FikuMiku Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Gucio']To sobie lecę powolutku z filmami ;) posiadam takowe: [SIZE=1]Florek - agility Florek - agility team Gucio nawet nie wiesz jaką mi ogromną niespodziankę tym sprawiłaś, bardzo, bardzo poproszę o przebiegi Florka!!! (jeżeli da się je jakoś w większym rozmiarze wysłać lub nagrać na CD to będę baaardzo wdzięczna!!!):loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Guciek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Mudik']Musiałaś złapać ten raz kiedy nie złapał bo źle rzuciłam :roll: :cool3: Pewnie kiedyś się jeszcze nie raz spotkamy, nakręcimy dobrze ;) Torzysława, Flaire - Wasze psiaki już mam :) #Vera# - ok, następna będzie Nutencja :) Yassue - proszę bardzo ;) FikuMiku wszystko się da ;) a kiedy dostanę moje Gofera obozowego w większym rozmiarze? chętnie sobie wydrukuje i na ścianie powieszę :evil_lol: Mokka - zapisana w kolejkę :lol: a wiesz, że chyba mam jeszcze pęcicką Monię na T&G? :evil_lol: Filmy zaktualizowane w poście! ;) Quote
Mokka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Gucio'] Mokka - zapisana w kolejkę :lol: a wiesz, że chyba mam jeszcze pęcicką Monię na T&G? :evil_lol: Dajesz :lol:. Tam jakaś niezła kaszana była, chcę to zobaczyć :mad:. Quote
Flaire Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Gucio, dzięki! :loveu: Wczoraj coś mi się zacinało, ale dzisiaj wszystko pięknie gra! moja Misiasta kochana! :loveu: Quote
Guciek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Kolejna aktualizacja, wzbogacona o Nutencję i Florkosława ;) Quote
FikuMiku Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Na FC III przyniosę płytkę ze zdjęciami! Quote
Guciek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='FikuMiku']Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Na FC III przyniosę płytkę ze zdjęciami![/QUOTE] Tylko mnie nie będzie prawdopodobnie :( Ale jakby co możemy zrobić machnią-machnią - ja wyślę Tobie na płytce, a Ty mi ;) Quote
Guldi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Skoro tak się wątek o filmikach rozwinął, to mam prośbę do Ludka: mogę jakoś liczyć na filmiki z Guldenem? :loveu: Czy może ktoś jeszcze gdzieś go nagrał? Quote
Asti Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No ja muszę powiedzieć, że na mnie po raz kolejny Nutka zrobiła wrażenie. Ona jest taka malutka, a jak śmiga! Szkoda trochę, że DIS w agility, ale przebieg był piękny :) I Tosia też super! Nie spodziewałam się po niej (po zdjęciach) takiej prędkości ;) Quote
#Vera# Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dziękuję bardzo za filmiki :loveu: Nie ma za bardzo czym się pochwalić, ale przynajmniej czegoś się nauczę. I dzięki za miłe słowa :lol: Quote
Torzysława Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Asti']No ja muszę powiedzieć, że na mnie po raz kolejny Nutka zrobiła wrażenie. Ona jest taka malutka, a jak śmiga! Szkoda trochę, że DIS w agility, ale przebieg był piękny :) I Tosia też super! Nie spodziewałam się po niej (po zdjęciach) takiej prędkości ;)[/quote] Dziękuję.. :oops::oops: Też się dołaczam..Nutka jest FENOMENALNA..! :razz: Taka kruszyna a jak zasuwa..:evil_lol: Pozdrawiam.:p Quote
Sajko Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 tak tak tak, gruby rulez:loveu: dzięki za foteczki:cool3: Quote
Kasia z Demonem Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Radom :) bylo super :) co tam, ze mielismy z Demonkiem 3 detki :) pogoda dopisywała i dla każdego dyplomik za udział :) wszystkim którzy w jakikolwiek sposób sie przyczynili do tych zawodów dziekuje :) No i dziekuje za foteczki mojego Demoniastego :) Pozdrawiam Kasia z Demonem Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Kasia z Demonem']Radom :) bylo super :) co tam, ze mielismy z Demonkiem 3 detki :) pogoda dopisywała i dla każdego dyplomik za udział :) wszystkim którzy w jakikolwiek sposób sie przyczynili do tych zawodów dziekuje :) No i dziekuje za foteczki mojego Demoniastego :) Pozdrawiam Kasia z Demonem[/quote] A ja nie dostałam żadnego dyplomu.. :-( Szkoda.. :-( Może za FC3 dostane cos wiecej.. niż tylko kostke pocieszenia.. która jest 3 razy wieksza od mordki Toski...:diabloti::diabloti: Ale przede wszystkim liczę na świetną zabawę.. :multi: Pozdrawiam. Quote
Flaire Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Torzysława']A ja nie dostałam żadnego dyplomu.. :-( [/quote]Jak to nie dostałaś dyplomu??? Przecież dyplomy były dla wszystkich! Byłaś do końca? Upominałaś się? Zapasowych dyplomów została cała fura, więc nie rozumiem, jakim cudem nie dostałaś... A co do nagrody na pocieszenie, to jak Ci nie pasuje, zawsze można próbować się z kimś wymienić... :) Quote
zakla Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Flaire, my wyjechałyśmy wcześniej. Mi dyplomik Nat w szkole podrzuciła, kolejny do kolekcji:loveu: Quote
Torzysława Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Flaire']Jak to nie dostałaś dyplomu??? Przecież dyplomy były dla wszystkich! Byłaś do końca? Upominałaś się? Zapasowych dyplomów została cała fura, więc nie rozumiem, jakim cudem nie dostałaś... A co do nagrody na pocieszenie, to jak Ci nie pasuje, zawsze można próbować się z kimś wymienić... :)[/quote] Nie nie, nie dostała.. Bo tak samo jak Żaklina ( a raczej razem z nią ) wyjechałysmy wczesniej.. :razz: Ale i tak nie o dyplom t chodzi w tym wszystkim.. :diabloti: A co do nagrody pocieszenia.. To nie nie bardzo nam sie podpba tylko się smieje, że Tośka cudem ją w pyszczku utrzymuje...:evil_lol: Ale tak czy siak juz prawie połowe spałaszował../;) Quote
Flaire Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No to fajnie, że nagroda się przydała... ;) :) A dyplomik dla Ciebie pewnie gdzieś się pałęta, bo były dla wszystkich! (A ten z FC II wyjątkowo piękny jest, prawda, zakla? ;) ) Quote
Torzysława Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Flaire napisał(a):No to fajnie, że nagroda się przydała... ;) :) A dyplomik dla Ciebie pewnie gdzieś się pałęta, bo były dla wszystkich! (A ten z FC II wyjątkowo piękny jest, prawda, zakla? ;) ) To może się jakoś zgłosze w Pruszkowie.. chyba, że nikt go nie weźmie...:diabloti: Ale jakby co to dyplom Tosi z A0 small zakla napisał(a):No oczywiście, taki... terierowy:razz: OOO przyjemnie.. wsam raz dla podrabianego Springer Spaniela "miniaturki":evil_lol: Już bym chciała go mieć! :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts