Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zośka: Ocena doskonała,Zwycięsca młodzieży, Najlepszy junior w rasie, na bisie zakwalifikowana do finału z grupy trzeciej.:multi: :multi: :multi:

W związku że byłem sam to może ktoś ma fotki???Proszę.

Pozdrawiam wszystkich, mam jeszcze trochę do napisania ale później bo teraz padam na pysk.

Dziękuję w imieniu Zośki za gratki!!!

Posted

My dopiero dojechaliśmy do domu , jutro zdjecia i reszta

Gratki jeszcze raz :) i dzięki za miłę spotkanko :buzi:

Franek skacze z radości że jest w domu ,a ja padam spać

Posted

[quote name='Giovani']

Nie nie!!! Pani moderatożu dziś, prosimy!!!dziś!!!:mad:

jutro , teraz idę spać :mdleje: nie widzę na oczy , spałam dwie godziny poprzedniej nocy.
Mój pies z nieco krótkim tułowiem i wysoko noszonym ogonkiem też idzie spać :cool3:

Mamy ocenę bardzo dobrą :loveu: jestem dumna z Frania , że tak ślicznie się zaprezentował jak na nasze samodzielne nauki :multi: :multi: :multi: i ząbki pozwolił sobie obejrzeć bez wyrywania :cool3:

Opis mamy taki : :cool1:
Dobrej budowy o mocnej kości , typowej kształtnej głowie , średniej długości szyja , nieco krótki tułów , wysoko osadzony ogon . kończyny tylne nieco zbieżne w ruchu.

Dodatkowo Pan sędzia zapytał zatroskany co się Franiowi stało w łapkę przednią :roll: nie załapałam o co chodzi , ale potem doszłam że chodziło o jego skarpete na przedniej łapce :cool1: naturalną skarpete pokrytą białą sierścią :cool3:

zdjecia jutro , nie mam wiele , świętej młodej trójcy mam śliczne :loveu: :loveu:

Posted

Mamy ocenę bardzo dobrą :loveu: jestem dumna z Frania , że tak ślicznie się zaprezentował jak na nasze samodzielne nauki

Rusza się jak baletnica, wspomnij moje już napisane słowa apro'po podążania własną droga...:p

Gratulacje!!!

Posted

Gratulcje dla debiutujacej Patki!!! miło było poznać, serdecznie pozdrawiam i idź Ty już rodzić!!! bo już jak prawdziwa HolyyDolyy:multi:

Podziwiam zaangażowanie!!! w takim stanie, a ciekawe co na to LPR???

Posted

Tak , mój TZ dziś bardzo się zdopingował by ruszyć drogą własną :diabloti:
Zapytał kiedy kolejna wystawa , bo już doczekać się nie możę , ON wielki przeciwnik wystawiania Frania hihihihi.

dobra zwalam fotki z aparatu ;)

Posted

Vectra napisał(a):
Tak , mój TZ dziś bardzo się zdopingował by ruszyć drogą własną :diabloti:
Zapytał kiedy kolejna wystawa , bo już doczekać się nie możę , ON wielki przeciwnik wystawiania Frania hihihihi.

dobra zwalam fotki z aparatu ;)

Noo, wiedziałem że cię rozkręcę...:multi:

Posted

tattoo napisał(a):
żart-nie,Zośka poszła rewelacyjnie
podam wyniki tylko z otwartej psów bo reszty dokładnie niepamiętam
Denpower ROMEO lok.I dosk.CWC (i nie wiem jak dalej)
LARES z Hambalek lok. II dosk.
DIABLO Alikana lok. III bdb (i jest mi smutno z tego powodu :placz: )

Mój żart dotyczył czegoś innego, tattoo :lol:

Niezależnie, czy znamy pełne wyniki, czy nie, Gratulacje dla wszytskich Zwycięzców

Posted

Ja jak zawsze póżno,no ale cóż dopiero o tej godzinie mam chwilę czasu.
WIELGAŚNE GRATULACJE DLA ZOSIEŃKI:laola:i oczywiśćie duże:buzi:
BRAWA :klacz: :klacz: :klacz: Giovani za doskonałe przygotowanie Zosieńki:cool2:
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: i lokatowców .Brawa dla wszystkich wystawców:multi: :multi: :multi:

Family Buldożer

Posted

jezu Ewka ale fajne foty mimo braku weny ja sie dopiero obudziłam :cool1: i jeszcze nie rodzę :) Rudolfina faktycznie wyglada na rasową debiutantkę :evil_lol:

Podziwiam zaangażowanie!!! w takim stanie, a ciekawe co na to LPR???
Giovani wstyd w końcu byleś w ryydzykowie i nie rozumiesz mojej postawy i co nadal jestem w domu :p czyli do nieskutecznej metody na szybszy poród oprócz herbaty z liści malin, sexu można dodać wystawie psa :evil_lol:
Ewuniu jesteś boska :razz: z bliźniakami ;) skoro po postawie patriotycznej mowa :lol: