Saskja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Wielbiciele obecni... a gdzie zdjęcia petitków? Quote
PANGEA Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Wlasciciele tez obecni Tylko fotek brak :oops: Quote
Grandziara Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Skoro nie ma zdjęć Petitków to pokażę Wam nowsze zdjęcie mojego Granda Czarusia, który jeszcze rośnie i uwielbia grandzić...:lol: Quote
Grandziara Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 jak już wiesz nie wystawiamy się w Katowicach. Njaszybciej będziemy w Opolu, jak Bóg da! Oczywiście relacje z dzisiejszej wystawy już mam. Cieszę się bardzo i serdecznie gratuluje sukcesu:multi: bardzo prosze o kilka fotek:lol: jeśli mogę prosić to Pannicy również!:loveu: Quote
leni356 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Grandziara napisał(a):jak już wiesz nie wystawiamy się w Katowicach. Njaszybciej będziemy w Opolu, jak Bóg da! Oczywiście relacje z dzisiejszej wystawy już mam. Cieszę się bardzo i serdecznie gratuluje sukcesu:multi: bardzo prosze o kilka fotek:lol: jeśli mogę prosić to Pannicy również!:loveu: Cała masa petitów poniżej :-) Picasa Web Albums - LEX - Wystawa Psów ... Quote
PANGEA Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Grandziara napisał(a):bardzo prosze o kilka fotek:lol: jeśli mogę prosić to Pannicy również!:loveu: Marta powinna miec wiecej. Wiec cierpliwie musimy poczekac, az je obrobi. Narazie mam taka jedna, jedyna Tosia debiutantka: Quote
Grandziara Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 bardzo dziękuję Paulinko:loveu: Jak zobaczyłam Tosię to normalnie serce mi stanęło... Tak tęsknię za moim Ukochanym Arystokratą... :-( Czekamy zatem na zdjęcia Marty. Zauważyłam, że zdecydowana większość petitków ma bardzo jasne umaszczenie, coraz rzadziej spotyka sie intensywne barwy... Quote
mienta Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Witam. A oto mój (a właściwie nasz) Wader, zwany Wadziną a rodowodowo Lord Vader. Chłopak ma aktualnie 7 miesięcy i jak widać jest jednym z tych "ciemnych" petitów :) Co nam pasuje bardzo, a nawet jesteśmy wprost zachwyceni, że nie ma jasnego umaszczenia. O Waderze wcześniej wspominała Saskja (której bardzo dziękuję za świetną sugestię co do rasy). Wadzina pochodzi z hodowli w Czaplinku, trochę drogi miał do Warszawy ale już w czasie tej trasy bardzo pozytywnie nas zaskoczył (zero problemów z sikaniem, wymiotowaniem, łażeniem po aucie itp). Jest z nami już ponad 4 miesiące :) Kochane psisko, śliczna morda, nieforemne ciałko, genialne gardło do szczeniaka i świetny ogon do merdania. Mogłabym o nim pisać godzinami :) Ale się powstrzymam bo to pewnie nuda. Na koniec fotka Wadera w czasie jego ulubionego zajęcia aktualnie: Więcej jego zdjęć można oglądać tu > Lord Vader "Wader" - a set on Flickr Quote
Saskja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Czyli nareszcie się udało zarejestrować? :multi: Quote
mienta Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dokładnie :) dzięki za pchnięcie sprawy u moda :) Quote
PANGEA Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Grandziara napisał(a):bardzo dziękuję Paulinko:loveu: Jak zobaczyłam Tosię to normalnie serce mi stanęło... Tak tęsknię za moim Ukochanym Arystokratą... :-( Czekamy zatem na zdjęcia Marty. Zauważyłam, że zdecydowana większość petitków ma bardzo jasne umaszczenie, coraz rzadziej spotyka sie intensywne barwy... Ja tez czekam na te foty niecierpliwie. A Marta sie starala :evil_lol: nawet na BISach cos krecila Co do kolorkow, to faktycznie. Jedynymi tricolorami byl Eryk z Tosia ;) Quote
Saskja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 mienta, a na tej pierwszej fotce to Wader się naprawdę super ekstra wystawowo prezentuje :loveu: Quote
mienta Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Szczególnie z tym wywalonym jęzorem ;) Mam jeszcze kilka innych ciekawych: Dama z sierściuchem Kaczkożerca: Typowa mina "To nie ja to kanapa sama na mnie wlazła": Dosłownie "uważaj bo wilka złapiesz" ... oj złapał: I nasza typowa blokada antypoślizgowa do foteli: Zainteresowały mnie też ostatnio inne pochodne basetowate > Basset Fauve de Bretagne. Czy znacie może jakąś hodowlę w Polsce (szukałam trochę ale na razie bez skutku). Quote
Saskja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dama z sierściuchem jest the best! A co do hodowli Fauve de Bretagne, to raczej Ty musisz się zająć sprowadzeniem pierwszego egzamplarza, na hodowle w Polsce bym nie liczyła, ale może basseciarze wiedzą o czymś, o czym ja nie wiem. Quote
mienta Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Na razie niestety nie zanosi się, żebym ściągnęła takiego rudego drania do nas ;( Quote
Grandziara Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :multi:witamy nowego Petitka w naszej Rodzince. Prześliczy Wadzina!!!! kolorki też bardzo ładne, intensywne. Widzę, że młody już ćwiczy postawę wystawową. bardzo spodobało mi się zdjęcie, na którym Wadzina służy jako mata antypoślizgowa i to spojrzenie rozbrajające... "przecież to nie ja". Petitki mają cudowne spojrzenia, nie da sie im oprzeć i serce kruszeje:loveu: Przyznam, że pierwszy raz mam kontakt z włascicielem petitka z hodowli z Czaplinka, na wystawach nie bywają... Tym bardziej miło, że mamy nowego wielbiciela tej przekochanej rasy! Proszę o wiecej zdjęć! Quote
leni356 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 PANGEA napisał(a):Ja tez czekam na te foty niecierpliwie. A Marta sie starala :evil_lol: nawet na BISach cos krecila Co do kolorkow, to faktycznie. Jedynymi tricolorami byl Eryk z Tosia ;) Z tricolorów jeszcze był Debucher. A tu sami miłośnicy ciemnych? Quote
Grandziara Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ależ skąd!!!! Petitki są najcudowniejszymi psiakami pod słońcem i obojętnie czy mają ciemne czy jasne łaty! Temat nawiązywał bardziej do faktu, że w licznych hodowlach w całej Europie coraz rzadziej występują szczeniaki z mocnym ubarwieniem. Niedawno rozmawiałam z koleżanką o tym i stąd były moje spotrzeżenia. bardziej od strony hodowlanej. Natomiast śliczne i kochane to one są wszystkie!!!! :loveu: Uwielbiam je! Quote
PANGEA Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Mam fotki Mam fotki :multi: A jak sie umieszcza filmiki w necie?? Quote
Grandziara Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 SUPER! dawaj Paulinko zdjęcia i filmiki jak najbardziej:multi: Quote
PANGEA Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Filmikow nie umiem a zdjecia juz pokazuje Na poczatek Eryk rozdajacy buziaczki :evil_lol: Mily sedzia oraz Eryk w trakcie oceny na stoliczku Eryk ustawiony do opisu Quote
Recommended Posts