Jump to content
Dogomania

I Ogólnopolskie Zawody Agility Radom'2007, 16.09.2007

Recommended Posts

Posted

Aussie napisał(a):
No wiesz, ale jednak na pierwszy rzut oka wygląda to jakbyśmy się rozminęły w intencjach ;-)
A co do prędkości - sama widziałaś, że torki były zaczarowane i psy osiągały na nich prędkości zupełnie zawrotne :evil_lol:

No i tunele wsysały psy :lol:nawet te co mają w stosunku do nich opory:evil_lol:

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie moja kolej - ogromne podziękowania dla organizatorów, sędziego, i wszystkich uczestników, dzięki którym były to kolejne tak miłe i udane zawody! Organizacja bradzo w porządku, torki świetne i bardzo fajna atmosfera :loveu:
Bawiłam się super :smile: i szczerze żałuję, że tak rzadko udaje mi się teraz znaleźć czas na agility:placz:
Ale trzecia edycja FC już w kalendarzu zaklepana :multi:
Gratuluję sukcesu pomysłu i jego realizacji!!!

Czy może wśród kolejnej porcji fotek komuś zaplącze się mój mini-briardek? ;)

Posted

I to już niestety koniec, może jeszcze znajdę jedną Tosię na ostatniej hopce :) Moje fotki można wykorzystywać na fora, strony, galerie na gronie itd. Byłoby mi tylko miło, gdyby ktoś dał znać, jeśli będzie wykorzystywał - i gdzie :) Podpisane już są :)

Posted

Gucio, dziękuję za Guldena! :loveu:
Super też, że się podpisałaś na zdjęciach, bo to znacznie ułatwia życie ;)
z tymi czasami to faktycznie dobrze było, bo i nam łatwo poszło, tylko w poniedziałek... ja miałam zakwasy od biegania, a co dopiero Gulden skoro jeszcze musiał skakać... wstał dopiero o 10. rano... na szczęście szybko doszedł do siebie, ale nad kondycją musimy koniecznie popracować :evil_lol:

Posted

No popatrz, a mój szczyl już pod koniec drogi powrotnej był wyspany i chętny do rozróby ;) Żwirosław natomiast chował się w samochodzie Magdy na tylną półkę:oops:
A fotki latającej Buby super:lol:

Posted

no tak, Lucyfer też nie zmęczyła się zbytnio, bo nie biegała torów, ale wiesz jak to jest - młodzież zawsze jest gotowa do zabawy ;)
A Gulden już do najmłodszych nie należy i podziwiam jego waleczne serce, bo bez jakiegokolwiek przygotowania starał się jak mógł :loveu:
może jak się kiedyś do pracy weźmiemy to i zakwasy znikną...

trenuj szczyla, trenuj, bo się dobrze zapowiada :evil_lol:

zakla napisał(a):
No popatrz, a mój szczyl już pod koniec drogi powrotnej był wyspany i chętny do rozróby ;) Żwirosław natomiast chował się w samochodzie Magdy na tylną półkę:oops:
A fotki latającej Buby super:lol:

Posted

Mudik napisał(a):
...Aniu jak Raja sobie tak radzi to z Kali poszalejesz :evil_lol::evil_lol::cool3:...

Pooozyjemy zobaczymy :) ALe narazie nie zapeszajmy :lol:

a ja usmiecham sie do osobki ktora robila wspolne zdj ausikom i mudikom :loveu:

Posted

Viv, uśmiechajmy się razem, to może w końcu się pokażą te fotki naszych szkrabów ;)
Guldi, dobrze?! Koszmarnie! ja za nią nie nadążę na torze!:eviltong:

Posted

zakla napisał(a):
Viv, uśmiechajmy się razem, to może w końcu się pokażą te fotki naszych szkrabów ;)
Guldi, dobrze?! Koszmarnie! ja za nią nie nadążę na torze!:eviltong:

To tak jak ja, więc trenujmy w końcu trening czyni mistrza:eviltong::lol:
i dołączam sie do uśmiechów:grins::errrr::mdrmed::hand::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

OOOoo i ja też sie tam zaplątałam z Tosiuchną :loveu::loveu:
Dziękuję Gucio :razz::diabloti: Szkoda,że to już koniec.. mam nadzieję, ze ktoś jeszcze posiada pare fotek. traszliwie podobają mi sie te psiaki w locie..:razz:.:diabloti:
Pozdrawiam.. ;)