strumyk Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Staffiki pies, młodzieży ATOMIC BOY Penn-Staff FCI pies, pośrednia FIRST STEP Staff Story pies, otwarta Denpower ROMEO DIABLO Alikana LARES z Hambalek Busin suka, szczeniąt DANCING QUEEN Skordatura suka, młodzieży ONLY MOON IN STAFF (FCI) TINY TRINKET Diabelski Uśmiech ZHOSHUA Buldożer suka, otwarta AFERA z Błękitnego Rodu (czyzby Antkowa siostra? :)) Quote
Patka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ONLY MOON IN STAFF (FCI) to Rudolfina :cool3: no to zobaczymy co los przyniesie :razz: Quote
Vectra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Patka napisał(a):ONLY MOON IN STAFF (FCI) to Rudolfina :cool3: no to zobaczymy co los przyniesie :razz: Z mojej strony mogę ci tylko powiedzieć , że będziesz "nadwornym" fotografem :diabloti: :diabloti: :diabloti: powierzę ci mojego romana w opieke :cool3: a swoją drogą to Franio nieźle trafił na tej wystwie , same dziewczynki :cool3: co by się o niego nie pobiły ;) :evil_lol: Quote
wejherstaff Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nas tym razem nie będzie, ale za wszystkich trzymać będziemy :kciuki: a w szczególności za debiutantów ;) i tych najbardziej wytrwałych :p Quote
Patka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 wejherstaff szkoda kciuki sie zawsze przydają szczególnie, aż takim debiutantom jak my ;) Ewcia kto tu kogo będzie focił ;) Quote
Lambi Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ja również życzę powodzonka wszystkim bez wyjątku:lol: :lol: i liczę na fotorelację;) ;) Quote
Sebastian Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Kto wie jaka kolejność jutro???i kto idzie z nami w ringu??? Quote
strumyk Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Giovani napisał(a):Kto wie jaka kolejność jutro???i kto idzie z nami w ringu??? kolejnosci nie znam, bo mi sie nie chcialo zagladac :eviltong: ale Tiny Trinket jest z Wami w klasie :) Quote
Sebastian Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 strumyk napisał(a):kolejnosci nie znam, bo mi sie nie chcialo zagladac :eviltong: ale Tiny Trinket jest z Wami w klasie :) Ciekawe co to jutro będzie...ja jestem szczęśliwy bo mam kontrole nad ogonem, to kwestia niestety, jak to powiedziała mi jedna z sędzin, rozbrykania i braku koncentracji w akcji. Andrzejek nauczył! strikte fachurka. Ale zobaczę jutro jak będzie dużo psiaków. Quote
Lambi Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Giovani trzymam mocno kciuki za ogonek ;) ;) Tylko się martwię żeby kto miał dla Was jakieś przekąski:razz: :razz: Quote
Sebastian Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Lambi napisał(a):Giovani trzymam mocno kciuki za ogonek ;) ;) Tylko się martwię żeby kto miał dla Was jakieś przekąski:razz: :razz: A widzisz!!! wiedziałem że miałem o czymś pamiętać!!!:multi: dzięki. Quote
Patka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 o my też na ogonek musimy uważać ;) mamy nr 411 :cool3: Quote
Vectra Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 To wy pokażecie jak staffik powinien nosić ogonek ,a my pokażemy jak nie należy nosić ogona :diabloti: Niestety Franca zadziera kite do góry w ruchu Quote
Sebastian Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Patka']o my też na ogonek musimy uważać ;) mamy nr 411 :cool3: A my 413:evil_lol: Quote
Patka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 oby szczęśliwy ale mniej niż nasz :evil_lol: Quote
tattoo Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Wielkie gratulacje dla Zośki za CWC i zw.mł.:laola: Bardzo mocno się cieszymy:multi: Pięknie była wystawiona no i oczywiście ogonek był superacki:evil_lol: Quote
porterin Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Wielkie gartulacje, ale jak to jest możliwe - CWC i Zw. Młodzieży? (żart) Quote
Patka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 a to prawda ogonek boski :multi: ma Zośka i super jest przygotowana do wystaw kazałam Rudolfinie się uczyć ;) ale nie za bardzo chciała ;) bardzo było milo wszystkich poznać choć duszno i mało miejsca :( tak jak przewidywałam nie dało sie "na brzuch" wygrać ;) choć Giovani jak Go zobaczył był pewny - bardzo miło było Was poznać :) my zadowoleni z doskonałej i tego, że Pan sędzia "nie mlaskał" jak Ruda miała w pupie uczone pokazywanie się :oops: pocieszam się, że jak na debiut i okoliczności to chyba było nieźle ;) a Tu Rudolfina i FRanek - Ewy Vectry Quote
tattoo Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 żart-nie,Zośka poszła rewelacyjnie podam wyniki tylko z otwartej psów bo reszty dokładnie niepamiętam Denpower ROMEO lok.I dosk.CWC (i nie wiem jak dalej) LARES z Hambalek lok. II dosk. DIABLO Alikana lok. III bdb (i jest mi smutno z tego powodu :placz: ) Quote
Lambi Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 WIELKIE GRATKI DLA ZOŚKI I DLA PAŃCIA !!!!!!!!!!!! SUPER :multi: :multi: :multi: Ale w młodzieży chyba nie dostaje się CWC?;) Quote
Lambi Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Oczywiście gratki dla pozostałych, czekamy na pełne wyniki i fotorelacje:lol: :lol: Quote
tattoo Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Lambi napisał(a):WIELKIE GRATKI DLA ZOŚKI I DLA PAŃCIA !!!!!!!!!!!! SUPER :multi: :multi: :multi: Ale w młodzieży chyba nie dostaje się CWC?;) ja tak z rozpędu ,bo przyzwyczajona jestem do otwartej;) miałam na myśli dosk.itd. Quote
Patka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Lambi "fotorelacja" vel Ewa - Vectra wraca właśnie do Warszawy :razz: Quote
Lambi Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Patka napisał(a):Lambi "fotorelacja" vel Ewa - Vectra wraca właśnie do Warszawy :razz: ok,ok postaram się być bardziej cierpliwa:eviltong: :eviltong: Quote
wejherstaff Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 O jak milo :p WIELKIE GRATULACJE dla Zośki :loveu: i jej pańcia, naprawdę super :multi: cieszymy się razem z Wami :p Quote
Recommended Posts