Mudik Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Aussie napisał(a):No wiesz, ale jednak na pierwszy rzut oka wygląda to jakbyśmy się rozminęły w intencjach ;-) A co do prędkości - sama widziałaś, że torki były zaczarowane i psy osiągały na nich prędkości zupełnie zawrotne :evil_lol: No i tunele wsysały psy :lol:nawet te co mają w stosunku do nich opory:evil_lol: Quote
Guldi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wreszcie moja kolej - ogromne podziękowania dla organizatorów, sędziego, i wszystkich uczestników, dzięki którym były to kolejne tak miłe i udane zawody! Organizacja bradzo w porządku, torki świetne i bardzo fajna atmosfera :loveu: Bawiłam się super :smile: i szczerze żałuję, że tak rzadko udaje mi się teraz znaleźć czas na agility:placz: Ale trzecia edycja FC już w kalendarzu zaklepana :multi: Gratuluję sukcesu pomysłu i jego realizacji!!! Czy może wśród kolejnej porcji fotek komuś zaplącze się mój mini-briardek? ;) Quote
Guciek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No to pora na mnie :) Niestety mam tylko kilka zdjęć, ale mam nadzieję, że część z Was będzie zadowolona :) i po cichu liczę na Gofera.. ;-) Quote
Guciek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mały AST'ek, który przyszedł popatrzeć ;-) Kto wie, może kiedys też będzie biegająco-skaczącym TTB? :) Tak się trzyma psa przed startem :evil_lol: Quote
Guciek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Zbliżam się niestety do końca moich zdjęć.. :( Quote
Guciek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 I to już niestety koniec, może jeszcze znajdę jedną Tosię na ostatniej hopce :) Moje fotki można wykorzystywać na fora, strony, galerie na gronie itd. Byłoby mi tylko miło, gdyby ktoś dał znać, jeśli będzie wykorzystywał - i gdzie :) Podpisane już są :) Quote
Guldi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Gucio, dziękuję za Guldena! :loveu: Super też, że się podpisałaś na zdjęciach, bo to znacznie ułatwia życie ;) z tymi czasami to faktycznie dobrze było, bo i nam łatwo poszło, tylko w poniedziałek... ja miałam zakwasy od biegania, a co dopiero Gulden skoro jeszcze musiał skakać... wstał dopiero o 10. rano... na szczęście szybko doszedł do siebie, ale nad kondycją musimy koniecznie popracować :evil_lol: Quote
zakla Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No popatrz, a mój szczyl już pod koniec drogi powrotnej był wyspany i chętny do rozróby ;) Żwirosław natomiast chował się w samochodzie Magdy na tylną półkę:oops: A fotki latającej Buby super:lol: Quote
Guldi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 no tak, Lucyfer też nie zmęczyła się zbytnio, bo nie biegała torów, ale wiesz jak to jest - młodzież zawsze jest gotowa do zabawy ;) A Gulden już do najmłodszych nie należy i podziwiam jego waleczne serce, bo bez jakiegokolwiek przygotowania starał się jak mógł :loveu: może jak się kiedyś do pracy weźmiemy to i zakwasy znikną... trenuj szczyla, trenuj, bo się dobrze zapowiada :evil_lol: zakla napisał(a):No popatrz, a mój szczyl już pod koniec drogi powrotnej był wyspany i chętny do rozróby ;) Żwirosław natomiast chował się w samochodzie Magdy na tylną półkę:oops: A fotki latającej Buby super:lol: Quote
viv Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mudik napisał(a):...Aniu jak Raja sobie tak radzi to z Kali poszalejesz :evil_lol::evil_lol::cool3:... Pooozyjemy zobaczymy :) ALe narazie nie zapeszajmy :lol: a ja usmiecham sie do osobki ktora robila wspolne zdj ausikom i mudikom :loveu: Quote
zakla Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Viv, uśmiechajmy się razem, to może w końcu się pokażą te fotki naszych szkrabów ;) Guldi, dobrze?! Koszmarnie! ja za nią nie nadążę na torze!:eviltong: Quote
Mudik Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 zakla napisał(a):Viv, uśmiechajmy się razem, to może w końcu się pokażą te fotki naszych szkrabów ;) Guldi, dobrze?! Koszmarnie! ja za nią nie nadążę na torze!:eviltong: To tak jak ja, więc trenujmy w końcu trening czyni mistrza:eviltong::lol: i dołączam sie do uśmiechów:grins::errrr::mdrmed::hand::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Torzysława Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 OOOoo i ja też sie tam zaplątałam z Tosiuchną :loveu::loveu: Dziękuję Gucio :razz::diabloti: Szkoda,że to już koniec.. mam nadzieję, ze ktoś jeszcze posiada pare fotek. traszliwie podobają mi sie te psiaki w locie..:razz:.:diabloti: Pozdrawiam.. ;) Quote
Aussie Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 To i ja się uśmiechnę tak samo interesownie ;-) :grins: :evil_lol: Quote
Mudik Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='viv']Pooozyjemy zobaczymy :) ALe narazie nie zapeszajmy :lol: a ja usmiecham sie do osobki ktora robila wspolne zdj ausikom i mudikom :loveu: wklejam link do wątku na forum borderkowym ze zdjęciem robionym przez moją znajomą dla Viv :lol: http://www.bordercollie.fora.pl/mudiki-witaja-t1401-15.html Quote
Recommended Posts