Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze o pilny kontakt kogos udzielajacego sie w schronisku tam. Moj tel na mojej stronie w dziale kontat lub na PW prosze o numer GG. BARDZO PILNE. Chodzi o Sabę a moze i o Azorka (ale to bede wiedziala za kilka godzin) jak moja sasiadka dogada sie ze swoja corka, bo obie chca Sabcie ;-) a Sabcia tylko jedna... to moze ktoras z nich Azorka jednak wezmie.

Posted

Izis napisał(a):
Prosze o pilny kontakt kogos udzielajacego sie w schronisku tam. Moj tel na mojej stronie w dziale kontat lub na PW prosze o numer GG. BARDZO PILNE. Chodzi o Sabę a moze i o Azorka (ale to bede wiedziala za kilka godzin) jak moja sasiadka dogada sie ze swoja corka, bo obie chca Sabcie ;-) a Sabcia tylko jedna... to moze ktoras z nich Azorka jednak wezmie.

No Panie i Panowie - czapki z głów! Izis jesteś WIELKA ( już Ci to chyba mówiłam)
A swoją drogą może spełni się moje przeczucie, że ta parka pojedzie razem do domku :)

Posted

Jak widac na watku Sabci sa problemy z jej akceptacja ludzi.
Na razie sprawa w zawieszeniu. Sasiadka chyba wyjechala na swieta do corki bo jej nie widze. Jak tylko wroci przepytam jaka decyzja. Kurcze przydalby sie domek tymczasowy dla Saby, zeby mozna powiedziec wiecej o jej stosunku do spacerow, ludzi itp. Wiec po swietach napisze co i jak.

Posted

Grazynko jeszcze ich nie widzialam ale jakby co to nie mysl, ze spoczywamy na laurach. Szukamy tez innych mozliwosci. Jak sie tylko cos dowiem konkretnego zaraz dam znac. Pamietamy o Azorku.