Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj tak bieganie to standard. Wader dodatkowo przechodzi fazę wycia, warczenia i szczekania przez sen. Czasami jednocześnie ;) Biegnie, słychać bo trze łapkami o parkiet ... później zaczyna cmokać i skomleć ... następnie poszczekuje, wyje i na koniec warczy. Jak śpi blisko mnie to można się mocno przestraszyć jak ni z tego ni z owego zaczyna warczeć (o budzeniu wnocy wyciem przez sen nie wspomnę ...)

Posted

30minut samego szorowania psa i kolejne 30 na sprzątanie łazienki i samej siebie bo wszystko w błocie ... oczywiście pies jest najszczęśliwszy na świecie ;)

Posted

@mamanabank: nie było jeziora to pies korzystał z czego mógł ;)
Teraz chodzi jak trusia i podlizuje się jak tylko może ... pewnie ma nadzieję, że jutro też go do tej kałuży zaprowadzę ;P

Posted

Jak wasze Petity znoszą upał i duchotę? Bo Wadzina to chyba kiepsko. Jeść nie chce, snuje się po domu i szuka tylko zimnych miejsc żeby się "ciapnąć" na chwilkę*póki się nie zagrzeją. Aż szkoda patrzeć. Macie jakiś sposób na takie upały? Jest coś takiego jak psie lody? ;)

Posted

Leni... wielki słodziak z Pascala, taki śliczny nochalek ma:lol:
Uśmiałam się z Wadera jak zobaczyłam jego radochę z taplania się w tej kałuży, domyślam się, że nieźle miałaś sprzatania po powrocie:diabloti:
Mamuśka dawaj zdjęcia z nad morza, pokaż nam jak zrobiłaś z Hyźka wilka morskiego:evil_lol:

Posted

ojej! zdjęcia mam trzy, w dodatku z plaży, nie z morza, bo ciągle zapominałam aparatu, ale Hyziek świetnie aportował patyki z wody morskiej, jeździliśmy z Ustki na plaże w Orzechowie, zobaczycie na zdjęciu, jak mało ludzi. Najgorsze było to, że Hyziek bardzo zaczepialski jest, pies - leci, człowiek - leci, ciagle trzeba go kontrolować, jak się dało to obszczekał, wkurzało mnie to trochę. Generalnie pies miał radochę, jako jedyny z naszych psów lubi pływać w morzu, dwa pozostałe w ogóle nie podchodzą do wody. Martwi nas tylko Mopik, pogryzł go berneński pies pasterski, trudno mu się wraca do zdrowia, bo z wagą 4 kg do 50 z kawałkiem miał kiepskie szanse na zwycięstwo :shake:

Posted

-A Hyziek swoje! Wrąbał dzisiaj paczkę kociej karmy, kiedy pojechaliśmy z Mopikiem na czyszczenie dziur do weterynarza, diabeł wcielony, nie wiem jak on to robi, że zawsze udaje mu się coś wyciągnąć, chyba sobie krzesło podstawia :lol:

Zdjęcie nr 1
miał być pyszczek ale się przemieścił i jest zapiaszczony nochal