Jump to content
Dogomania

I Ogólnopolskie Zawody Agility Radom'2007, 16.09.2007

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gucio']To sobie lecę powolutku z filmami ;)

posiadam takowe:

• [SIZE=1]Florek - agility
  • Florek - agility team

Gucio nawet nie wiesz jaką mi ogromną niespodziankę tym sprawiłaś, bardzo, bardzo poproszę o przebiegi Florka!!! (jeżeli da się je jakoś w większym rozmiarze wysłać lub nagrać na CD to będę baaardzo wdzięczna!!!):loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi:

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mudik']Musiałaś złapać ten raz kiedy nie złapał bo źle rzuciłam :roll: :cool3:

Pewnie kiedyś się jeszcze nie raz spotkamy, nakręcimy dobrze ;)

Torzysława, Flaire - Wasze psiaki już mam :)

#Vera# - ok, następna będzie Nutencja :)

Yassue - proszę bardzo ;)

FikuMiku wszystko się da ;) a kiedy dostanę moje Gofera obozowego w większym rozmiarze? chętnie sobie wydrukuje i na ścianie powieszę :evil_lol:

Mokka - zapisana w kolejkę :lol: a wiesz, że chyba mam jeszcze pęcicką Monię na T&G? :evil_lol:

Filmy zaktualizowane w poście! ;)

Posted

[quote name='Gucio']
Mokka - zapisana w kolejkę :lol: a wiesz, że chyba mam jeszcze pęcicką Monię na T&G? :evil_lol:

Dajesz :lol:. Tam jakaś niezła kaszana była, chcę to zobaczyć :mad:.

Posted

[quote name='FikuMiku']Dziękuję :loveu::loveu::loveu:
Na FC III przyniosę płytkę ze zdjęciami![/QUOTE]
Tylko mnie nie będzie prawdopodobnie :(
Ale jakby co możemy zrobić machnią-machnią - ja wyślę Tobie na płytce, a Ty mi ;)

Posted

Skoro tak się wątek o filmikach rozwinął, to mam prośbę do Ludka:
mogę jakoś liczyć na filmiki z Guldenem? :loveu:

Czy może ktoś jeszcze gdzieś go nagrał?

Posted

No ja muszę powiedzieć, że na mnie po raz kolejny Nutka zrobiła wrażenie. Ona jest taka malutka, a jak śmiga! Szkoda trochę, że DIS w agility, ale przebieg był piękny :)

I Tosia też super! Nie spodziewałam się po niej (po zdjęciach) takiej prędkości ;)

Posted

[quote name='Asti']No ja muszę powiedzieć, że na mnie po raz kolejny Nutka zrobiła wrażenie. Ona jest taka malutka, a jak śmiga! Szkoda trochę, że DIS w agility, ale przebieg był piękny :)

I Tosia też super! Nie spodziewałam się po niej (po zdjęciach) takiej prędkości ;)[/quote]

Dziękuję.. :oops::oops:

Też się dołaczam..Nutka jest FENOMENALNA..! :razz: Taka kruszyna a jak zasuwa..:evil_lol:

Pozdrawiam.:p

Posted

Radom :) bylo super :) co tam, ze mielismy z Demonkiem 3 detki :) pogoda dopisywała i dla każdego dyplomik za udział :) wszystkim którzy w jakikolwiek sposób sie przyczynili do tych zawodów dziekuje :) No i dziekuje za foteczki mojego Demoniastego :)
Pozdrawiam Kasia z Demonem

Posted

[quote name='Kasia z Demonem']Radom :) bylo super :) co tam, ze mielismy z Demonkiem 3 detki :) pogoda dopisywała i dla każdego dyplomik za udział :) wszystkim którzy w jakikolwiek sposób sie przyczynili do tych zawodów dziekuje :) No i dziekuje za foteczki mojego Demoniastego :)
Pozdrawiam Kasia z Demonem[/quote]

A ja nie dostałam żadnego dyplomu.. :-(
Szkoda.. :-(
Może za FC3 dostane cos wiecej.. niż tylko kostke pocieszenia.. która jest 3 razy wieksza od mordki Toski...:diabloti::diabloti:

Ale przede wszystkim liczę na świetną zabawę.. :multi:

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Torzysława']A ja nie dostałam żadnego dyplomu.. :-( [/quote]Jak to nie dostałaś dyplomu??? Przecież dyplomy były dla wszystkich! Byłaś do końca? Upominałaś się? Zapasowych dyplomów została cała fura, więc nie rozumiem, jakim cudem nie dostałaś...

A co do nagrody na pocieszenie, to jak Ci nie pasuje, zawsze można próbować się z kimś wymienić... :)

Posted

[quote name='Flaire']Jak to nie dostałaś dyplomu??? Przecież dyplomy były dla wszystkich! Byłaś do końca? Upominałaś się? Zapasowych dyplomów została cała fura, więc nie rozumiem, jakim cudem nie dostałaś...

A co do nagrody na pocieszenie, to jak Ci nie pasuje, zawsze można próbować się z kimś wymienić... :)[/quote]
Nie nie, nie dostała.. Bo tak samo jak Żaklina ( a raczej razem z nią ) wyjechałysmy wczesniej.. :razz: Ale i tak nie o dyplom t chodzi w tym wszystkim.. :diabloti:
A co do nagrody pocieszenia.. To nie nie bardzo nam sie podpba tylko się smieje, że Tośka cudem ją w pyszczku utrzymuje...:evil_lol: Ale tak czy siak juz prawie połowe spałaszował../;)

Posted

No to fajnie, że nagroda się przydała... ;) :) A dyplomik dla Ciebie pewnie gdzieś się pałęta, bo były dla wszystkich! (A ten z FC II wyjątkowo piękny jest, prawda, zakla? ;) )

Posted

Flaire napisał(a):
No to fajnie, że nagroda się przydała... ;) :) A dyplomik dla Ciebie pewnie gdzieś się pałęta, bo były dla wszystkich! (A ten z FC II wyjątkowo piękny jest, prawda, zakla? ;) )

To może się jakoś zgłosze w Pruszkowie.. chyba, że nikt go nie weźmie...:diabloti:
Ale jakby co to dyplom Tosi z A0 small

zakla napisał(a):
No oczywiście, taki... terierowy:razz:

OOO przyjemnie.. wsam raz dla podrabianego Springer Spaniela "miniaturki":evil_lol:
Już bym chciała go mieć! :cool3: :loveu: