Jump to content
Dogomania

Warszawa - krajowa w dn. 08.09.2007 r.

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florka_xyz']Czy ktos zna wyniki gr.1,5,10 ? oraz BIS'a ??

jak cos sciemniam to krzyczcie ;-) BOG I owczarek francuski Francuz (nie pamietam jak w rod :( BOG 5 dogomaniacki Winterfrost Pegasso???, BOG 10 chart afganski - nic wiecej nie pamietam i bardzo przepraszam za bledy w nazwach ;-)

BOG 8
1- curly : dogomaniacka Magriss Go Crazy z Zawrackiej Grani
2 - flatka - Sniffens Star Princess
3- angielski cocker czarny

Posted

Ja chciałam w imieniu organizatorów i siebie przeprosić za zamieszanie i okropne opóżnienia na ringu 18!!!!

oraz podziękować wszystkim za wyrozumiałość !! :)

niestety nie znam dziewczyny co wystawiała psa który wziął BOB w labradorach ale proszę jej przekazać (jesli jej tu nie ma :) ) że wszystko załatwiłam!!! :)

Posted

Moja Marion pierwszy raz wystawiana w kl. pośredniej: dosk1, CWC, BOS, BOB !! :D:D na MP- II ;) ma ktoś zdjęcia whippetów?

Gratulacje dla wszystkich!!

Posted

Zeliika napisał(a):
Moj Dakar dosk I lok w kl champ, CWC, Najlepszy Dorosly Pies w Rasie i Best of Breed :multi:

Gratulacje!

LAURA napisał(a):
Moja Marion pierwszy raz wystawiana w kl. pośredniej: dosk1, CWC, BOS, BOB !! :D:D na MP- II ;) ma ktoś zdjęcia whippetów?

Ja mam fotki Twojej suni, ale tylko z MP.
Wstawię na temat o MP, OK?
Pzdr.

Posted

Gratuluje wszystkim baaardzo serdecznie! I jeszcze bardziej żałuje, że w końcu nie mogłam być:placz::placz:
Powiedzcie mi proszę gdzie i kiedy teraz bedzie jakas wystawa jak najbliżej warszawy?? ja bym po prostu chciała uiśc zonbaczyc jak to wygląda :) no i troche szczeniaka przyzwyczaic do widoku tuylu psów i hałasu...

Posted

Wyjątek napisał(a):
Gratuluje wszystkim baaardzo serdecznie! I jeszcze bardziej żałuje, że w końcu nie mogłam być:placz::placz:
Powiedzcie mi proszę gdzie i kiedy teraz bedzie jakas wystawa jak najbliżej warszawy?? ja bym po prostu chciała uiśc zonbaczyc jak to wygląda :) no i troche szczeniaka przyzwyczaic do widoku tuylu psów i hałasu...

Nowy Dwór Mazowiecki :cool3:

Posted

[quote name='Zeliika']Moj Dakar dosk I lok w kl champ, CWC, Najlepszy Dorosly Pies w Rasie i Best of Breed :multi:

[quote name='LAURA']Moja Marion pierwszy raz wystawiana w kl. pośredniej: dosk1, CWC, BOS, BOB !! :D:D na MP- II ;) ma ktoś zdjęcia whippetów?

[quote name='Martyna']Franek zgarna grupe :-)

[SIZE="6"]Gratulacje dla Dogomaniaków :laola:

[quote name='moon_light']Bylo super :D Opalilam się, a Figaro 1/2 w.o naj szczęnię :cool3:

pozniej byla wielka radosc
ps. to nasz 2 raz na wystawie, dlatego tak przezywam maly sukces :P

Oj ja jeszcze bardzo dobrze pamiętam jak cieszą takie sukcesy i ile to nerwów :lol: . [SIZE="6"]Wieeelkie brawo :klacz: :klacz: :klacz: .

My też się mamy czym pochwalić :cool3: . Moje maleństwo:

MANTEUFEL Saxifraga
w pięknym stylu, zdobywając BOB zakończył
Młodzieżowy Championat Polski

i jednocześnie był to jego 7 młodzieżowy championat, więc możemy sobie dopisać tytuł Młodzieżowego Multichampiona

przyznam że się baaaardzo cieszę :multi: .