Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do naszego schroniska nie zaglądam często, dlaczego? Bo już nie mam miejsca na kolejnego psa. Ale ostatnio przypadek tam mnie zawiódł .
Chcę wam opowiedzieć o jednym z psiaków, które tam poznałam. Jest bardzo ciekawym psiakiem. Wzrostem nie przerasta jamnika, ma dość masywną budowę ciała i przepiękne krótki „ludwikowskie” łapy. Przepiękny pyszczek zdobią pięknie osadzone uszy. A do tego wszystkiego pies jest śnieżno biały. Mimo warunków schroniskowych jego futerko przypomina futro maleńkiej foki.
Pies mimo swej niewątpliwej urody nie ma nic – nie ma pana, własnego kocyka, własnej miski. Nie ma nawet własnego imienia, jest tylko numerem.

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies jest jeszcze młodziutki i trudno mu znosić schroniskowe warunki. Ciasny boks, buda... Mimo wysiłkow pracowników schroniska nic nie zastąpi mu prawdziwego domu.

Posted

Ulaa napisał(a):
Przecież to krzyżówka jamnika z labradorem :evil_lol:

Dobra, dobra bez kpin - to bardzo odwżny pies, a że nisko przegubowe to lepiej - zmieści się pod każdą szafę.

Posted

luka1 napisał(a):
Ogłoszeń nie ma. Dopiero udało mi się pokonać sposób wstawiania fotek na dogo. Kiedy pokonam swą tempotę komputerową zrobię ogłoszenie na allegro i tam gdzie się da :lol: .
Do tej pory komputer służył mi tylko do księgowania, a teraz...

no do góry