Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lemoniada napisał(a):
Ależ ten program nazywa się ImageShack, nie stick! Dlatego nie zajarzyłam:lol:

Tak na marginesie dla jasności.
ImageShack to nie program tylko zdjęciowy serwis internetowy. ;)

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puchatek napisał(a):
Tak na marginesie dla jasności.
ImageShack to nie program tylko zdjęciowy serwis internetowy. ;)

To był skrót myślowy:evil_lol: Ale co prawda to prawda - jestem niedołęga informatyczna.

Posted

Lemoniadka nie przejmuj się,bo Puchatek to facet,co prawda wrażliwy ale zawsze facet,a wiesz jacy oni są pod względem tych technicznych różnych sformułowań i precyzji z jaką się o nich wyrażają.A my kobitki używamy takich swoich skrótów myślowych,tak jak ja" imagestick"i wiemy o co nam chodzi;)
Za to jesteśmy dokładniejsze w innych sprawach:lol:

Posted

Ależ ona jest śliczna :loveu:
Taka ładna psinka, obawiam się, że w schronie stałoby się z nią to samo co z Bursztynką...

To tylko pies, tak mówisz
tylko pies...
a ja ci powiem,
że pies to często jest więcej niż
człowiek
on nie ma duszy, mówisz...
popatrz jeszcze raz,
psia dusza większa jest od psa
i kiedy się uśmiechasz do niej,
ona się huśta na ogonie
a kiedy się pożegnać trzeba
i psu czas iść do psiego nieba
to niedaleko pies wyrusza
przecież przy tobie jest psie niebo
z Tobą zostanie jego dusza.

Posted

[quote name='amelka0']Lemoniadka nie przejmuj się,bo Puchatek to facet,co prawda wrażliwy ale zawsze facet,a wiesz jacy oni są pod względem tych technicznych różnych sformułowań i precyzji z jaką się o nich wyrażają.A my kobitki używamy takich swoich skrótów myślowych,tak jak ja" imagestick"i wiemy o co nam chodzi;)
Za to jesteśmy dokładniejsze w innych sprawach:lol:
Masz rację Amelko, facet to facet, a my róbmy swoje;)
Podnoszę Zeuskę... A tak OT - co się stało z Bursztynką??

Posted

Justine jeśli chodzi o psinkę,którą Ty masz na osiedlu,to najlepiej szukać domu,byleby tylko nie do schronu i jeszcze powiadomić sąsiadów by tego nie robili,ja też tak robię,choć osiedle duuuuże i nie sposób rozmawiać ze wszystkimi.I jeszcze jedno upewnij się czy ona jest na pewno bezdomna,bo wiesz wiele ludzi,zwłaszcza starszych puszcza pieski samopas,u mnie na osiedlu też dwa latają już drugi rok ale to widać ,że mają domy,no wiesz pewność siebie,otwartość na inne psy,obojętność na ludzi i chodzenie z podniesioną,zadowoloną mordką.
Natomiast Zeuska od razu wiedziałam,że bezdomna bo biegała szybko,wystraszona,zgarbiona,postawa w stylu"przepraszam że żyje"i nosek tylko w trawie w poszukiwaniu jakiegoś skrawka jedzenia:-(

Cały czas martwię się aby tylko hycel się o niej nie dowiedział.Sprawdzam często rubrykę naszego schronu"dziś trafiłem"-ja mam ogromną słabość do starszych psów,interesuję się co z nimi potem i kiedyś był taki piesek podobny do Tancerzyka,ale starszy,bardzo mi zapadł w pamięć,po paru dniach już go nie było,pełna nadziei weszłam na stronę"znalazły dom"ale...tam go nie było,a że świat jest mały to...zgadałam się z Dorotką i co się dowiedziałam??Że ten psiak od lat latał na jej osiedlu,ludzie go karmili,głaskali,był na swój sposób szczęśliwy.
Niestety hycel zabrał do schronu,a tam zaraz zniknął.......:-(:-(

Posted

Trzeba szybko szukac jej DT!!! Amelka, czy mozesz to dopisac w tytule watka?

Kto moze zrobic jej banerki?

Ja zrobie Allegro, tylko prosze o kogos namiary...

Cioteczki przestanmy tu pisac tyle offów i robmy cos konkretnego...

Posted

Sabina02 napisał(a):
Kto moze zrobic jej banerki?

Tak jak napisałem parę postów wcześniej zrobię tyle że trzeba lepszych zdjęć. Jeśli nie będzie to zrobię z tego co jest ale za piękny nie będzie.

Posted

Pies ze wszystkich zwierząt człowiekowi najprzychylniejszy, najwierniejszy.
Przysłowie polskie

Niech się przekona o tym ktoś, kto przygarnie sunieczkę...

Posted

Sabinko,dziś byłam na dworzu ale jej nie widziałam,może schowała się w lasku,bo jak byłam w pracy sąsiadka ją widziała czyli jest,tylko chowa sie przed ludźmi,widać była bita i krzywdzona,skoro tylko dzieciom ufa.