Aussie Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dzięki, dzięki Olu za wyniki!!! :loveu: Słyszałam, że Asti była szybka, ale oczka mi się śmieją jak patrzę na te wyniki :laugh2_2: Choć zastanawiam się troszkę czy takie prędkości (powyżej 7 m/s!) są do końca wiarygodne, ale jakkolwiek by bylo, to źle nie było :evil_lol: Jak będę miała zły humor to sobie od czasu do czasu popatrzę :evil_lol: ;-) Dorotko, dzięki za pierwsze fotki z zawodów! :loveu: A tak w ogóle to też zapomniałam podziękować sędzinie za fajne torki i sędziowanie - good job! :thumbs: Quote
Sajko Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Aussie, dobre nie-dobre czasu, gruby pierwszy i ostatni raz w życiu miał powyżej 5m/s prędkość i wydrukuję to grubym drukiem:loveu: Quote
Asti Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja tu dostaję oczopląsów, jakie szybkości:crazyeye: Nawet smalle:cool3: Quote
Mokka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Asti napisał(a):Ja tu dostaję oczopląsów, jakie szybkości:crazyeye: Nawet smalle:cool3: Monia zanotowała kilka rekordów życiowych :evil_lol: Quote
yassue Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 tak, predkosci dosc kosmiczne ;), ale chyba nie ma co narzekac.. :diabloti: a ja chcialam napisac ze bardzo dobre wrazenie zrobila na mnie Karolina od Negry, ktora poswiecila chyba cale zawody na rozkrecenie psa i w polowie przerywala naprawde swietne przebiegi zeby ja nagrodzic. brawa dla tej Pani! :multi: Quote
belgunia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A ja mam nieśmiałe pytanko do Sędziny Beaty, czy moglibyśmy otrzymać szkice torków, szczególnie tego ostatniego jumpingu, bo mnie bardzo boli, że nie ukończyłam go :(:( To se chociaż poćwiczę, coby nie spartolić następnym razem podobnego układu :evil_lol: Quote
OlaAB Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Aussie napisał(a):Dzięki, dzięki Olu za wyniki!!! :loveu: Słyszałam, że Asti była szybka, ale oczka mi się śmieją jak patrzę na te wyniki :laugh2_2: Choć zastanawiam się troszkę czy takie prędkości (powyżej 7 m/s!) są do końca wiarygodne, ale jakkolwiek by bylo, to źle nie było :evil_lol: Jak będę miała zły humor to sobie od czasu do czasu popatrzę :evil_lol: ;-) Dorotko, dzięki za pierwsze fotki z zawodów! :loveu: A tak w ogóle to też zapomniałam podziękować sędzinie za fajne torki i sędziowanie - good job! :thumbs: na pewno, troszkę czasy są "podkręcone" przez brak dokładnego pomiaru długości toru, ale... pod względem trudności to były torki "zerówkowe", bez slalomu, który zwalnia pieski więc i tak prędkości byłyby większe niż w "tradycyjnych" przebiegach Gratulacje! Quote
Flaire Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja chciałam się dołączyć do podziękowań dla Pani Sędzi - wielkie brawa za fajne, niebanalne torki! :) Ale również chciałam podziękować za co innego... Po tym, jak wiele zerówkowych psiaków miało problem z miękkim tunelem na pierwszym torku, Pani Sędzia zgodziła się usunąć go z kolejnych torków - tak że zerówkowe psy już go na torku nie zobaczyły. Brawa dla niej za to! Mnie osobiście to nie dotyczyło, w końcu to "nasz" miękki tunel, ale należy się szacuneczek dla sędziego, który stara się pomóc psom. :) Quote
Mudik Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jeszcze raz dzięki wielkie :multi:wszystkim za super zawody,atmosferę, i nawet pocieszkę Vic wygrał:lol:. To były nasze pierwze oficjalne więc pierwsze koty za płoty:evil_lol::evil_lol:. Trochę potrenujem i zobaczycie jeszcze :diabloti::evil_lol:. Też si,e piszę jakby co na szkice torków, a do fotografów i filmowców na zdjatka i filmiki jeśli takowe były. A i jeszcze jedno szkoda,że detkowcom nawet tym co od razu pobiegli dalej i pokonali cały tor nie liczy się nigdy czasu i prędkości i muszę czekać na zaliczony przebieg ,żeby się dowiedzieć jak szybko mój pies biega. Quote
Mudik Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Flaire napisał(a):Ja chciałam się dołączyć do podziękowań dla Pani Sędzi - wielkie brawa za fajne, niebanalne torki! :) Ale również chciałam podziękować za co innego... Po tym, jak wiele zerówkowych psiaków miało problem z miękkim tunelem na pierwszym torku, Pani Sędzia zgodziła się usunąć go z kolejnych torków - tak że zerówkowe psy już go na torku nie zobaczyły. Brawa dla niej za to! Mnie osobiście to nie dotyczyło, w końcu to "nasz" miękki tunel, ale należy się szacuneczek dla sędziego, który stara się pomóc psom. :) No to faktycznie było miłe ale auważyłaś ,że raz (nie wiem której z suń ja ich nie rozróżniam:eviltong: wiatr też pomógł? Zawiał akurat jak wbiegała i pięknie zminił rękaw w tunel sztywny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Flaire Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mudik napisał(a):auważyłaś ,że raz (nie wiem której z suń ja ich nie rozróżniam:eviltong: wiatr też pomógł? Zawiał akurat jak wbiegała i pięknie zminił rękaw w tunel sztywny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tak, zauważyłam - to chyba było dla Misi, ale nie pamiętam :lol:. Tak czy siak, niewątpliwie sucz zawiedziona była, bo one od norowców się wywodzą i lubią sobie grzbiet o tę norę potrzeć ;). Quote
Polna Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja też chciałam podziękować za super zawody! Nawet w tych openach nie jest tak strasznie... tylko nasze tempo. :evil_lol: Quote
Torzysława Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No to w takim ja też chce podziękować za fenomenalne zawody.. :Cool!::Cool!: Szczególnie, że były to nasze pierwsze z Tośką.. no cóż Kostka (nagroda pociesznia) nie jest zła.. wprawdzie same detki.. ale i tak jestem straszliwe dumna z Tosiuchny :loveu::multi:.. Organizacja zasługuje na najwyższe podjum..:cool3: Mam nadzieję, że w paź. będzie jeszcze fajnie i że może trochce lepiej sie z Futrzakiem wylkarzemy.. :razz::diabloti: W każdym bądź razie, bardzo dziękuje wszystkim organizatorom a szczegolnie pani Beacie.. ze nie pogoniła mnie z toru:diabloti::evil_lol: szczególnie po moim spoźnieniu na agility team..:evil_lol: Gratuluje wszystkim nagrodzonym.. a nie jest ich mało..:klacz::klacz::klacz: Quote
Aussie Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Sajko napisał(a):Aussie, dobre nie-dobre czasu, gruby pierwszy i ostatni raz w życiu miał powyżej 5m/s prędkość i wydrukuję to grubym drukiem:loveu: :lol: Gratulacje :evil_lol: Wiesz, Choco na drużynowym agility rozwinęła ponoć prędkość ponad 6 m/s, czego wcześniej nigdy nie udało jej się przekroczyć (ba, ma problemy z przekroczeniem 5 ;-)). I to na agility, ze zwalnianiem na strefówkach :evil_lol: Tak, tak, bardzo optymistyczne te wyniki :evil_lol: Quote
Guciek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 to jak tu takie nadwyżki w prędkościach, to te 3,28 i 3,78 ciekawe ile tak na prawdę wyniosły :evil_lol: Też dziękuje za udostępnienie wyników indywidualnych w przebiegach team. Guciowe się raz zgapiło bo nie wiedziało, że może biec agility team i weszło na tor biec bez wcześniejszego zapoznania :evil_lol: Quote
Mudik Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Torzysława napisał(a):No to w takim ja też chce podziękować za fenomenalne zawody.. :Cool!::Cool!: Szczególnie, że były to nasze pierwsze z Tośką.. no cóż Kostka (nagroda pociesznia) nie jest zła.. wprawdzie same detki.. ale i tak jestem straszliwe dumna z Tosiuchny :loveu::multi:.. Organizacja zasługuje na najwyższe podjum..:cool3: Mam nadzieję, że w paź. będzie jeszcze fajnie i że może trochce lepiej sie z Futrzakiem wylkarzemy.. :razz::diabloti: W każdym bądź razie, bardzo dziękuje wszystkim organizatorom a szczegolnie pani Beacie.. ze nie pogoniła mnie z toru:diabloti::evil_lol: szczególnie po moim spoźnieniu na agility team..:evil_lol: Gratuluje wszystkim nagrodzonym.. a nie jest ich mało..:klacz::klacz::klacz: Dołączam się do Gratulacji Aniu jak Raja sobie tak radzi to z Kali poszalejesz :evil_lol::evil_lol::cool3:. A co do Tosi to ona biega w S-kach???? Bo takiego malego psiaka jak ona kojarzę, jeśli tak to myślałam,że Tosia jest większa na avatarku na M-kę wygląda :roll: Quote
zakla Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Tośka to Ska- springer spaniel jamniczy:lol: Kali jest cudna, takie wgapione dziecię, i przypomina już psa, a nie niedźwiedzia tak jak pewien czekolad:mad: Quote
Torzysława Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mudik napisał(a):Dołączam się do Gratulacji Aniu jak Raja sobie tak radzi to z Kali poszalejesz :evil_lol::evil_lol::cool3:. A co do Tosi to ona biega w S-kach???? Bo takiego malego psiaka jak ona kojarzę, jeśli tak to myślałam,że Tosia jest większa na avatarku na M-kę wygląda :roll: S-ki S-ki.. Jedyne 30cm w kłebie:eviltong::evil_lol: Quote
Torzysława Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 zakla napisał(a):Tośka to Ska- springer spaniel jamniczy:lol: Tak jest tak jest... ale charakter to ona ma.. nawet malamuta pogonic umie..Swojej nagrody będzie bronic:evil_lol::diabloti: Quote
Mudik Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 zakla napisał(a):Tośka to Ska- springer spaniel jamniczy:lol: Kali jest cudna, takie wgapione dziecię, i przypomina już psa, a nie niedźwiedzia tak jak pewien czekolad:mad: Jak wszystko dobrze pójdzie to w przyszłym roku też będę z takim wpatrzonym dziecięciem na zawody jeździć :cool3::cool3::razz: Quote
PATIszon Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Juz slysze to Mokkowe: Mooooooooooooń!!! http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/radom/100_0034.jpg Quote
2Monika2 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ja chcę filmikiiiiii!! kręcił ktoś?:mad: Quote
Mudik Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 2Monika2 napisał(a):ja chcę filmikiiiiii!! kręcił ktoś?:mad: Ja też i zdjątka No fotografowie i filmowcy nie znęcajcie się :placz::placz:ciemy fotki,fotki,fotki:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Mokka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='PATIszon']Juz slysze to Mokkowe: Mooooooooooooń!!! http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/radom/100_0034.jpg umówmy się, że sucz został wysłany właśnie w tamte rejony, OK? :evil_lol: Quote
OlaAB Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 http://miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,4493914.html w komentarzach są jeszcze zdjęcia Quote
Recommended Posts