Harpagon Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Oj, Patka przyjemny, nieprzyjemny - zawsze to jest BRZUSZEK :cool3: Oby do zimy ...:evil_lol: www.harpagon.com.pl Quote
Patka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 mów mi jeszcze u mnie to obecnie mega wieloryb :evil_lol: Ewa może potwierdzić ale niech nie waży wklejać fotki :diabloti: koniec ofa :oops: moja druga ulubiona fotka :) Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :loveu::loveu::loveu:wielorybeczko.......ćliczna fotka ;) http://img337.imageshack.us/img337/9271/rfej8.jpg Quote
strumyk Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Patka napisał(a):mów mi jeszcze u mnie to obecnie mega wieloryb :evil_lol: Ewa może potwierdzić ale niech nie waży wklejać fotki :diabloti: to chociaz sam brzuch :) a trojca bossska ! :loveu: Quote
tattoo Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 porterin napisał(a):Mój żart dotyczył czegoś innego, tattoo :lol: Niezależnie, czy znamy pełne wyniki, czy nie, Gratulacje dla wszytskich Zwycięzców Tak ,wiem to przez to że mi się po.....ło dosk. z cwc,ale ten czeski błąd to ze zmęczenia.Mam nadzieje że zostanie mi to wybaczone;) Wszystki trzy psy z otwartej miały w opisie "w ruchu prowadzenie kończyn zbierznie" i wygląda na to, co dziewczyny pisały że więcej było takich opisów:crazyeye: Quote
Patka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 o tak chyba tylko takie opisy były :evil_lol: Quote
porterin Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No akurat ten sędzia ma takiego "konika" :lol: Patka, lepiej poopowiadaj jak tam Rudolfina i jej wystawianie Quote
blaira Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Patka napisał(a):chyba na priva bo wstyd :evil_lol: Ojjj tam wcale nie wstyd pisz!!! Wkoncu kazdy kiedys zaczynal ;) GRATULACJE dla wszystkich!!! Quote
Patka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 tak tak ... ;) ale tak naprawdę przydadzą nam sie profesjonalne nauki i brak brzucha - powiem tak przy Zoście - Rudziaka pokaz to niemal komedia :evil_lol: ale Pan sędzia chyba był wyrozumiały, albo Rudolfina mu sie spodobała mimo wszystko :evil_lol: Quote
porterin Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Pierwsze wystawy są przede wszystkim po to, żeby wystawca oswoił się z tym wszystkim - atmosferą, nerwami (niepotrzebnymi), żeby się nauczył skupić psa na sobie. Pierwsze koty za płoty Quote
Patka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 porterin wiem dziękuje :buzi: nawet tak sie nie denerwowałam bardziej tym, że wszyscy czekali czy mi wody odpłyną ;) tylko szkoda, że teraz znow czeka nas przerwa, a koty mam dwa :) mogę sie podzielić ;) Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 porterin napisał(a):No akurat ten sędzia ma takiego "konika" :lol: Patka, lepiej poopowiadaj jak tam Rudolfina i jej wystawianie Patka napisał(a):chyba na priva bo wstyd :evil_lol: jak zawsze Patrycja przesadza :mad: :mad: Rudzia ślicznie się prezentowała :loveu: :loveu: i obie wyglądały czarująco :loveu: Quote
forgeta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! BRAVO ZOŚKA!! nio!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Patka a Ty jeszcze biegasz na singla a torba do szpitala gotowa? Czy ktoś może zajrzeć do katalogu i sprawdzić rodziców Afery i datę urodzenia czy to może Antkowa siostra a może jakieś zdjątko podobna do brata napiszcie cosik proooszę? Quote
Canaveral-staff Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 No,no Zoha ogromne gratki ,rozmawiałam dzisiaj z Królem i to od niego dowiedziałam się o Waszej wygranej :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts