gosikf & dogs Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 OGROMNE PODZIĘKOWANIA NALEŻĄ SIĘ pulsari !!!! DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ! Quote
pulsari Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ...nie ma za co kochaniutka, nie ma za co :lol::lol::lol: Quote
gosikf & dogs Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Mam twoją smyczkę, bo nowa pańcia miała przyszykowany zielony komplecik dla Ramzesa (to jego nowe imię).:p Brrr, zimno, i jeszcze do szkoły trza isc Quote
aga-zapalka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 hej ho pozdrowionka od Ramzesa:) noc spędził nad wyraz dobrze....w przedpokoju znalazłam rano tylko 3 kupki:)od razu wzieliśmy sie za szkolenie i zabawe...oczywiście najpierw było zapoznanie z domkiem:) dziś z rana poszliśmy odprowadzić pana na przystanek bo jechał do pracy...oj ile płaczu że maleństwo obroże musi mieć....na smyczy idzie mu całkiem dobrze....tylko cierpliwości trzeba...zresztą jak sie w trójke idzie to naturalny instynkt podpowiada mu żeby iść wraz z nami;) spowrotem jak juz sama wracałam było tylko drapanie w szyje z podtekstem "ściągnij mi to zielone coś ze mnie":P uczymy Ramzesa aportować..Ma naturalne predyspozycje do tego no i oczywiście podstawowe siad...nie ma obijania sie:evil_lol: jak ciotunia Gosia przyjdzie w czwartek w odwiedzinki to sama zobaczy malucha w akcji:D tymczasem uciekam gotować jedzenie bo maluch padł po porannym szkoleniu i smacznie teraz chrapie:] no i oczywiście chciałam podziękować w imieniu Ramzesa i swoim za odebranie go od tamtych ludzi:) DZIęKUJEMY:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gosikf & dogs Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Nie był, mam nadzieję, że aga jak najszybciej to zrobi!:diabloti: Quote
gosikf & dogs Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 aga-zapalka napisał(a):jak ciotunia Gosia przyjdzie w czwartek w odwiedzinki to sama zobaczy malucha w akcji:D wszyscy zobaczą, bo porobię zdjęcia:) Quote
Cisex Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ale jak on chodzi po dworze to moze cos załapac? Quote
aga-zapalka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 izilować go nie będe- wczwartek jedziemy do wetka także będzie już zaszczepiony...a póki co 5 min spacerki na podwórku przed domem mu nie zaszkodzą. Nie popadajmy w skrajności. Kontaktu z innymi psami nie ma a i uważam na niego więc bez paniki!!!prosze:P no a tak poza spacerkami to przechodzimy na gotowane jedzenie i czekamy na czwartkową wizyte u weta. Wogóle tak myślałam żeby wybrać sie z Gosią ;) co by sie czas w poczekalni milej spędziło...A i tak po drodze ma bo ten wet przyjmyje na Młodych techników...Tylko czy ciotunia da sie namówić? No bo kto chętnie chodzi do lekarza:P dobra więcej dziś nie pisze bo jestem padnięta przez te małe chodzące ADHD a rano 6 trza wstać ;) Quote
Cisex Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nie panikuje tylko z maleństwami trzeba uważać i cieszy mnie to ze o tym wiesz.;) Quote
gosikf & dogs Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 aga-zapalka napisał(a):izilować go nie będe- wczwartek jedziemy do wetka także będzie już zaszczepiony...a póki co 5 min spacerki na podwórku przed domem mu nie zaszkodzą. Nie popadajmy w skrajności. Kontaktu z innymi psami nie ma a i uważam na niego więc bez paniki!!!prosze:P no a tak poza spacerkami to przechodzimy na gotowane jedzenie i czekamy na czwartkową wizyte u weta. Wogóle tak myślałam żeby wybrać sie z Gosią ;) co by sie czas w poczekalni milej spędziło...A i tak po drodze ma bo ten wet przyjmyje na Młodych techników...Tylko czy ciotunia da sie namówić? No bo kto chętnie chodzi do lekarza:P dobra więcej dziś nie pisze bo jestem padnięta przez te małe chodzące ADHD a rano 6 trza wstać ;) Zależy o której godzinie, ja właśnie wróciłam z kliniki bo moja Miśka ma dziś mały zabieg i do odbioru za godzine, ale denerwuję się strasznie...:shake:jak zawsze. Ta wizyta już jutro, no chętnie się dam namówic;)Tylko godzina i miejsce. Co jedzie na Mł.Tech.??? Cisex, proszę usuń moją twarz ze zdjęcia:loveu::diabloti: Nie ze względu na dogomaniaków ale ten chłopak może miec znajomych, jest młody teraz wszyscy siedzą w internecie. Ktoś przypadkowo zaobaczy i...;) Buziaki babeczki!!! Quote
gosikf & dogs Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Szczepienia już jutro więc spokojna głowa, ciocia aga wydaje się byc odpowiedzialną, zresztą lepiej się poznamy to się przekonam. Pierwsze wrażenie bardzo dobre, a ja z dystansem podchodzę do wszystkich ludzi więc na pewno szczepienia i odrobaczanie już jutro;) Będziemy wszyscy spac spokojniej;) Quote
aga-zapalka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 no dziś do wetka:) ja to bym już poleciała, ale że pewnie większość ludzi śpi...no i wet jeszcze nie przyjmuje-to siedze i czekam....gosiu a myśle że najlepiej będzie jak sie spotkamy na jana pawła (maja) z tamtąd sobie podejdziemy bo to już nie daleko:) heh a z bieżących informacji to Ramzesik dobrał się wczoraj do tapety w kuchni:) buhaha:diabloti: zaczyna sie....;) szkoda że nie widzieliście miny mojego faceta...bezcenna:evil_lol: młody już reaguje na komende siad no i dziś wyjdziemy na placyk obok co by zaczął poznawać świat:) Quote
aga-zapalka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 właśnie wróciliśmy od weterynarza. Ramzesik odrobaczony a szczepienie w niedziele. Nasz "malec" jest zdrów jak ryba i waży 11 kg:) także niestety będziemy zmuszone poszukać mu domu z ogródkiem....Wet powiedział że jak Ramzesik dorośnie będzie ważył około 60-65 kg....No a ja mam malutkie mieszkanko...i do tego nie swoje;( Najważniejsze że jest zdrowy, ma gdzie spać i nie jest już u tamtych ludzi...Ja go chętnie dopilnuje dopóki nie znajdziemy dla niego wspaniałych ludzi z ogrodem!! To jest najważniejsze...Szkoda mi Ramzeska bo już sie nastawiłam że zostanie na stałe ale patrząc w przyszłość to tylko by się męczył w mieszkaniu... No i nie okłamujmy się finansowo bym chyba rady nie dała :-( Czekam na Gosie i porobimy fotki jakieś słodkie żeby można było maleństwo na allegro wrzucić i inne stronki z ogłoszeniami ze zwierzakami... heh no szkoda że będzie aż tak wielki... ale jego przyszli właściciele będą na pewno z niego bardzo dumni:) jest super inteligentny i broni swojego rewiru...(no powiedzmy wykazuje cechy pożądane dla stróża domu) mówię wam jak mi szkoda...no ale trzeba do sprawy podejść racjonalnie....może któraś zna ludzi z domkiem i ogrodem którzy chcieliby czarną przepiękną kluchę do tulenia i pilnowania posesji?? Quote
gosikf & dogs Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 wrzucę co nieco, ale tu chyba nikt nie zagląda... Z nową zabaweczką od cioci Gosi: Komenda siad: Aaaaaaaa:loveu: Ramzes potrzebuje stanowczego właściciela z sercem do psiaków. Potrzebuje wychowania ale bez karania, a tylko z nagradzaniem! Jest bardzo czuły, ale bez szkolenia może dominowac. Ma chłopczyk swoje chumorki. Jest teraz przecudnym, zabawnym psiakiem! Rozbraja swoimi minkami:loveu: Szukamy domu z ogrodem dla Ramzeska!!!!!!!! Quote
aga-zapalka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ramzesik jest już na allegro oto link http://allegro.pl/item261234358_labrador_rottweiler_szuka_kochajacego_domu.html mam nadzieje że ktoś sie zainteresuje naszym słodziakiem:) bo tu na wątek mało kto chyba patrzy.... Quote
aga-zapalka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 trzeba ogłosić ramzeska gdzie sie tylko da...jakieś pomysły? na allegro już jest Quote
gosikf & dogs Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 WIZYTA W WAWIE POTRZEBNA PILNIE! NAMIARY U aga-zapalka!!! Quote
irysek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 kawal chlopaka urosl z tej malej czarnej kuleczki z perwszej strony watku, i ma dojsc do 60kg. wtedy to dopiero bedzie kawal chlopa. teraz jest slodziutki, i te zabki sliczne wyszczerzone w usmiechu :) Quote
gosikf & dogs Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 aga czy znalazł się ktoś??? ja mam coś takiego: SERWIS OGŁOSZENIOWY - Przygarnę pilnie przyjmę pieska data dodania: 2007-05-02 bardzo chętnie przyjmę pieska szczeniaczka żeby wyrósł na b.duuużego bo będzie się wychowywał w dużym domu z dużym ogrodem okolice Krakowa woj.małopolskie 501486228Autor: asia Email: asiaprywatne@vp.pl Telefon: 501486228 może warto zadzwonic, napiszę do nich o Ramzesku Quote
gosikf & dogs Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 tylko to było już dawno... Quote
gosikf & dogs Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 daj znac co i jak u was, bo ja mam zero kasy na komórce... Quote
demi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 nie no piesiu cudo:loveu: to co jeszcze domeczku nie ma? a ktoś dał już ogłoszenie go GW? Quote
Recommended Posts