Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puchatek napisał(a):
Tak jak napisałem parę postów wcześniej zrobię tyle że trzeba lepszych zdjęć. Jeśli nie będzie to zrobię z tego co jest ale za piękny nie będzie.

Bardzo Cie prosze, zrob banerki z takimi fotkami jakie sa, bo nie wiadomo kiedy bedzie okazja zrobic nowe, a sprawa jest pilna...

Posted

Puchatku dziękuję pięknie za banerek.
Niestety u nas krucho z domkami tymcz.,pytam wszystkich i nic,ludzie się boją,tego że to niby na chwile a już tam zostanie.Ja sama Koksika co wykupiłam i jest już 3 m-ce na tymczasie ,więc wiem jak jest ciężko,pies się przyzwyczaja a domku nie widać.........

Posted

[quote name='amelka0']Puchatku dziękuję pięknie za banerek.
Niestety u nas krucho z domkami tymcz.,pytam wszystkich i nic,ludzie się boją,tego że to niby na chwile a już tam zostanie.Ja sama Koksika co wykupiłam i jest już 3 m-ce na tymczasie ,więc wiem jak jest ciężko,pies się przyzwyczaja a domku nie widać.........

A ja sie tak obawiam ze ona pojdzie gdzies....albo cos gorszego... :-(

Posted

Sabinko,cały czas sie martwię i każdego dnia sprawdzam czy ona jest.Ona raczej dalej nie pójdzie u nas psy nieraz tak podrzucają i sie miejsca trzymają bo...wierzą,że pan wróci po nie.....tym bardziej,że to suczka,to już w ogóle trzyma się tego miejsca.
U nas jest jedna ulica a na niej wszędzie zwalniające progi,na szczęście ona po niej nie biega tylko w środku osiedla się porusza lub w lasku.
Parę psów tak porzuconych u nas domy znalazło więc mam nadzieję,że i tym razem się uda.No w każdym razie większa szansa jak w schronie ,bo tu jest jedyna,jest szansa,że ktoś(co nawet może nie planował psa) się zlituje.a w schronie byłaby jedną z 300psów,miałaby więc bardzo znikomą szansę na adopcję,a przy tym ryzyko uśpienia, zagryzienia(u nas nieraz wynoszą martwe psy)lub śmierci z depresji....

Posted

A nikt nie dzwonil z Allegro? Moze sprawdz jeszcze swoje dane w ogloszeniu. Pisalas ze dane podawalas mi gdy bylas zdenerwowana, moze trzeba by bylo je sprawdzic. Prosze kliknij na link Allegro w jednym z moich poprzednich postow i sprawdz...

Posted

Sabina02 napisał(a):
Roxana, a moze Ty bys wziela sunie na DT?

Te cytaty jej raczej nie pomoga...

A Ty Sabina byś nie wzięła? Bo ja obecnie mam 4 psy, troje dzieci, cztery koszatniczki, sześć kotów podwórkowych do wykarmienia i gołębie zresztą też. Limit zwierząt, które na chwilę obecną mogę posiadać został wyczerpany. Przeszkadzają Ci moje cytaty? Może wolę napisać właśnie cytat niż poprostu hop! Choć hop- też mi nie przeszkadza. Cytaty może i nie pomogą ale to oznacza, że nie mam ich prawa napisać?

Posted

dla mnie każde hop się liczy bo w każdej chwili może zalogowąć się tutaj ktoś, kto szuka pieska i akurat trafi na ten wątek no i co wtedy ? przeczyta wątek ten który jest podnoszony i jak się wzruszy historią i piesek mu się spodoba to go weźmie ;)

Roxana - naprawdę Cię podziwiam że masz 3 dzieci, zwierząt dużo, i jeszcze na dogomanie wchodzisz :crazyeye: gdzie ty na to czas znajdujesz, musisz mieć złote serce żeby mieć tyle zwierząt :multi:

Posted

[quote name='kiniaczeq'] Roxana - naprawdę Cię podziwiam że masz 3 dzieci, zwierząt dużo, i jeszcze na dogomanie wchodzisz :crazyeye: gdzie ty na to czas znajdujesz, musisz mieć złote serce żeby mieć tyle zwierząt :multi:

Na Dogo mam czas tylko wieczorem, jak już wszystko mam porobione, że tak powiem. W międzyczasie jeszcze tylko polecę z psami na dwór i siedzę ile wytrzymam- tzn. dopóki dosłownie nie padam przed monitorem ;)

Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.
Arthur Schopenhauer

Posted

[quote name='Roxana']Na Dogo mam czas tylko wieczorem, jak już wszystko mam porobione, że tak powiem. W międzyczasie jeszcze tylko polecę z psami na dwór i siedzę ile wytrzymam- tzn. dopóki dosłownie nie padam przed monitorem ;)

Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.
Arthur Schopenhauer

ale i tak Cię podziwiam ja z 3dzieci nie dałabym rady;)

Posted

Sabinka,dzięki wielkie za ogłoszenia.

Widziałam dziś rano Zeuskę,rzucałam jej z balkonu jedzenie,a Ona szybko jadła.
Nichcąco jeden kawałek sera wyrzuciłam wraz z folią,to szybko złapała i pobiegła hen,hen,aby bezpiecznie w krzakach(gdzie nikt nie zabierze)zdjąć folię.....