Best of Breed :multi: Quote
LAURA Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Moja Marion pierwszy raz wystawiana w kl. pośredniej: dosk1, CWC, BOS, BOB !! :D:D na MP- II ;) ma ktoś zdjęcia whippetów? Gratulacje dla wszystkich!! Quote
miniaga Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ja mam parę zdjęć z finałów, ale wstawię dopiero jutro, bo już dziś nie mam siły. Quote
Martyna Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 zakla napisał(a):Jak BISy juniorów? Iwona, udało się coś wygrać? Jak Franek na BOGu? Franek zgarna grupe :-) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Zeliika napisał(a):Moj Dakar dosk I lok w kl champ, CWC, Najlepszy Dorosly Pies w Rasie i Best of Breed :multi: Gratulacje! LAURA napisał(a):Moja Marion pierwszy raz wystawiana w kl. pośredniej: dosk1, CWC, BOS, BOB !! :D:D na MP- II ;) ma ktoś zdjęcia whippetów? Gratulacje dla wszystkich!! Ja mam fotki Twojej suni, ale tylko z MP. Wstawię na temat o MP, OK? Pzdr. Quote
Wyjątek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Gratuluje wszystkim baaardzo serdecznie! I jeszcze bardziej żałuje, że w końcu nie mogłam być:placz::placz: Powiedzcie mi proszę gdzie i kiedy teraz bedzie jakas wystawa jak najbliżej warszawy?? ja bym po prostu chciała uiśc zonbaczyc jak to wygląda :) no i troche szczeniaka przyzwyczaic do widoku tuylu psów i hałasu... Quote
Vectra Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wyjątek napisał(a):Gratuluje wszystkim baaardzo serdecznie! I jeszcze bardziej żałuje, że w końcu nie mogłam być:placz::placz: Powiedzcie mi proszę gdzie i kiedy teraz bedzie jakas wystawa jak najbliżej warszawy?? ja bym po prostu chciała uiśc zonbaczyc jak to wygląda :) no i troche szczeniaka przyzwyczaic do widoku tuylu psów i hałasu... Nowy Dwór Mazowiecki :cool3: Quote
moon_light Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Bylo super :D Opalilam się, a Figaro 1/2 w.o naj szczęnię :cool3: pozniej byla wielka radosc ps. to nasz 2 raz na wystawie, dlatego tak przezywam maly sukces :P Quote
simbik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Zeliika']Moj Dakar dosk I lok w kl champ, CWC, Najlepszy Dorosly Pies w Rasie i Best of Breed :multi: [quote name='LAURA']Moja Marion pierwszy raz wystawiana w kl. pośredniej: dosk1, CWC, BOS, BOB !! :D:D na MP- II ;) ma ktoś zdjęcia whippetów? Gratulacje dla wszystkich!! [quote name='Martyna']Franek zgarna grupe :-) [SIZE="6"]Gratulacje dla Dogomaniaków :laola: [quote name='moon_light']Bylo super :D Opalilam się, a Figaro 1/2 w.o naj szczęnię :cool3: pozniej byla wielka radosc ps. to nasz 2 raz na wystawie, dlatego tak przezywam maly sukces :P Oj ja jeszcze bardzo dobrze pamiętam jak cieszą takie sukcesy i ile to nerwów :lol: . [SIZE="6"]Wieeelkie brawo :klacz: :klacz: :klacz: . My też się mamy czym pochwalić :cool3: . Moje maleństwo: MANTEUFEL Saxifraga w pięknym stylu, zdobywając BOB zakończył Młodzieżowy Championat Polski i jednocześnie był to jego 7 młodzieżowy championat, więc możemy sobie dopisać tytuł Młodzieżowego Multichampiona przyznam że się baaaardzo cieszę :multi: . Quote
Pugsy Malone Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 dreamer, nie masz żadnego mopsa?:razz: Quote
Recommended Posts