Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ależ skąd Ci Francusiu przyszło do głowy, że ja bym się miała gniewać? :p

Francuś ja mam tylko taką małą prośbę - może w aukcji lepiej nie pisać o tym uśpieniu. Już mu to na pewno nie grozi, a jak w gazecie by taki tekst to później byy nieprzyjemności...

Posted

Madziek napisał(a):
ależ skąd Ci Francusiu przyszło do głowy, że ja bym się miała gniewać? :p

Francuś ja mam tylko taką małą prośbę - może w aukcji lepiej nie pisać o tym uśpieniu. Już mu to na pewno nie grozi, a jak w gazecie by taki tekst to później byy nieprzyjemności...

oki jak sie tylko da to od razu zmieniam. :razz:

Juz zmienione ;)

Posted

Byłam wczoraj na spacerku z kochanym Bastim :loveu: on jest taki słodki, kochany i mądry. Jakimś cudem podczas spaceru odczepiła się smycz i Baster zaczął latać luzem ( mam chyba pecha bo już po raz trzeci pies mi uciekł :shake:), spanikowana zaczęłam za nim wołać, odbiegł kawałek dalej , po czym kucnęłam zawołałam jeszcze raz a Basterek wrócił wprost w me ramiona :loveu: on jest przecudowny, taki grzeczny i usłuchany !!!!!Wtula się w człowieka całym swoim puchatym ciałkiem.
Tak bym chciała ,żeby znalazł domek !!!:placz:

• 2 weeks later...
Posted

po dłuższej przerwie wieści od Basterka:
wczoraj kochany Basterek był ze mną na dniach otwartych w Nowej Trybunie Opolskiej. jak jemu się tam podobało! był bardzo, ale to bardzo grzeczny :-) witał się z każdym i każdy go głaskał i czochrał i przytulał i mówił jakie ma pięęęknę oczy :loveu: a Basterek się popisywał i wywalał brzuszek to góry ;-) zwiedzał redację, a redaktorzy nawet specjalnie dla niego kupili kiełbachę:mdrmed: Baster bardzo lubi dzieci. W ogóle kogo on nie lubi?? Wszystkich kocha tym swoim cudnym psim serduchem. Tyle osób go zobaczyło, mam nadzieję, że w końcu ktoś go przygarnie...

Posted

Madziek napisał(a):
po dłuższej przerwie wieści od Basterka:
wczoraj kochany Basterek był ze mną na dniach otwartych w Nowej Trybunie Opolskiej. jak jemu się tam podobało! był bardzo, ale to bardzo grzeczny :-) witał się z każdym i każdy go głaskał i czochrał i przytulał i mówił jakie ma pięęęknę oczy :loveu: a Basterek się popisywał i wywalał brzuszek to góry ;-) zwiedzał redację, a redaktorzy nawet specjalnie dla niego kupili kiełbachę:mdrmed: Baster bardzo lubi dzieci. W ogóle kogo on nie lubi?? Wszystkich kocha tym swoim cudnym psim serduchem. Tyle osób go zobaczyło, mam nadzieję, że w końcu ktoś go przygarnie...

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mój kochany Basterek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudowny, mądry, łagodny miś !!!!:loveu::loveu::loveu: