Roxana Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ależ się cieszę :multi: Cudne wieści, Zeusce się udało! Trzymaj się maleńka i wszystkiego najlepszego! Amelko cudna jesteś :cool3: Quote
Puchatek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 amelka0 napisał(a):Chwileczkę,chwileczkę,mali szpiedzy,sama to chciałam powiedzieć:mad:: No tylko nie mali, całkiem spory jestem! ;-) Quote
amelka0 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 I do tego jeszcze sprytny,bo mi moi szpiedzy zkolei donieśli,że umiesz nawet dzikiego kotka szybko złapać na działce:cool1: Quote
Lemoniada Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ach jak cudownie!:multi: Tak się cieszę Amelko, jeden problem mniej z głowy, teraz będziesz mogła więcej czasu i uwagi poświęcić Koksiowi, Bursztynce, Guciowi i Lolkowi... Sama wiem jaka to ulga gdy choć jedno zmartwienie cudownie się rozwiązuje. Zrobisz Zeusce zdjęcia w nowym domku, prawda? Potwierdzam - Puchatek do ułomków nie należy;) Quote
Agnieszka5 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Martusiu, łezka w oczku się zakręciła, Jesteś wspaniała i nie pierwszy raz już Ci to mówię, strasznie się cieszę szczęsciem Zeuski:multi: :multi: :multi: Quote
grinajs Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :-o i ja sie dopiero teraz o tym dowiaduje:mad: :laola: :drink1: Ale sie cieszę-z przyjemnościa usuwam ją z banerka:multi: Zeusko życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia u boku twojej panci:loveu: Amelko-jesteś wielka!hmm..."wielka" to za mało powiedziane:eviltong: :sweetCyb: :B-fly: <---Amelka Quote
kiniaczeq Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 długo mnie nie było a tu takie wieści :multi: Quote
amelka0 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 No co Ty Ania;),nie ma co podziwiać,no już na pewno nie mnie:lol: Quote
rotek_ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 trochę mnie nie było a tu takie wiesci..... :multi: świetnie...zeuska to szczęśliwe imię;) tak jak u nas w uciechowskim schronisku wszystkie psy to byśmy "Gratis" zawywali bo przynoszą szczęście:evil_lol: Quote
justine. Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 amelka ty juz nie badz taka skromna :) Quote
amelka0 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Wiecie,jakie jaja....Zeuska została nazwana tak na cześć Zeuska z naszego schronu,który znalazł DOM u katie,z którą nawiązałam kontakt.Zeusek w Nowym Domu nazywa się Laki.A wiecie jak Zeuskę Pani nazwała??Też Laki:lol::multi:!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts