monika_wiki Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jest był razem z amstafką Toją na spacerku w niedzielę to bardzo sympatyczny kundliszonek już jakiś czas temu mi się spodobał i zawsze jak tam jestem to go odwiedzam Quote
Franca81 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 monika_wiki napisał(a):Jest był razem z amstafką Toją na spacerku w niedzielę to bardzo sympatyczny kundliszonek już jakiś czas temu mi się spodobał i zawsze jak tam jestem to go odwiedzam Bo ten kawaler potrafi wepchnąć się w serducha. Jest przesłodki :lol: Bywałam z nim na spacerkach. Pieszczoch kochamy. Quote
Madziek Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 w sumie to zastanawiam się czy już pisać czy nie... ale co tam :) Basterek prawdopodobnie będzie miał dom ! u dziewczyny, która od nie dawna pracuje w schronisku. Przeprowadza się do mieszkania w Opolu i jak już będzie to mieszkanie wyremontowane to zabiera Basterka do siebie :) Quote
monika_wiki Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 :multi::multi::multi:Super bosko:multi::multi::multi: Quote
karola&gacek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Basterek tutaj :crazyeye: I takie dobre wieści! Spotkałam się z Basterkiem na "zerwijmy łańcuchy", powiem wam, że też złapał mnie za serce :loveu: Pies na baby poprostu... Grzeczny był strasznie :cool3: (czego nie można powiedzieć o moim, bo tylko oddale się na 3m a tej od razu nadaje :mad:) Madziu, czy organizujesz w tym roku tę akcje? Quote
Franca81 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Madziek']w sumie to zastanawiam się czy już pisać czy nie... ale co tam :) Basterek prawdopodobnie będzie miał dom ! u dziewczyny, która od nie dawna pracuje w schronisku. Przeprowadza się do mieszkania w Opolu i jak już będzie to mieszkanie wyremontowane to zabiera Basterka do siebie :)[/quote] Dopiero mam dostęp do neta. Madziu jestes wielka!!!!! Straszliwie się cieszę. Bardzo go lubiłam (Bastera nie da się nie lubić). :loveu: Super :loveu:Super :loveu:Super :loveu:Super :loveu:Super :loveu:Super :loveu:Super :loveu: Quote
zmierzchnica Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Madziek napisał(a):w sumie to zastanawiam się czy już pisać czy nie... ale co tam :) Basterek prawdopodobnie będzie miał dom ! u dziewczyny, która od nie dawna pracuje w schronisku. Przeprowadza się do mieszkania w Opolu i jak już będzie to mieszkanie wyremontowane to zabiera Basterka do siebie :) Też go poznałam rok temu... Bardzo się cieszę! Długo czekał na domek.. Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witajcie, pilnie poszukujemy osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości Przylesie gm. Olszanka woj. opolskie. PILNA SPRAWA!!!!! tel. kontaktowy 663185660 Quote
monika_wiki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 A jakieś bliższe informacjie co gdzie kiedy i jak o jakiego psa chodzi jestem z Brzegu do Olszanki mam 10 km o ile to ta Olszanka Quote
monika_wiki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Sory żle przeczytałam ale do Przylesia też mam niedaleko Quote
Franca81 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jak już pisałam na PW ja odpadam gdyż mieszkam obecnie w Wawie. Quote
Madziek Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Basterek już w domku!!! :):):) na dobry początek zjadł nowe drzwi i nawalił kupki tu i tam, ale jest kochany i dobrze mu jest. :) tylko zazdrosny o męża swojej Beatki ;-) Quote
Franca81 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ledwo co zajrzałam na dogo a tu takie wieści !!!! Bastuś zasługuje na domek. Kochany facet z niego !!! Quote
Recommended Posts