Puchatek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Lemoniada napisał(a):Ależ ten program nazywa się ImageShack, nie stick! Dlatego nie zajarzyłam:lol: Tak na marginesie dla jasności. ImageShack to nie program tylko zdjęciowy serwis internetowy. ;) Quote
Lemoniada Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Puchatek napisał(a):Tak na marginesie dla jasności. ImageShack to nie program tylko zdjęciowy serwis internetowy. ;) To był skrót myślowy:evil_lol: Ale co prawda to prawda - jestem niedołęga informatyczna. Quote
amelka0 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Lemoniadka nie przejmuj się,bo Puchatek to facet,co prawda wrażliwy ale zawsze facet,a wiesz jacy oni są pod względem tych technicznych różnych sformułowań i precyzji z jaką się o nich wyrażają.A my kobitki używamy takich swoich skrótów myślowych,tak jak ja" imagestick"i wiemy o co nam chodzi;) Za to jesteśmy dokładniejsze w innych sprawach:lol: Quote
sara_rokitnica Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :placz: :placz: :placz: biedactwo :(:( trzeba jej szybko dom znalezc! Quote
Roxana Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ależ ona jest śliczna :loveu: Taka ładna psinka, obawiam się, że w schronie stałoby się z nią to samo co z Bursztynką... To tylko pies, tak mówisz tylko pies... a ja ci powiem, że pies to często jest więcej niż człowiek on nie ma duszy, mówisz... popatrz jeszcze raz, psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie a kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba to niedaleko pies wyrusza przecież przy tobie jest psie niebo z Tobą zostanie jego dusza. Quote
Lemoniada Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='amelka0']Lemoniadka nie przejmuj się,bo Puchatek to facet,co prawda wrażliwy ale zawsze facet,a wiesz jacy oni są pod względem tych technicznych różnych sformułowań i precyzji z jaką się o nich wyrażają.A my kobitki używamy takich swoich skrótów myślowych,tak jak ja" imagestick"i wiemy o co nam chodzi;) Za to jesteśmy dokładniejsze w innych sprawach:lol: Masz rację Amelko, facet to facet, a my róbmy swoje;) Podnoszę Zeuskę... A tak OT - co się stało z Bursztynką?? Quote
justine. Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 podnosze mala, sama czesto widuje na osiedlu malego bezowego pieska, boi sie ludzi... sama juz nie wiem co robic :shake: Quote
katarzyna kuczewska Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 podnosze mała Amelko napisz cos wiecej o nie umiesci sie ja na gazeta .pl zwierzeta przygarnij pomóż Quote
amelka0 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Justine jeśli chodzi o psinkę,którą Ty masz na osiedlu,to najlepiej szukać domu,byleby tylko nie do schronu i jeszcze powiadomić sąsiadów by tego nie robili,ja też tak robię,choć osiedle duuuuże i nie sposób rozmawiać ze wszystkimi.I jeszcze jedno upewnij się czy ona jest na pewno bezdomna,bo wiesz wiele ludzi,zwłaszcza starszych puszcza pieski samopas,u mnie na osiedlu też dwa latają już drugi rok ale to widać ,że mają domy,no wiesz pewność siebie,otwartość na inne psy,obojętność na ludzi i chodzenie z podniesioną,zadowoloną mordką. Natomiast Zeuska od razu wiedziałam,że bezdomna bo biegała szybko,wystraszona,zgarbiona,postawa w stylu"przepraszam że żyje"i nosek tylko w trawie w poszukiwaniu jakiegoś skrawka jedzenia:-( Cały czas martwię się aby tylko hycel się o niej nie dowiedział.Sprawdzam często rubrykę naszego schronu"dziś trafiłem"-ja mam ogromną słabość do starszych psów,interesuję się co z nimi potem i kiedyś był taki piesek podobny do Tancerzyka,ale starszy,bardzo mi zapadł w pamięć,po paru dniach już go nie było,pełna nadziei weszłam na stronę"znalazły dom"ale...tam go nie było,a że świat jest mały to...zgadałam się z Dorotką i co się dowiedziałam??Że ten psiak od lat latał na jej osiedlu,ludzie go karmili,głaskali,był na swój sposób szczęśliwy. Niestety hycel zabrał do schronu,a tam zaraz zniknął.......:-(:-( Quote
Roxana Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. George Bernard Shaw Podpisuję się pod tym całą sobą... Quote
sara_rokitnica Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 i ja też :P ;) a ja jeszcze bym do tego dodała, że zaczynam rozumieć morderców :P Quote
Puchatek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Amelko nie masz jeszcze jakichś zdjęć Zeuski? Bo z tych co są to będzie ciężko coś zrobić. Czekamy jeszcze na inne zdjęcia czy robimy z tego co jest? Quote
justine. Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 amelko ten piesek na pewno jest bezdomny, nawet z tego co piszesz wnioskuje, zeuske podnosimy... Quote
katarzyna kuczewska Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :shake::shake::shake::shake::shake: tak duzo tych psiaków Boze czy nie ma juz dobrych ludzi???????????????? Quote
Sabina02 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Trzeba szybko szukac jej DT!!! Amelka, czy mozesz to dopisac w tytule watka? Kto moze zrobic jej banerki? Ja zrobie Allegro, tylko prosze o kogos namiary... Cioteczki przestanmy tu pisac tyle offów i robmy cos konkretnego... Quote
Puchatek Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Sabina02 napisał(a):Kto moze zrobic jej banerki? Tak jak napisałem parę postów wcześniej zrobię tyle że trzeba lepszych zdjęć. Jeśli nie będzie to zrobię z tego co jest ale za piękny nie będzie. Quote
Roxana Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Pies ze wszystkich zwierząt człowiekowi najprzychylniejszy, najwierniejszy. Przysłowie polskie Niech się przekona o tym ktoś, kto przygarnie sunieczkę... Quote
amelka0 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Sabinko,dziś byłam na dworzu ale jej nie widziałam,może schowała się w lasku,bo jak byłam w pracy sąsiadka ją widziała czyli jest,tylko chowa sie przed ludźmi,widać była bita i krzywdzona,skoro tylko dzieciom ufa. Quote
Recommended Posts