Patka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 no wiesz :cool3: jeszcze muszę ocenzurować ;) :eviltong: Quote
Sebastian Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Zośka: Ocena doskonała,Zwycięsca młodzieży, Najlepszy junior w rasie, na bisie zakwalifikowana do finału z grupy trzeciej.:multi: :multi: :multi: W związku że byłem sam to może ktoś ma fotki???Proszę. Pozdrawiam wszystkich, mam jeszcze trochę do napisania ale później bo teraz padam na pysk. Dziękuję w imieniu Zośki za gratki!!! Quote
tattoo Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 mam pytanie-kto wygrał rase(bo oczywiście do końca nie poczekaliśmy) Quote
Sebastian Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 tattoo napisał(a):mam pytanie-kto wygrał rase(bo oczywiście do końca nie poczekaliśmy) Denpower Romeo. Quote
Vectra Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 My dopiero dojechaliśmy do domu , jutro zdjecia i reszta Gratki jeszcze raz :) i dzięki za miłę spotkanko :buzi: Franek skacze z radości że jest w domu ,a ja padam spać Quote
Sebastian Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Vectra']My dopiero dojechaliśmy do domu , jutro zdjecia i reszta Nie nie!!! Pani moderatożu dziś, prosimy!!!dziś!!!:mad: Quote
Vectra Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Giovani'] Nie nie!!! Pani moderatożu dziś, prosimy!!!dziś!!!:mad: jutro , teraz idę spać :mdleje: nie widzę na oczy , spałam dwie godziny poprzedniej nocy. Mój pies z nieco krótkim tułowiem i wysoko noszonym ogonkiem też idzie spać :cool3: Mamy ocenę bardzo dobrą :loveu: jestem dumna z Frania , że tak ślicznie się zaprezentował jak na nasze samodzielne nauki :multi: :multi: :multi: i ząbki pozwolił sobie obejrzeć bez wyrywania :cool3: Opis mamy taki : :cool1: Dobrej budowy o mocnej kości , typowej kształtnej głowie , średniej długości szyja , nieco krótki tułów , wysoko osadzony ogon . kończyny tylne nieco zbieżne w ruchu. Dodatkowo Pan sędzia zapytał zatroskany co się Franiowi stało w łapkę przednią :roll: nie załapałam o co chodzi , ale potem doszłam że chodziło o jego skarpete na przedniej łapce :cool1: naturalną skarpete pokrytą białą sierścią :cool3: zdjecia jutro , nie mam wiele , świętej młodej trójcy mam śliczne :loveu: :loveu: Quote
Sebastian Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Mamy ocenę bardzo dobrą :loveu: jestem dumna z Frania , że tak ślicznie się zaprezentował jak na nasze samodzielne nauki Rusza się jak baletnica, wspomnij moje już napisane słowa apro'po podążania własną droga...:p Gratulacje!!! Quote
Sebastian Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Gratulcje dla debiutujacej Patki!!! miło było poznać, serdecznie pozdrawiam i idź Ty już rodzić!!! bo już jak prawdziwa HolyyDolyy:multi: Podziwiam zaangażowanie!!! w takim stanie, a ciekawe co na to LPR??? Quote
Vectra Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Tak , mój TZ dziś bardzo się zdopingował by ruszyć drogą własną :diabloti: Zapytał kiedy kolejna wystawa , bo już doczekać się nie możę , ON wielki przeciwnik wystawiania Frania hihihihi. dobra zwalam fotki z aparatu ;) Quote
Sebastian Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Vectra napisał(a):Tak , mój TZ dziś bardzo się zdopingował by ruszyć drogą własną :diabloti: Zapytał kiedy kolejna wystawa , bo już doczekać się nie możę , ON wielki przeciwnik wystawiania Frania hihihihi. dobra zwalam fotki z aparatu ;) Noo, wiedziałem że cię rozkręcę...:multi: Quote
strumyk Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Graty, graty !!!! Za bdb tez! :loveu: Najwazniejsze, ze wszyscy z siebie zadowoleni :) Quote
Vectra Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Jechałam ponad 200km by zrobić TO foto :diabloti: Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :multi::multi::multi:Gratulki dla Wszystkich .....i czekam na fotaski :p Quote
Sebastian Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Vectra']Jechałam ponad 200km by zrobić TO foto :diabloti: Łaa,Łaa, święta trójcaa...:diabloti: Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ;)zaje2bista trójca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....extra :p Quote
Vectra Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 i na dobranoc mój pitbull :diabloti: reszta jutro ;) Quote
wejherstaff Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dzięki Vectra za fotki są świetne :multi: i czekamy na jutro ;) Quote
porterin Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 tattoo napisał(a):żart-nie,Zośka poszła rewelacyjnie podam wyniki tylko z otwartej psów bo reszty dokładnie niepamiętam Denpower ROMEO lok.I dosk.CWC (i nie wiem jak dalej) LARES z Hambalek lok. II dosk. DIABLO Alikana lok. III bdb (i jest mi smutno z tego powodu :placz: ) Mój żart dotyczył czegoś innego, tattoo :lol: Niezależnie, czy znamy pełne wyniki, czy nie, Gratulacje dla wszytskich Zwycięzców Quote
hun Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja jak zawsze póżno,no ale cóż dopiero o tej godzinie mam chwilę czasu. WIELGAŚNE GRATULACJE DLA ZOSIEŃKI:laola:i oczywiśćie duże:buzi: BRAWA :klacz: :klacz: :klacz: Giovani za doskonałe przygotowanie Zosieńki:cool2: GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: i lokatowców .Brawa dla wszystkich wystawców:multi: :multi: :multi: Family Buldożer Quote
Patka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 jezu Ewka ale fajne foty mimo braku weny ja sie dopiero obudziłam :cool1: i jeszcze nie rodzę :) Rudolfina faktycznie wyglada na rasową debiutantkę :evil_lol: Podziwiam zaangażowanie!!! w takim stanie, a ciekawe co na to LPR??? Giovani wstyd w końcu byleś w ryydzykowie i nie rozumiesz mojej postawy i co nadal jestem w domu :p czyli do nieskutecznej metody na szybszy poród oprócz herbaty z liści malin, sexu można dodać wystawie psa :evil_lol: Ewuniu jesteś boska :razz: z bliźniakami ;) skoro po postawie patriotycznej mowa :lol: Quote
Harpagon Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :multi: :multi: :multi: Odnośnie kobiet ciężarnych Patka nie jesteś jedyna, ja wybieram się na porodówkę w grudniu i też nie rezygnujemy z wystaw :diabloti: Serdecznie pozdrawiam. www.harpagon.com.pl Quote
Patka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Harpagon wielkie gratulacje ciesz się z zimowego brzuszka ten letni jest mniej przyjemny wiem to na 100% :multi: Quote
Recommended Posts