Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mów mi jeszcze u mnie to obecnie mega wieloryb :evil_lol: Ewa może potwierdzić ale niech nie waży wklejać fotki :diabloti: koniec ofa :oops:
moja druga ulubiona fotka :)

Posted

Patka napisał(a):
mów mi jeszcze u mnie to obecnie mega wieloryb :evil_lol: Ewa może potwierdzić ale niech nie waży wklejać fotki :diabloti:

to chociaz sam brzuch :)
a trojca bossska ! :loveu:

Posted

porterin napisał(a):
Mój żart dotyczył czegoś innego, tattoo :lol:

Niezależnie, czy znamy pełne wyniki, czy nie, Gratulacje dla wszytskich Zwycięzców

Tak ,wiem to przez to że mi się po.....ło dosk. z cwc,ale ten czeski błąd to ze zmęczenia.Mam nadzieje że zostanie mi to wybaczone;)

Wszystki trzy psy z otwartej miały w opisie "w ruchu prowadzenie kończyn zbierznie" i wygląda na to, co dziewczyny pisały że więcej było takich opisów:crazyeye:

Posted

tak tak ... ;) ale tak naprawdę przydadzą nam sie profesjonalne nauki i brak brzucha - powiem tak przy Zoście - Rudziaka pokaz to niemal komedia :evil_lol: ale Pan sędzia chyba był wyrozumiały, albo Rudolfina mu sie spodobała mimo wszystko :evil_lol:

Posted

Pierwsze wystawy są przede wszystkim po to, żeby wystawca oswoił się z tym wszystkim - atmosferą, nerwami (niepotrzebnymi), żeby się nauczył skupić psa na sobie.

Pierwsze koty za płoty

Posted

porterin wiem dziękuje :buzi: nawet tak sie nie denerwowałam bardziej tym, że wszyscy czekali czy mi wody odpłyną ;) tylko szkoda, że teraz znow czeka nas przerwa, a koty mam dwa :) mogę sie podzielić ;)

Posted

porterin napisał(a):
No akurat ten sędzia ma takiego "konika" :lol:

Patka, lepiej poopowiadaj jak tam Rudolfina i jej wystawianie

Patka napisał(a):
chyba na priva bo wstyd :evil_lol:

jak zawsze Patrycja przesadza :mad: :mad:
Rudzia ślicznie się prezentowała :loveu: :loveu: i obie wyglądały czarująco :loveu:

Posted

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!!
BRAVO ZOŚKA!! nio!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Patka a Ty jeszcze biegasz na singla a torba do szpitala gotowa?
Czy ktoś może zajrzeć do katalogu i sprawdzić rodziców Afery i datę urodzenia czy to może Antkowa siostra a może jakieś zdjątko podobna do brata napiszcie cosik proooszę?

• 2 weeks later...